• Ajjse

    Nya Göteborgsbrudar del2

    Jag hittade oxå hit! Sitter idag hemma själv barnen är friska men nu verkar det vara min tur...
    Jag blir väldigt sällan magsjuk, brukar bara åka på en släng men jag får se den här gången.
    Ha det gott!

  • Ajjse

    Jag har köpt en begagnad slöja men jag tycker kanske att den är lite kort. Eller tunn rättare sagt, den är enkel och 50 cm lång. Jag vill nog ha en dubbel istället. Känner mig hur velig som helst, tyckte inte att det var så noga först men nu så tycker jag nog det i alla fall..
    Jag har för mycket tid nu när jag sitter hemma framför datorn och barnen är i skolan!

  • Ajjse

    Troll1: Jobbigt med migrän! Hoppas inte att det kommer på bröllopsdagen!
    Jag letar oxå efter en billigare tiara. Jag har hittat en som är jätte fin på Svahns i Kungsbacka men den kosta 790 kr och jag tycker det är lite mycket.. Det enda är att jag nu jämnför alla tiaror med den och än så länge har jag inte hittat någon som jag tycker är lika fin. Det finns ju en del sidor på nätet med billigare tiaror men jag tycker att det är svårt att bestämma sig efter att bara sett en bild i datorn. Jag vill känna och prova! Hittar du någon billigare i stan så får du gärna tipsa mig!

  • Ajjse

    Frökenkräfta: Jag har lagt in ett svar i ditt andra inlägg.

  • Ajjse

    Det här låter intressant! Receptfria tabletter eller? Jag vill gärna ha en rapport om hur det går.

    Hotell på bröllopsnatten så tror jag vi kommer att hoppa över det, vi har bokat en resa och sticker iväg tre dagar efter bröllopet. Utan barnen, känns lite jobbigt men det kan vara gott att få vara själva lite.
    Om vi bokar hotell så blir det nog Hotell 11, verkar himla mysigt där. Att bo på Gothia och se ner på jobbet när vi vaknar på morgonen, usch! Annars är det ett jätte fint hotell!


    Mizty skrev 2008-05-23 12:32:14 följande:
    Köpte tabletter i går på apoteket, Liposinol. Minskar sötsuget, aptiten & sänker kolestorolet. Tog två tabletter efter frukosten, brukar vara vrålhungrig vid denna tiden, men inte idag, inte ens småhungrig. Nu är det ju inte bra att inte äta, så man får ju äta ändå, men det blir ju mycket mindre... Kan återkomma med rapport om ett tag!Hoppas du mår bättre snart
  • Ajjse

    Förslag v.22

    Måndag 26/5
    Mizty (Caroline)
    Bartan
    Schükano (Erica)
    Lokalo (Karin)

    Tisdag 27/5
    Mizty
    Bartan
    Schükano
    Lokalo (Karin)
    fröken kräfta

    Onsdag 28/5
    Mizty
    Schükano
    fröken kräfta
    Ajjse

    Torsdag 29/5
    Ajjse (verkar bli ensam..)

    V.23

    Måndag 2/6
    Mizty
    Bartan
    Schükano
    Ajjse

    Tisdag 3/6

    Onsdag 4/6
    Mizty
    Bartan
    Carolina
    Schükano

    Torsdag 5/6
    Mizty
    Carolina

  • Ajjse

    Hittade en dag till som jag kan komma loss för en fikastund!

  • Ajjse

    Hmm, det kanske får bli Hotell 11 ändå.. Jag har släktingar från Spanien som kommer på bröllopet och dom ska antagligen bo hos oss efter festen. Pappa bor 5 mil från oss så det underlättar för dom alla om du bor här eftersom festlokalen är alldeles i närheten. Inte så kul kanske att vakan upp dagen efter och huset är fullt av folk..

    Jag hittade förresten skor igår! Känner mig himla nöjd! Gick till Svahns och tittade på riktiga brudskor och hon hade inte min storlek så då skulle jag få betala 100 kr extra för att hon skulle beställa hem ett par. Kändes skumt! Då kan jag ju lika gärna gå någon annanstans och köpa samma skor, eller hur?!
    Hur som helst, jag åkte till Nilsons och hittade ett par där och sedan köpte jag ett par på Johanssons oxå, nu ska jag bara bestämma mig för vilka jag ska behålla!

Svar på tråden Nya Göteborgsbrudar del2