• furillen

    julibrudar vart är ni?? Tråd nr 2

    undrade precis varför ingen skrivit i hanjoh's julibrudar tråd på så länge när jag insåg att den ju stängt!
    så tänkte att jag lägger ut den igen om vi vill snacka vidare!

  • Svar på tråden julibrudar vart är ni?? Tråd nr 2
  • Paeonia

    Jag ska höra hos blomsterbutiken där jag känner folk. De brukar kunna ta hem pioner fram till mitten av juli ungefär men det kan variera.

    Mina pioner hemma blommar för fullt nu men jag har lagt in några sprickfärdiga knoppar i kylen med fuktigt tidningspappaer om. Vi får se om det fungerar.......

  • furillen

    nä, är ju lite rädd för det. att det bara ska finnas torrt gräs kvar. svårt det där. kanske får avvakta med beslutet till veckan innan när jag kan kolla runt vad som finns. men måste väl antagligen avbeställa mina buketter med lite längre varsel än så. (de skulle ta hem pioner till mig)

  • Cajjo83

    12 Juli här, 3 veckor exakt idag, tjohoo!! LÄNGTAR SÅÅ!! ;)

  • tvåblå

    börjar ni ha någon ångest att ni ska hinna fixa allt...
    ångesten börjar smyga på sig för mig... 5v kvar... har börjat drömma också som tex att fotografen skulle sminka mig och jag fick smink på kläningens axlar (jag som ska ha halterneck på riktigt) dettar gör ju inte saken bättre...

    "Furillen" låter inte alls roligt med kläningen! jag måste lämna in min snart för lite fin justeringar men man blir lite rädd när man läser vad som har hänt dig. När jag frågade vad sömerskan brukar kosta där jag köpte kläningen ville de inte riktigt svara de sa bara det beror helt på vad som måste göras. får väl se vart det slutar...

  • furillen

    ja jäklar vad vi har mycket kvar att göra!
    ja mitt tips är självklart att verkligen prata med dem innan du lämnar klänningen om vad det unjefär kan landa på. men antagligen ingen fara om du bara ska göra finjusteringar. det var massa jobb att göra på min.

  • furillen

    haha, jag har också börjat drömma knasiga drömmar! jag drömde att allt gick fel. vi kunde inte vara på vårat ställe, jag hade glömt skorna, inga blommor, det var något fel på klänningen och vi var superförsenade. ingen kom och vi skulle tvunget gifta oss innan midnatt för att ha rätt datum i ringarna så jag sprang helt genomsvettig i trappor till ett kyrktorn och försökte klä på mig klänningen själv.. var får man allt ifrån??

  • Paeonia

    Lite nervöst börjar bli . Vi har det mesta klart men man tror att man glömt någon viktigt.........

    Det enda stora som inte är klart överhuvudtaget är min och dotterns klänningar
    Inte en söm påbörjad faktiskt........

    Men jag litar på min sömmerska så det ordnar sig säkert

  • EnaOline

    hej tjejer, nu gör jaq ett sista försöka här. Vad ska ni ha för musik till valsen, ni som ska dansa vals?

  • Malllis

    Vi har i stort sett allt klart och det känns verkligen skönt. Eftersom vi gifter oss på Tjörn och vi bor i Falköping, så åker vi hit den 7 juli och bröllopet är inte förrän den 12e. Då känns det skönt att ha det klart.

    Imorgon blir det dock en tripp till IKEA för att kolla det absolut sista, typ ljus och sånt. Imorgon går även resan till Tyskland för m2b.

  • Brud28
    Malllis skrev 2008-06-22 18:28:18 följande:
    Vi har i stort sett allt klart och det känns verkligen skönt. Eftersom vi gifter oss på Tjörn och vi bor i Falköping, så åker vi hit den 7 juli och bröllopet är inte förrän den 12e. Då känns det skönt att ha det klart. Imorgon blir det dock en tripp till IKEA för att kolla det absolut sista, typ ljus och sånt. Imorgon går även resan till Tyskland för m2b.
    Kul att åka till IKEA, där hittar man de mesta
    Såg att du bor i Falköping, själv bor jag i Skövde.
Svar på tråden julibrudar vart är ni?? Tråd nr 2