• AyBee

    Underbara Göteborgsbrudar blir fruar en efter en - Del 4

    Astriden - låter som en utmärkt ide. Tack för hjälpen med biljetterna. Längtar tills imorgon

    Ninnabell - Välkommen till vår underbara tråd.
    "Go with the flow" bara. Halva gänget är fruar nu istället för brudar men de har svårt att slita sig ändå, vilket vi tycker är bra för då får vi fortsatt hjälp och chans att under allt o inget.

  • AyBee

    Idag tjejer är första dagen utan en kollega brevid mig så här ska det skrivas idag....

    Har blivit förkyld....igen!!!! Men det stoppar mig inte ikväll Amor, Nina & Grund. Har med mig en massa näsdukar o halstabletter så jag klarar mig nog.

    Hade världens konstigaste drömm inatt. Dröm,de att min tärna inte la rätt släpet på klänning en enda gång och att jag fick dra i henne för att hon skulle vakna upp o hjälpa mig. (tänk Amor att hantera vårt släp utan hjälp!!!)
    Sen mitt i vigselakten märker jag att M kommer tillbaka upp för altargången (hade inte ens märkt att han lämnade min sida) och hade bytt kläder till en kortärmad skjorta o ett par ljusa halvlång byxor. När jag frågade varför så sa han att hans sida i kyrkan inte hade alls lika fina kläder som min sida så han svidade om till lite ledigare kläder för att matcha dom......
    Weird dröm eller hur....hihhihihihihihihihihihi

  • AyBee

    Amor - jag kan kolla med min tjej om hon vill sjunga på ett bröllop till i sommar. Ska sms och fråga...

  • AyBee

    ninnabell - åker ert dagis på läger!?!?!?! Hur gamla är dina barn?

  • AyBee

    Amor - Jag meddelar henne låtarna och så pratat vi mer om det sen.
    Kul med Norge!!!! Längesen jag var där nu men nu har en av mina norska bästa vänner fått en liten Tuva så snart är det dags för ett Oslo besök. Om inte annat så kommer de ner på bröllopet.

  • AyBee

    Nu så har även jag hittat in hit idag......

    Veronika, Nina & Maria!!!! Tusen tack för igår. Kommer inte ens ihåg när jag grät så mycket på bio senaste. Ni är helt underbara och jag är såååå glad att jag träffat er. Ni är guld värda.

    Veronika - ditt temperament är ingen fara, du skulle höra mig ibland. Jag gillar dig iaf Och jag håller med Grund = J känner sig princess!!
    Hmmmmm jag ska kolla den 12:e om vi kan komma. Återkommer

    Fröken Plommon -Kan tyvärr inte hjälpa dig på den fronten eftersom min kollegas dotter med vänner ska servera på vårt bröllop. Lycka till i ditt letande!!

    31 maj & Barba - Åhhh jag bara måste få se era fotoa berättelser och höra era berättelser med tanke på att NY är ett av val nu på honeymoon

  • AyBee

    Åhhhhh jag kan o Axel få vara med idag......????
    Kommer att vara själv heeela helgen då M ska joba dygnet runt.

  • AyBee

    Ojojojojoj jag vet hur det är. Killgäng + danmark.....ingen bra kombination

    Men va kul. Då ses vi vid NK runt 17:30. Tur att jag gick tillbaka och såg viken del av NK vi ska vara vid. Är redan hemma så jag möter er inne i stan senare.

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar blir fruar en efter en - Del 4