• bartan

    Nya Göteborgsbrudar del2

    Jag hittade hit.

  • bartan

    Hej tjejer,
    har kollat igenom fikaförslagen och det är spridda skurar. Vore bra bra om vi fick beslutat om ett snart då det snart är helg. Kolla era kalendrar noga och skriv upp den dag som passar. Så många som möjligt ska med

  • bartan

    Mizty, jag kommer imorgon. Ska ta en fika till innan det smäller.

  • bartan

    Jag är här. Varit ute på långpromenad med gubben så jag har satt mig ner nu

  • bartan

    God morgon tjejer,
    idag ska jag iväg och fixa naglarna. Jag har sovit så där inatt och det som verkade lugnt har nu börjat krypa upp till lite nervositet. Hur ska det bli imorgon då

  • bartan

    God morgon.
    Solen skiner och jag har ont i magen av för lite sömn & oro. Vaknade kl 04.00 första gången efter 3,5 timmes sömn. Kompisen ska hämta mig 8.20 men jag drömde att det varit strömavbrott och när jag vaknar är klockan 8.15. Vilken j-vla start det blev.
    Undrar hur resten av dagen blir.
    Kram till er så hörs vi nästa gång när jag blivit fru.

  • bartan

    Hej tjejer!
    Allt är väl med mig men luften har gått ur en totalt. Tänker
    berätta om dagen snart men jag har lagt in lite bilder så länge.
    Kramar från fru Prammefors

  • bartan

    Ja, då får vi väl få ihop en berättelse.
    Vaknade ju tidigt som jag tidigare nämnt. Kompisen hämtade mig 8.20 och vi åkte till frissan, hon hade pyntat med syrenkvistar och ljus i hörnet av salongen.
    Rullade upp håret och vi lade grunden på sminket. Under tiden åt jag jordgubbar och drack lite mousserande vin. Kompisen servade mig hela tiden och sprang till affären för att köpa lite ätbart till mig. Hela frisersalongen var involverad i min dag, frågade om dagen och hur jag kände mig. Dem blev nog lite oroliga för jag satt visst kolugn.
    När det blev dags att klä på sig kom det en klump i magen, blev lite tungt att andas men det gick snabbt över då vi råkade tappa fästet till örhänget mellan brösten. OJ vad vi skrattade när tjejrna började leta efter det.
    Utanför frisören stod älsklingen med chaufför och väntade. så när allt var klart åkte vi iväg till fästningen för fotografering vilket gick fort och var väldigt roligt. Vid det laget var det 40 minuter kvar till vigseln. Varmt var det och vi skulle gömmas så inga gäster såg oss. Vi sattes bland medeltidsgubbarna som lekte rollspel, väldigt fint med 1300-tals män och ett nutida brudpar Men turisterna tyckte det var väldigt roligt.
    Rätt som det är är det bara 10 minuter kvar och då får jag den stora skälven. Hade det gått så hade jag nog flytt där ifrån, så det var en bambi som gick i tunneln in mot dammen. Men så fort vi kom ut till våra familjer la sig lugnet.
    Vi ställde upp oss för vigselakten och rätt som det var hör jag bara; Nu är ni gifta!
    VA? Jag hörde nästan inget som sas och var inte med riktigt. Vad snopet det känns nu i efterhand, men svägerskan filmade så vi får kolla igen.
    Vi bubblade med gästerna innan viåkte runt i Kungälv och tog en svängom på McDriven då chauffören ville ha kaffe. Vilka roliga miner vi fick.Tillbaks till restaurangen för att intagaen treätters middag. Underbar mat och kanongod tårta men höjdpunkten kom när gästerna åkte hem, vi gick upp till bröllopssviten och la oss i bubbelbadet och drack champagne.

Svar på tråden Nya Göteborgsbrudar del2