• Mikabella

    Stegräknare!

    ...Nu ska jag ha min stegräknare på mig hela tiden! Är ju jätte intressant att se hur många steg man tar per dag! Hur många tar du? Hur många steg resulterar din 2 timmars promenad i? Hur många steg tar du egentligen på jobbet? Började imorse och är nu uppe i 2486 steg...10000 per dag var det väl som rekomenderades ?

  • Svar på tråden Stegräknare!
  • Mikabella

    jag kunde inte hålla mig...blev en joggingrunda i väldigt kuperad terräng...pust..mest uppför... Ingen stegräknare, men Ipod och Nike + system. 301 kcal, 0,51km och en tid på 26 min!! Måste erkänna att jag känner mig nöjd!

  • wienna

    0,51 km stämmer inte väl? Snarare 5,1 km? Jättebra jobbat!

    Jag har 20.467 steg idag och nu tänker jag inte ta så många mer! Har bakat pajer till vår Polterabend och sitter och surfar efter lämplig musik till vigseln istället.

    Samt dricker vin (i rent vetenskapligt syfte, jag var tvungen att testa det!).

  • Mikabella

    Haha ja det blev lite fel...haha...tycker du inte 0,51km är duktigt?! Är ju minst 3 varv runt huset Jag har kört en Detox, renkur denna veckan..Ska få äta lite imorgon kväll!!! Mmmmm såååå gott...Gissa om jag ska ta mig ett glas vin då! Längtar....Haha nu lät jag ju nästan desperat...hahaha...

    Har loosat 1,5 kg sedan i måndags!! Vågen står på 55,2! Galet. Går antagligen upp alltihopa bara jag luktar på vinet imorgon...

    Denna veckan har pgadetox blivit lite lugnare...Räknaren står just ni på 44162...Hmmmm rätt ok. Har ju lör o sön på mig oxå!

    Kramar på er o hoppas att ni får en riktigt skööööönnnn fredag i solen!!!!


    wienna skrev 2008-07-03 22:55:54 följande:
    0,51 km stämmer inte väl? Snarare 5,1 km? Jättebra jobbat!Jag har 20.467 steg idag och nu tänker jag inte ta så många mer! Har bakat pajer till vår Polterabend och sitter och surfar efter lämplig musik till vigseln istället. Samt dricker vin (i rent vetenskapligt syfte, jag var tvungen att testa det!).
  • Mikabella

    Hmmm jag undrar vad den där "andra aktiviteten" är...


    wienna skrev 2008-07-02 19:51:26 följande:
    Jag har hittills 13.385 steg idag. Ska dock åka ut och rida strax så jag kommer att nå mitt mål med minst 15.000 steg plus en annan aktivitet (alternativt 20.000 steg) idag också.
  • Lunia

    Hej hej! Hade jätte roligt på möhippna!! Å det blev inte bara dricka och mat utan rörelse i form av stripteas arobic och laserdome mm. Jätte roligt! Pluss en massa annat skoj!!!

    Efter den helgen kan jag ju säga att jag hamnat lite utav en svacka, men igår och idag har det sett bra ut på stegräknaren (dock inte på vågen) igen Idag har börjar semester på 3v och det är bara 1 vecka kvar till bröllopet Spännade!!

    Var har du köpt Detox?? Hur funkar den??

  • wienna

    Jag ligger bra till mot veckomålet 119.000 steg. Har hittills 98.194 denna veckan.

    Idag blev det "bara" 18.862 istället för planerade 20.000. Hela kvällen har ägnats åt en gigantisk telefonaktion för att försöka få tag på en veterinär som kan inseminera mitt sto imorgon... Mina två ordinarie veterinärer har båda jour och kan inte åka så långt från sitt distrikt, tredje kliniken som jag ringde till var inte jätteglada över att jag hörde av mig efter åtta kvällen innan (förståeligt)... osv osv. När jag löst detta räckte kraften bara till att promenara till stormarknaden oför att handla.

    Morgondagen ser också dyster ut på stegfronten. Hinner inte ta min morgonrunda innan vi måste ge oss ut på tur och sedan blir det att passa på vet och vara beredd att hoppa in i bilen.

    Men jag haver förtröstan för att jag under två dagar ska få ihop de resterande stegen.

  • Mikabella

    Oh my god! Du är ju helt fantastisk!!! Vad du är bra! Från och med nu så är du min förebild!

    Lycka till med babyverksatden imorgon Hoppas att det "tar" sig.


    wienna skrev 2008-07-04 22:48:11 följande:
    Jag ligger bra till mot veckomålet 119.000 steg. Har hittills 98.194 denna veckan.Idag blev det "bara" 18.862 istället för planerade 20.000. Hela kvällen har ägnats åt en gigantisk telefonaktion för att försöka få tag på en veterinär som kan inseminera mitt sto imorgon... Mina två ordinarie veterinärer har båda jour och kan inte åka så långt från sitt distrikt, tredje kliniken som jag ringde till var inte jätteglada över att jag hörde av mig efter åtta kvällen innan (förståeligt)... osv osv. När jag löst detta räckte kraften bara till att promenara till stormarknaden oför att handla. Morgondagen ser också dyster ut på stegfronten. Hinner inte ta min morgonrunda innan vi måste ge oss ut på tur och sedan blir det att passa på vet och vara beredd att hoppa in i bilen. Men jag haver förtröstan för att jag under två dagar ska få ihop de resterande stegen.
  • Lunia

    Inte för att jag vill tjata men vad är Detox? Hur fungear det??

  • Mikabella

    Oj sorry glömde svara! Jag vet inte vad den heter just nu..orkar inte springa ner för trappan Köpt på Life. man dricker bara klart vätska i en period..allt från 4 dagar till en vecka. Detoxen man dricker innehåller alla mineraler, vitaminer och salter man behöver. Detoxen hjälper kroppen att renas isg från restproduketer, slagg och tungmetaller...ja faktiskt! 3 första dagarna är hemska...sen blir det bättre Jag har dåliga tarmar och mage så jag behöver köra en rejäl rensning någon gång per halvår för att känna mig riktigt ren o kry!

    läas mer här tex www.halsa.se/cldoc/10297.htm

  • Mikabella

    14 dagar ska det ju stå! men man kan säker köra minivariant oxå?! Vet inte riktigt...

Svar på tråden Stegräknare!