• PN78
    Äldre 6 Jun 19:37
    31177 visningar
    271 svar
    271
    31177

    Umeåbrudar 2008!

    Öppnar denna fortsättningstråd så att jag hittar tillbaka till er, såg att nuvarande tråd stängs 080610. Jag går på semester nu och kommer endast titta in då och då.

  • Svar på tråden Umeåbrudar 2008!
  • bummel
    Äldre 5 Jul 19:04

    Tack för tipsen! Ska kolla upp det..

    Hur går det för er andra? Har ni allt under kontroll?

  • Filifj­onkan2
    Äldre 6 Jul 12:42

    jag hoppas det ;)

  • Havsro
    Äldre 6 Jul 20:15

    Hej!
    Hoppas det är okej att man hoppar in så här!
    Är nyförlovad och har som smått börjat fundera lite kring bröllop nästa år. Nån som har nått bra tips på festlokal i Umeå med omnejd?

    /Jenny

  • Munchk­in
    Äldre 6 Jul 22:30

    Så var man numera fru. Gårdagen var helt underbar, jag kände mig som en prinsessa hela dan ( en något blåfrusen sådan under fotograferingen dock)

  • Havsro
    Äldre 6 Jul 23:25

    Grattis får man väl säga då!

  • bummel
    Äldre 7 Jul 10:51

    Så, nu har jag varit och köpt murgröna på kruka. kom fram till att det var det billigaste. Man kan få ut ca 5 m/kruka och varje kruka kostade 25 kr på blomsterlandet. Så jag har handlat för 150 kr, hoppas det räcker. Tack för alla tips

  • bummel
    Äldre 7 Jul 10:52

    Grattis Munchkin!

  • butter­fly072­5
    Äldre 7 Jul 11:30

    grattis munchkin!!!!!!!!!

  • Filifj­onkan2
    Äldre 7 Jul 17:41

    grattis munchkin

  • Munchk­in
    Äldre 7 Jul 19:15

    Tack för alla grattishälsningar

    Har väl landat nog nu för att kunna delge er lite av vår dag.
    Steg upp vid 8, trots att jag inte behövde vara i Holmsund förrän 10, men med föräldrar osv på besök var det bäst att vara uppe när de kom inklamande. Älsklingen passade på att sova fram tills dom kom vid halv nio tiden.
    Jag och tärnan ( min syster) blev skjutsade in till Holmsund och Salong Liss där förvandlingen tog sin början. Vid 11 kom 2 av mina närmsta vänner dit me, den ena för att fotografera mig och den andra för att stressa mig *S* Skickade syrran att hämta blommorna på Holmsunds blommor, efterom vi hade lagt till en hel del extra till buketten efter grundordern så fick hom med sick extra pengar...men dom hade hon med sig tillbaka igen...de hade bara lagt till 50:- på priset trots 4 extra rsoor, massa ektra dekorationer osv. Trevligt.
    Vid just efter 12.30 var jag klar med frisyr och sminkning, och det var dags att betala,jag hade fått ett pris på 2200:- för nagelförlängning, sminkning och uppsättningen, sen gjorde hon slingor när jag var dit på konsultation, och de skulle betalas samtidigt som det andra, naglarna betalade jag när de gjordes, så jag gissade att runt 2500 skulle jag betala i lördags, eftersom jag har ett hum om vad de tar i stan....1300:- skulle hon ha, så inräknat anglar och slingor kom vi inte ens upp i en totalsumma på 2000:-

    Blev upphämtade av pappa och älsklingen, åkte ut till Strömbäck för fotograferingen. Svinkallt var det, höll på att frysa ihjäl. Sen var det bara att invänta rätt klockslag. Nervösast var jag just innan dörrarna öppnades.
    Sen gick allt väldigt fort, ingångsmarschen började, hann registrera att det lät otroligt bra ( vår organist var blott 15 år och började öva i torsdags, alltså 2 dar knappt före vigseln)
    Min syster läste ett bibelord, vi svarade rätt på frågorna och lyckades säga efter prsäten.

    Festen var jättelyckad även den, maten var jättegod, men hur sjutton de räknat portionerna blir jag inte klok på, vi har mat till ett mindre regemente över....*S*

    Kom til hotellet runt 02.30, fantastiskt fin svit på hotel Aveny, som vi såg till att ta till vara på ordentligt, checkade ut just öre 12 igår. Sen var det bara hem och föbereda presentöppningen :D

    Helt underbar helg, men jag är fortfarande helt slut *S*

Svar på tråden Umeåbrudar 2008!