• PN78

    Umeåbrudar 2008!

    Öppnar denna fortsättningstråd så att jag hittar tillbaka till er, såg att nuvarande tråd stängs 080610. Jag går på semester nu och kommer endast titta in då och då.

  • Svar på tråden Umeåbrudar 2008!
  • batwomen

    Munchkin. Avanserat sätt att överlämmna en lista på
    Hoppas dagen blir som kvällen i går, trevlig(som jag förmodar att den var).

  • batwomen
    Camsan skrev 2008-06-27 07:24:27 följande:
    Ja, då har vi landat på dagen före dagen med stort D Igår var jag och handlade med våran kock och det skall bli så roligt att få laga maten med honom i em/kväll. Det blir spännande att se vad han skall göra för smarrig buffe.. På förmiddagen blir det att handla en massa saker, tårtan levereras i dag, fixa växelpengar, duka i ordning båda lokalerna, jag har packat min väska inför morgondagen, värdinnan hämtar buketten och lunch åt mig i morgon.Någon som har sista minutentips???
    Nää bara njut dagen kommer aldrig åter
    Ta mycke kort.
  • Munchkin
    batwomen skrev 2008-06-28 08:11:46 följande:
    Munchkin. Avanserat sätt att överlämmna en lista påHoppas dagen blir som kvällen i går, trevlig(som jag förmodar att den var).
    Jo verkligen *S*
    Nu är det bara att vänta på att de ska komma.

    Såg just en anledning till att man ska hålla sig borta från datorer efter att man varit ute och tagit några glas.....jäkla vad stavfel haha
  • Thildra

    Nu är det nån vecka sen jag var in hit...
    Men det är ändå lite svårt att släppa taget. Så jag kikar in ibland med ojämna mellanrum.

    Grattis till er som har gift er och lycka till ni som fortfarande har det roliga kvar!

    Har lagt upp några av min tärnas bilder från vår dag i mitt galleri, för de som är nyfikna!

    Ha det bra!

  • Nomea
    Thildra skrev 2008-06-28 20:58:31 följande:
    Nu är det nån vecka sen jag var in hit... Men det är ändå lite svårt att släppa taget. Så jag kikar in ibland med ojämna mellanrum.Grattis till er som har gift er och lycka till ni som fortfarande har det roliga kvar!Har lagt upp några av min tärnas bilder från vår dag i mitt galleri, för de som är nyfikna!Ha det bra!
    Va fina ni va!!!
  • Filifjonkan2

    thildra: jättefina bilder ... ja nu börjar det närma sig

  • Munchkin

    Jag blev hippad igår.
    Packade min väska efter listan jag fick i fredags och slog mig ner för att invöänta vidare instruktioner. Fick ett sms om att jag skulle ta 1:ans buss som gick 17.08 ner till församlingsgården, sagt och gjort. Väl där hade mina söta vänner satt upp vidare instruktioner på vart jag skulle ta mig, det var bara att hoppa på en buss i motsatt riktning och åka ett par hållplatser tillbaka *S* Där fick jag intruktioner om att jag skulle hem till en av tjejerna, där möttes jag at 5 av mina kompisar som genast satte en krona och slöja på huvidet på mig. Sen lagade de god mat och så tittade vi på film, det enda av allt på listan som jag verkligen behövde *S*
    Efter maten och filmen så hade vi chokladprovning, en riktigt lyxig sådan med choklad och praliner från gourmetbutiken DUÅ nere vid busstationen, oj vad gott.

    Efter all mat och choklad var det dags att åka vidare, upp på Ersboda bar det , för nu tänkte tjejerna att jag skulle minsann sjunga karaoke, men se det gick inte för killen som skötte karaoke apparaten var på semester, skönt tyckte jag iofs *S*

    Så ner på stan igen, och in mot kajen för att titta på alla fina bilarna som samlats där efter Wheels träffen igår. Vi gick runt där nån timma, ochså sprang vi på ena tjejens pappa som promt tyckte att blivande bruden måste ju åka flådig amerikanare, men han hade tappat bort sin chaufför, så istället så hittade han nån han kände och i dennes bil blev jag inlyft...mer eller mindre upp och ner, de stackars tjejerna i baksätet som höll på att få mina fötter i ansiktet såg måttligt roade *S* Men jag fick åka med ca 10 meter, sen tackade jag för mig och hoppade ut till mina väntan de kompisar.

    Sen började det kännas dags för hemgång för alla inblandade, så vi letade upp 2 av tjejernas killar som varit på min m2b´s svensexa under kvällen för att få med dom också hem, min käre m2b var redan hemma, lagom dragen...han lyckades på 2 minuter ringa 3 gånger för att säga...ingeting alls *S* Han är söt när han får lite för mycket i sig *S*

    Jag hade en jättebra kväll, bara roliga saker, och inga hemskheter, och m2b verkar ha haft en bra svensexa han med, med bra mycket färre blåmärken än vissa andra som var med kan stoltsera med...de ahde spelat phaserzone..alltså paintball, fast inomhus och med gummikulor istället för färgkulor.

  • Nomea

    Låter jätte kul Munchkin!
    Skönt att det inte va några hemskheter antar jag?

  • Camsan

    Ja, då var med gift numera... Är fortfarande superknäckt efter väldigt lite sömn men mer information kommer senare.

Svar på tråden Umeåbrudar 2008!