Inlägg från: Monken |Visa alla inlägg
  • Svar på tråden Juni 2008 Del 4
  • Monken

    Jag har också börjat bli småstressad över småsaker. Provade min vigselring (igen... ) i morse och kom på att jag kanske tycker den är för tjock... Den är 2,3 mm hög, precis samma storlek som min förlovningsring men tillsammans blev det lite tjockt... Jag har ganska smala fingrar.

    Jag älskar min vigselring, men som sagt... tänk om jag kommer att tycka att det blir för tjockt...

  • Monken

    Å, det var så mysigt att gå runt och titta på vigselring! Det finns så oerhört många olika man skulle vilja ha, men så en dag bara visste jag vad jag ville ha!

  • Monken

    misstrixie, mmm vad gott med jordgubbar!!!!

    Jag håller fullständigt med om att de små sakerna inte ska vara det viktiga, men sen vill man ju att allt ska vara så perfekt det bara kan också... man gör ju detta bara en enda gång i sitt liv (hoppas man ju i alla fall!!! )

  • Monken

    Vi ska inte heller ha några favors.

    Om inte alla har osat före 30/4 (som vi har som sista osa datum) så kommer vi att ringa runt och helt enkelt fråga om de kommer eller inte.

  • Monken

    Vi har suttit lite med vigselprogrammen nu på morgonen. Vi har ingen skrivare hemma så jag skrev ut på jobbet häromdagen och man ser ju inte alls riktigt på skärmen hur det ser ut, utan det är ju när man håller papperet i sin hand man ser vad som ska ändras.

    Så. Nu har vi kämpat med Word en bra stund. Man blir ju inte på världens bästa humör när texten flyttar sig som den själv vill bara för att man har gjort ett mellanrum i storlek 28 och inte i vanliga 12... Men nu är det mailat iväg till min jobbmail och eftersom jag ska iväg och jobba om ½ timma kommer jag snart att se hur det ser ut!

  • Monken

    Ja, det är skönt att ha det klart!! Väntar nu bara på att få veta vilken präst det blir...

  • Monken

    Vad kul!! Hur ser ringarna ut? Vart blir resan? Hur vill du att tiaran ska se ut?

    Massa nyfikna frågor...

    Lilla Puh78 skrev 2008-04-13 21:19:58 följande:


    Vi hade barnvakt i helgen så igår beställde vi ringar och resa. Oj oj oj, hoppas verkligen vi får pengar i bröllopspresent nu, annars vet jag inte hur vi ska lösa det här. Nu i veckan ska jag bestämma mig för vilken tiara jag ska ta.
    pallesj, jag ska till min frisör idag och klippa mig lite, hon ska göra mitt hår till bröllopet så vi ska även prata uppsättning och så. Har packat ner mitt diadem och mina hårnålar så hon får se redan nu vad jag har tänkt ha i håret...

    Det är spännande nu när det börjar närma sig "på riktigt"
  • Monken

    Ja, jag såg bilderna på frisyrerna. Jättevackert!! Jag har sparat ut mitt hår från en väldigt kort frisyr till nu axellångt och planerar att ha en typ svinrygg eller så...

Svar på tråden Juni 2008 Del 4