• PN78

    Umeåbrudar 2008!

    Öppnar denna fortsättningstråd så att jag hittar tillbaka till er, såg att nuvarande tråd stängs 080610. Jag går på semester nu och kommer endast titta in då och då.

  • Svar på tråden Umeåbrudar 2008!
  • Nomea
    batwomen skrev 2008-06-10 23:13:40 följande:
    Jag har inte haft lika kul som ni på hipperna (gratulera er)Jag tog bort min galla i måndags och jag blev tyvärr inne över natten så jag missade sönernas skolavslutning Men nu är den elaka gallan borta så jag behöver inte bekymra mig för ett gallanfall på bröllopsdagen, ett bekymmer mindre Desto roligare är att vi ska äntligen titta på druidgården, hoppas lokalen är fin. Jag har målat upp en ganska mörk historia i mitt huvud så det kan nog bara bli bättre än det.
    Aj då! Men va skönt att den är borta iaf...! Men du vet väl om att du kan få "anfall" även fast gallan är borta..?
    Lycka till med titten på druidgården!
  • 080623 4

    jag ska ordna hippa för en kompis om ett litet tag. jag har bokat på red and black. var det bra där? hur får man tag på salsa killen? det var ju helt underbart!

  • annaomatte

    Åh gud, jag blev "hippad" igår av tjejerna på jobbet och är troligen knappt nykter ännu... De lyckades total-lura mig och jag var i chock första halvtimmen..haha. Jag fick ta på mig en jättelång slöja och åka motorcykel med en kille jag aldrig träffat. Sen var vi hemma hos en av tjejerna och de hade lagat mat och vi drack champagne och vin och babblade hela kvällen. Fick en bok av dom om hur män fungerar och de delade generöst ut sina egna tips (de som varit gifta länge..). En helt fantastisk kväll och jag hade ingen aning om att de skulle "hippa" mig. :) Och nu ska jag snart iväg och jobba, fick sovmorgon iallafall..tur!

    Förresten, är det någon av er som hyr dukar/servetter på Holmsundstvätten och vet vad detta kostar på ett ungefär?

    Piasfoto; Red and Black är fantastiskt fint och mysigt. :)

  • Camsan

    Äntligen fick jag tillbaka mina pengar från Topdress.. Skickade klänningen för över 2 veckor sedan och säljaren hämtade inte ut paketet. Så nu kan jag släppa detta och gå vidare med resten..

    annaomatte: Så roligt du verkar ha haft på hippan..

  • Nomea
    annaomatte skrev 2008-06-13 10:39:26 följande:
    Åh gud, jag blev "hippad" igår av tjejerna på jobbet och är troligen knappt nykter ännu... De lyckades total-lura mig och jag var i chock första halvtimmen..haha. Jag fick ta på mig en jättelång slöja och åka motorcykel med en kille jag aldrig träffat. Sen var vi hemma hos en av tjejerna och de hade lagat mat och vi drack champagne och vin och babblade hela kvällen. Fick en bok av dom om hur män fungerar och de delade generöst ut sina egna tips (de som varit gifta länge..). En helt fantastisk kväll och jag hade ingen aning om att de skulle "hippa" mig. :) Och nu ska jag snart iväg och jobba, fick sovmorgon iallafall..tur! Förresten, är det någon av er som hyr dukar/servetter på Holmsundstvätten och vet vad detta kostar på ett ungefär?Piasfoto; Red and Black är fantastiskt fint och mysigt. :)
    Va kul!
    Verkar som en hel-kul kväll!!
  • Nomea
    Camsan skrev 2008-06-13 13:13:50 följande:
    Äntligen fick jag tillbaka mina pengar från Topdress.. Skickade klänningen för över 2 veckor sedan och säljaren hämtade inte ut paketet. Så nu kan jag släppa detta och gå vidare med resten..
    Härligt att du fick tillbaka pengarna!
  • FruKjörling

    härligt med en fortsättnings tråd !

    Låter som ni haft roliga "hippor" själv lär det inte bli någon då mina vänner bor 60 mil från mig men jag vet att maken ska få ha svensexa iallafall... då hans bror berättade det i förra veckan hoppas dom hittar på nått kul.. :D

  • Munchkin

    Alltså...visst sägs det att olyckor kommer i grupper om 3, eller olyckor och olyckor, men dåliga nyheter?
    I så fall så bör alla dåliga nyheter sov kring bröllopet vara avklarade nu. Sen innan så har vi ju fått reda på att kantorn inte kan spela våra in och utgångsmarscher, bartendrarna hoppade av persoliga skäl av här i veckan och senaste bakslaget...Fick ett mejl från flygbolaget vi ska åke med ner till Stockholm innan vi åker vidare på bröllopsresan, om att flyget vi bokat kl 70.00 blivit ombokat till 10.00, vilket betyder att vu anländer i Stockholm 30 minuter EFTER det att vårt flyg till USA har lyft..grattis liksom. Men eftersom flyget är ändrat med mer än 30 minuter kostar ombokningen ingenting, däremot går det inga plan tidigare på morgonen utan vi måste åka ner dan innan och hitta ett hotell att spendera natten på.....känns som att nu får det vara bra, nu vill jag att resten av förberedlesrna ska gå enligt planerna.

  • 080623 4

    när massor av saker krånglar så brukar jag tänka att eftersom jag har så fin familj så måste det ju krångla någon annan stans.

  • batwomen
    Nomea skrev 2008-06-11 07:10:32 följande:
    Aj då! Men va skönt att den är borta iaf...! Men du vet väl om att du kan få "anfall" även fast gallan är borta..? Lycka till med titten på druidgården!
    Det blev ingen titt på druidgården, jag fick åka in akut till lassa igen (03,00 onsdga morron) för magsmärtor! om vad det var vet jag inte riktigt. men jag fick i alla fall beh för infektion. Kom hem i går kväll lycklig för att ha sluppit ut
    Humm hur kan man få gallstensanfall utan galla???

    Grattis till era lyckade hippor,jag blir både avis och lite fundersam om hur min hippa ska bli. När min kompis tittade på vårat "schema" och konstaterade att det inte blir lätt att få till en hippa
    PS. Just nu testar jag mobilt bredband i stugan å det funkar (som modem ungefär i fart) så nu slipper ni inte mig på helgen heller
Svar på tråden Umeåbrudar 2008!