• Havsro

    Umeåbrudar 2008!

    Hej!
    Hoppas det är okej att man hoppar in så här!
    Är nyförlovad och har som smått börjat fundera lite kring bröllop nästa år. Nån som har nått bra tips på festlokal i Umeå med omnejd?

    /Jenny

  • Havsro
    Nomea skrev 2008-07-09 07:29:54 följande:
    Hej!Välkommen! Det beror väl på vilken sorts lokal ni är ute efter...?
    Tack!
    En mysig lokal, för ca 80 p, inte med personal och att de står för maten utan att man kan fixa själv!
  • Havsro
    Nomea skrev 2008-07-11 08:26:01 följande:
    Hur långt från Umeå? Det finns ju massor med bygdegårdar t.ex...Vi kommer att vara på Sundlingska gården på våran fest. Har fortfarande inte varit där än, men den ser iaf jätte mysig ut!
    Kanske inte jätte långt men är bara lokalen perfekt så kan man ju alltid fixa buss! var ligger den?

    Vinter09: Rymms man 80-90 p där? Har varit där på bröllop och jag minns den som ganska liten..å andra sidan så var det väl en si så där..hm..12 år sen..he he
  • Havsro

    Tack för alla tipsen! man kanske skulle ge sig ut på en lite sightseeing nu när man får semester..

    Filifjonkan2: Grattis!!!

  • Havsro
    bummel skrev 2008-07-17 14:32:17 följande:
    Här är en till som nu kan ansluta sig till fruskaran. Det var en helt underbar dag som uppfyllde alla förväntningar!
    GRATTIS!!!
  • Havsro

    8 ½ månad känns så långt bort så jag tar det rätt lugnt just nu...för att nästa dag få lite ångest och kolla upp massor med saker ;) Väntar mest på att få boka lokal och kyrka... Trist bara att man måste vänta med att kunna boka Backenkyrkan till 2009... Kommer nog inte bli den därför.. :(

  • Havsro

    Jo man vill ju gärna ha nått att planera utifrån. ja jag vet inte riktigt men det verkar som om (för att den är så populär) så släpper inte tiderna förrän samma år..men jag vet inte, har inte talat med dem direkt utan förmodligen nån sommarjobbare.. Det är väl inte helt klart än :)


    Nomea skrev 2008-08-20 06:55:36 följande:
    Ja, det är svårt det där. Man vet inte riktigt vad man ska/kan göra när det ändå är så lång tid kvar.Men varför går inte den att boka ännu då? Har dom ngt specialsystem eller??
  • Havsro

    Ja jag förstår inte riktigt heller...kanske är så att är det efter säg 1 maj så släpps det då eller nått annat puckat...men jag har inte riktigt gett upp hoppet än. Det som är lite lustigt är att det finns ett bröllop inbokat den 30 maj... Min brors syster jobbade i sommar på kyrkan i receptionen (kan tyvärr inte boka men se alla bokningar) och det verkar ju väldigt underligt.

    När ska ni gifta er? Ja det är klart man vill få reda på vilken präst det blir! Du tror inte det har glömts bort? Kanske ska ringa och stressa på dem lite he he ;)


    Nomea skrev 2008-08-20 16:52:45 följande:
    Konstigt att dom inte släpper tiderna... Tänk om man vill gifta sig den första januari då? Men, det e väl bara att du får ringa dom om ett tag o höra igen.Men vi har inte ens fått svar från kyrkan om vilken präst vi ska ha ännu, även fast jag bad dom ringa mig så fort dom visste vem som var i tjänst den dagen...
  • Havsro

    Ja..det ska helt klart unersökas närmare :) 16 maj hade vi tänkt oss!
    364 dagar efter frieriet..he he
    Usch då det lät inte nå roligt. Krya på dig!!! Det är ju inte så länge kvar..gu så härligt!!


    Nomea skrev 2008-08-22 08:09:02 följande:
    Men va konstigt om det är en som har fått boka, men inte andra!?!Vilket datum har ni planerat att gifta er på?Vi ska gifta oss den 20:e september. Så det är inte ens en månad kvar. Jo, jag ska ringa dom nästa vecka. Har gått o blivit sjuk jag, kan inte prata... och min yngsta dotter har öroninflammation..!
  • Havsro

    Jo det är ingen jättepanik, men vi hade gärna velat skicka ut första inbjudningarna redan som julkort! :) Men vi har andra alternativ också, så det är mest det där med att man är så förbenat otålig..he he

    Men du, se nu till att bli ordentligt frisk så du orkar njuta ordentlig av er dag!! Och har röst att svara ja ;)


    Nomea skrev 2008-08-25 08:20:02 följande:
    Men då har ju ju ändå lite tid om det inte går att boka föränn -09.Nej, den här förkylningen var inge rolig alls! Har inte jobbat på flera dagar... jag kan fortfarande inte prata ordentligt...Ne, vi har inte lång tid kvar alls! Känns jätte roligt!
  • Havsro

    Nomea: Men vilken envis förkylning..stackare!!

    Är det någon som har någon erfarenhet av att hyra in personal eller kanske även ta catering från Hotell o restaurang programmet i Umeå?

  • Havsro

    Var det en gymnaiseutb du gick då? Var det vanligt att ni gjorde sånt eller var det nått enstaka tillfälle?


    Nomea skrev 2008-08-27 16:45:42 följande:
    Ja, den e verkligen envis, men bara jag e frisk innan bröllopet så! Nej, inte från Umeå tyvärr. Men jag har själv gått HR i Skellefteå och vi både serverade och lagade mat på många olika tillställningar, bla bröllop.
  • Havsro

    Va roligt! Grattis till det beslutet!

    Vitt guld skrev 2008-09-01 10:14:03 följande:


    *kikar in* Vi bestämde så sent som igår att vi ska gifta oss. Det blir troligen i mitten av november, borgerligt i rådhuset.
  • Havsro

    Borde ju kunna gå att hitta nån som kan fixa det, via Make-up store eller nått sånt, kanske nån som kan göra det utanför "affärens" öppettider? Själv ska jag ta hjälp av en hudterapueterna på IKSU Spa

  • Havsro

    Japp det kan man! Precis som fdLadye skriver så är det Id som används!

    Vitt guld skrev 2008-09-05 09:54:41 följande:


    Havsro: Får kolla med Make up Store om de kan fixa sånt innan de öppnar. Kan man sminka sig på IKSU Spa också?
    Vitt guld: Bara första ringen, inte dags förrän våren -09 för mig! Men nu har vi fått prel boka två kyrkor!! Känns otrligt verkligt helt lötsligt..lite skrämmande och helt fantastiskt!
Svar på tråden Umeåbrudar 2008!