Inlägg från: Malllis |Visa alla inlägg
  • Malllis

    julibrudar vart är ni?? Tråd nr 2

    Herregud, det börjar dra ihop sig nu! Om 4 veckor är jag nygift. Helt otroligt, vi har väntat snart 3 år på den dagen.

  • Malllis

    Idag har jag hämtat vigselringen. Är verkligen jättenöjd. Känns skönt.

    Nu börjar allt bli klart här. Gjorde precis klart en beställning på en av mannens morgongåvor. Nu är det bara att vänta.

  • Malllis

    Han kommer få ett halsband som är graverat med Te Quero 080712, samt en bok som handlar om oss, vårat liv hitills och varför jag älskar honom.

    Imorgon åker vi ner till Tjörn, på tisdag ska vi träffa prästen så nu har vi gått igenom psalmer och bröllopsmarcher. :)

  • Malllis

    Vi har i stort sett allt klart och det känns verkligen skönt. Eftersom vi gifter oss på Tjörn och vi bor i Falköping, så åker vi hit den 7 juli och bröllopet är inte förrän den 12e. Då känns det skönt att ha det klart.

    Imorgon blir det dock en tripp till IKEA för att kolla det absolut sista, typ ljus och sånt. Imorgon går även resan till Tyskland för m2b.

  • Malllis

    Någon mer än jag som börjar känna att nerverna börjar komma smygandes?

    Om två veckor är jag gift! Och all planering och pyssel är över. Vad ska jag då hitta på?

  • Malllis

    Här rullar det på. Vi är dock sååå lugna båda två. Alla andra är super-stressade men jag tror inte att vi verkligen har fattat att det redan är nästa vecka vi gifter oss.

    Jag har en del plock kvar att fixa med här hemma innan vi åker ner till Tjörn på måndag. Bland annat: skriva ut vigselprogra, göra servettringar, klippa dukar, klippa filtar och band. Okej, nu blev jag lite stressad och tänker genast sätta igång.

  • Malllis

    Vi börjar bli stressade här. En vecka kvar, men endast några dagar kvar hemma. Skulle skriva ut vigselprogrammen igår, men då tog naturligtvis patronen i skrivaren slut! Så imorse fick vi åka och köpa en ny, nu ska jag skriva ut och göra klart.

  • Malllis

    Herregud, om några dagar är allt över. Känns konstigt!
    Vi är iaf nere på Tjörn nu. Jag har klippt mig och fått hjälp av frissan med ett förslag till bröllopsfrisyr. Är jättenöjd!
    Blommor beställde vi igår så dom ska hämtas på lördag och sen ska mamma binda. Imorgon ska jag göra ansiktsbehandling. Spännande!
    Det som egentligen är kvar att göra här att att jag ska klippa filtar och dukar. Det ska jag fixa idag. Men naturligtvis lyser solen och hur kul är det att hålla på med sådant då?

    Dock har det varit lite trubbel på vägen, mammas sambo blev sjuk igår och fick opereras akut i natt. Nu mår han bra och ska få komma hem idag. Dock har det helt plötsligt blivit väldigt mycket jobb för oss andra, sådant som han skulle fixat. Men han kan ju naturligtivs inte rå för att han blev sjuk, så det är bara att jobba på.

  • Malllis

    Här är bröllopet över sedan länge och vardagen är åter. Känns konstigt, men vilken underbar dag vi hade!

Svar på tråden julibrudar vart är ni?? Tråd nr 2