Inlägg från: Ceasara |Visa alla inlägg
  • Ceasara

    Vinterbröllop 08/09 nr 2

    3Jane skrev 2008-06-03 09:08:15 följande:
    Åh, här va ni ju, undrade vart vår tråd tog vägen :)Tänkte också kolla lite dekorationer innan jul. Förra året reade Ikea ut sina julgrejer redan innan jul, så ska försöka passa på då.
    Visst är det bra när man gifter sig efter jul ändå?

    Jag väntar förslag från en catering firma i dagarna. Han skulle maila mig med nya förslag på varmrätter då jag ratade de förra förslagen. Vi var där i förra onsdagen och hade hoppats på mail redan nu. Undrar när man kan ringa och efterlysa dem... Vi fick smaka på en chokladkaka som var underbar. Hade tänkt ha pannakotta till efterrätt men chokladkakan var så underbar att vi nog tar den... Har inte kunnat sluta tänka på den. Det var en chokladkaka med tryffeltäcke och bärsås. Helt otrolig.
  • Ceasara

    Vi gifter oss i Skövde. Ska kolla här men också i Degerfors, där nordens största bröllopsbutik finns har jag hört. Får se. Börjar bli lite sugen faktiskt...

  • Ceasara

    Om man var hos caetering firman i onsdags förra veckan och han skulle maila ett nytt menyförslag när kan man höra av sig och efterlysa det??? Är så nyfiken...

  • Ceasara

    Ja, det är sant. Men han hade så bra förlag så jag blev lite sugen ändå... Kanske ska hålla mig på halster ändå. Ska på ett bröllop i sommar med maten från dem skulle kunna vara bra och fått pröva dem innan.

  • Ceasara

    Kan tyvärr inget om stocholms utbud.

    Ska nog kolla klännin i september ändå.

    Igår mailade jag förslaget på infoblad till min M2B som är i Afghanistan just nu. Hoppas han gillar det. Jag är själv rätt nöjd.

  • Ceasara
    Zsarah skrev 2008-06-10 23:03:17 följande:
    ceasara: jag skulle rekomendera att vänta med bebisverkstaden, min graviditet var hemsk skulle aldrig klarat av att stå brud eller planera bröllop då.här har jag skrivit om min graviditet.www.brollopstorget.se/Forum-1-71/m2948703.htm...
    Läste din tråd, en fråga bara mådde du dåligt direkt?
  • Ceasara

    Välkommen hit. Vi sk också gifta oss i januari... 31 jan för att vara mer precis...

  • Ceasara
    Zsarah skrev 2008-06-11 23:03:55 följande:
    ceasara: minns inte exakt vecka men tror det började runt vecka 8.
    Det har jag också varit orolig för. Min sambo är i Afghanistan till december och vi har redan skjutit upp planerandet för barn och vill inte vänta. Jag fyller 29 år i jan och vi hoppas på 3 barn så det känns som om vi vill sätta igång. Min M2B kommer hem till okt på en hemresa men då kan vi inte bli gravida då det är fel tid i mån, men vi funderar på att försöka efter han kommer hem. han kommer tillbaks 14 december och då har vi troligen missat den ägglossningen också. Så troligen kanske vi inte ens hinner bli gravida eller så är det så pass tidigt som nån vecka bara. Jag börjar känna mig gammal för att hinna med tre barn då vi inte vill ha dem alltför tätt. Känner också att vi vill börja försöka eftersom det inte är självklart att man kan få barn. Vet inte hur vi gör men kommer troligen att chansa.
  • Ceasara

    Ringde catering firman igår, de har inte mailat nytt förslag pga student beställningar. De skulle maila framöver. De verkar jätte bra, vill verkligen ha dem.

  • Ceasara

    Har börjat söka info till festprogram, vad mycket det finns. Tänkte jobba med det i sommar på regniga dagar. Älskar att pyssla. Fast jag jobbar ju mest hela sommaren. Blä!!!

Svar på tråden Vinterbröllop 08/09 nr 2