• AyBee

    Underbara Göteborgsbrudar blir fruar en efter en - Del 4

    Pust....så nu var inbjudningskorten klara. Sammanlagt tid nerlagt: 10 timmar!!
    Lägger in lite bilder så att ni får se hur insidan blev....kommer bli lite deja-vu för dig, 31 maj

    Nu ska här käkas tacos!!

  • AyBee

    Åhhhh Amor - Jag hade jätte gärna följt med dig men sitter nu i Kungshamn så det blir lite svårt. M tog med sig sitt mobila bredband så nu kan jag hänga med fast att vi är här uppe.

    Både A & M ligger och sover så jag tänkte titta till Er lite nu när jag fick en stund för mig själv.

    Åker nog upp till Grebbestad när de varknar för att åka till någon klädbutik som svärföräldrarna pratade om. Tyvärr är inte vädret det bästa men jag hoppas att det ändrar sig till imorgon. Är tillbaka i GBG på ons el tors igen och tar gärna en fika eller lunch nångång i slutet av veckan.

    Kram på Er ni underbara vänner

  • AyBee

    Hej hej tjejer!!

    Nu har läst ikapp mig sen i söndags.
    Långse - Kul kommentar från M om min M Förvånar mig inte ett enda dugg!!!

    Amor . Instämmer med de andra. Synd om din bror samt dina föräldrar Men men vad göra.....it´s his lost.

    31 maj - Åhhh jag kommer verkligen ihåg de första sparkarna. Det är sååååå underbart konstigt. Och tack för komplimangen om korten. Har dig att tacka för mycket när det gäller dom

    Astriden - Kommer hem på torsdags. Tror du att du kan hjälpa oss lite på fredag?

    Grund - Hoppas det här härliga vädret håller i sig nu, ptminstone i 1.5 vecka!!!! Tänker på dig!! Skönt att ni inte verkar ha så mycket kvar heller utan kan slapna av sista veckan.

    Elisabeth - Välkommen!! Skulle jag kunnat ändra nu så hade jag tagit Stora Holms Säteri - hur mysigt och fint som helst. När det gäller maten tycker jag buffé - tycker det blir lite mer "ledigt" och mindre strikt då.

    Oj nu vaknade Axel......ses snart igen!! kram på er alla.
    Ps Ska kolla vilken av dagarna jag kan vara med och fika....

  • AyBee

    Amor - tror du inte att din solist känner till en pianist med tanke på vad hon brukar hålla på med annars....?

    Astriden - Men gumman. Usch vad svårt att välja. Kan man det.....Jag har lite svårt att relatera eftersom min amor o farföräldrar har varit borta sen jag var 12. Men vi förlorade i höstas både M´s farmor och sen mormor och jag hade nog inte velat missa att ta farväl av dom. Men som Barba säger: det beror ju helt på eran relation.....tänker på dig!!

    Barba - Men var det inte det huset ni var jätte sugna på???? Vet ni vilka andra det var som fick det så att ni kan kolla varför de hoppade av? Hmmmmm gå efter magkänslan - den har alltid rätt!

    Nu ska ajg titta på MrsD foton. Har inte sett dom ännu.

    hej på er förresten

  • AyBee

    I´m back girls.....
    Efter några dagar uppe hos mina föräldrar är vi nu tillbaka i Götet.

    Sonen skolar in på sitt nya dagis på måndag så nu kommer vi att stanna i stan resten av våran semester. Så nu kan jag BT:s igen

    Hoppas alla mår bra och spciellt du Grund......You´r up!!!

  • AyBee

    Hoppas du har en kanon dag Grund!!! Har tänkt på dig hela dagen idag. Grattis på beöllopsdagen!!!

    Själv är vi hemma efter en natt i Kullavik. Sonen har åkt på ögoninflammation och 39 graders feber och det passar ju självklart in nu eftersom det är inskolning på det nya dagiset på måndag....NOT!!! Jaja det är ju inte mycket att göra.

    Har också börjat rensa bland alla mina gömmor, Stjärnis. Insåg helt plötsligt att det ser för j-ligt hemma. Är lååång ifrån klar men det blir nog bra när allt är färdigt.

    Hoppas alla mår bra och jag tänker på er även om jag inte är inne så mycket för tillfället. Ska bättra mig på den fronten också

    Kramis

  • AyBee

    Åhhhh vilken tur ni hade Grund!! Ser fram emot rapporten senare då...

    Amor - Sonen liiiite bättre idag iaf i ögonen men fortfarande feber - fast det märks knappt. Fullt upp som vanligt.
    Nu är det inte långt kvar för dig o J. Hur går det för Er?

    Imorgon flickor ska M ÄNTLIGEN kolla kläder med sina bestmans.

  • AyBee

    Vad underbart vackra ni var Maria!!!! Ni ser ut som om ni vore tagna ur en prinsessfilm a la Disney!!! Mera bilder, mera bilder, mera bilder....

  • AyBee

    Grrrrr kom precis ihop mig med m2b......jag blir vansinnig på han ibland, konstigt nog alltid när han säger att han bara ska in till stan och träffa killarna.....men det slutar med att det blir öl och hemgång alldeles för sent på natten.......grrrrr
    Är riktigt förbannad just nu!!!

  • AyBee

    Inte stor risk för det, MrsD......är inte lättflörtad i sådana här lägen!

    Precis en sådan resning håller jag på med också. Känns hur skönt som helst, men det dröjer nog tills jag är klar

  • AyBee

    Amor - han kom hem vid 22-tiden....tur för han de

    Vi har fått ett bakslag. Kompisen vars band skulle spela swing live far fått en förfrågan om att göra 10 spelningar i Norrland och har beslutat sig för att hoppa på det tåget vilket gör att han nu inte kan ställa upp på vårt bröllop. MYCKET surt måste jag säga eftersom det var en av de grejerna som gör vårt bröllop just VÅRT bröllop. Blev jätte ledsen igår och vet nu inte riktigt hur det kommer att bli på festen

  • AyBee

    Amor - Du måste säga till om du behöver hjälp. Jag är en hejare på att pyssla

    Behöver du fortfarande hjälp med håret den 16:e? Har fått frågan om flytthjälp o de hjälpte oss att flytta så vi känner att vi gärna vill ge tillbaka tjänsen. Men behöver du fortfarande hjälp så hjälper jag dig självklart.

  • AyBee

    Snart är det dags för en ny tråd - håller de inte bara i 3 månader eller vad är det. Har du kolla på det Astriden? Har du det bra i Sundsvall by the way?

  • AyBee

    Ok Amor - tusen tack!! Ja hans inskolning går bra. Han är där nu och vi ska hämta honom kl 11. Nästa vecka ska han gå mellan 10-14 varje dag vilket innebär lunch o vila så då får vi se hur det går.

    Val - Grattis på bröllopsdagen!!

  • AyBee

    Hej hej

    Jag vill gärna fika i veckan. Är jag den enda som är ledig? Börjar jobba nästa vecka igen. Så jag kan hela dagarna nästan. Min tärna kommer idag o stannar tills på onsdag så torsdag eller fredag kan jag.

    Idag har jag varit hos min frisör och gjort mig fin igen. Hon är imponerad över att mitt hår växer så bra så hon är inte ett dugg orolig över att vi kan hitta på något kul på den stora dagen.

    På vägen hem därifrån passade jag på att åke till steinbrenner-nyberg och hämta hem en provbit på den tårta vi funderar på att ha. Det roligaste är att det är samma tårta som min tärna hade när hon gifte sig så hon kommer nog få en flash back ikväll

    Imorgon ska vi nog inte till stan igen och hitta det jag ska ha i håret. Det blir ingen tiara för min del....känns inte som jag, utav jag ska leta efter en sån där fjäfer historia a la english royalty. Då är det ju jätta bra att jag har tärnan med eftersom hon bor i London och har stenkoll på sånt. Men vet ni vart jag kan hitta liknande?????

  • AyBee

    MrsD - Ja visst kan det bli läckert. Det tycker jag me!!

    Jag kan nog fika i helgen också. Förutom lördag då efterom vi hjälper vänner att flytta.

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar blir fruar en efter en - Del 4