Inlägg från: Monken |Visa alla inlägg
  • Monken

    Juni 2008 Del 4

    Å, vad kul!! Blir det de som du har på bild i galleriet?


    lillan31 skrev 2008-04-25 21:02:27 följande:
    Jag fattar inte var tiden tar vägen...beställde tårta i veckan...och blommor
  • Monken

    Kan du inte beskriva tårtan? Är nyfiken ju!!

    Bukett till mig (typ en sådan som finns i mitt galleri), varsin ros till tärnorna och corsage till Mannen är beställda. "Tårtorna" ska jag och mina tärnor baka ihop nästa helg. Ena tärnan bor i Gävle så jag och den andra tärnan ska bege oss upp dit och baka sisådär 200 chokladbiskvier som vi ska ha istf tårta. Vi ska göra en större biskvi till mig och Mannen där vi ska ställa ett liitet brudpar på.

  • Monken

    Mmmmm... vacker tårta!! Ser dessutom hiskeligt god ut!!


    Bellanote skrev 2008-04-25 21:40:13 följande:
    så nu ligger den inne.
  • Monken

    Ååå, låter ju såå fint!!!


    lillan31 skrev 2008-04-25 21:46:13 följande:
    vi beställde en tårta till 80 pers. så det blir en 4 våningstårta. Med massor av rosor som sitter i klungor lite överallt. rosorna kommer att vara vita, och endel cremefärgade, med en stänk av silver.Rosbladen kommer antikguld-färgade.Och så guldpärlor som ett pärlhalsband längs kanten på varje tårtdel, om ni förstår. Själva tårtan i grunden är vit.
  • Monken

    Vilken kul ide med stubbarna!!


    Bellanote skrev 2008-04-25 22:31:23 följande:
    det blir banan och jordgubbesgrädde och ljus choklad mousse i den.. är inte överförjust i den där starka coklad smaken vill bara ha en diskret smak så får bli en liten tunn så att säga.. vår tårta ska va några st och stå på björk stubbar som är sågade i olika höjder.
  • Monken

    Vi ska ha minichokladbiskvier som jag och mina tärnor ska baka nästa helg! Nu när jag läser om alla mumsiga tårtor blir jag liite undrande om vi valde rätt, men vi tänkte som så att efter en 3-rättersmiddag blir ett par pyttesmå chokladbiskvier perfekt till kaffet och avecen


    lillan31 skrev 2008-04-25 23:38:17 följande:
    Monken: vad ska ni ha för tårta då?
  • Monken

    Vi funderade länge på hur mycket dryck vi skulle köpa, sen när vi bytte ställe för festen löste det sig naturligt med att vi inte kunde ta med oss eget dricka längre, utan köper allt genom dem.

    Jag vet när Mannens svensexa kommer att bli men har inge aning när min hippa blir, eller för den delen om det blir någon. Det ger sig!

    BlivandeFruJohansson, har ni hämtat ringarna ännu?

  • Monken

    Tjohoo!! Nyss fick jag ett mail om att tärnklänningarna är på väg! Vilket ju passsar jättebra eftersom jag och mina tärnor ska ses nu i helgen. Hoppas hoppas hoppas bara att paketet hinner fram till mig innan fredag eftermiddag!!!

  • Monken

    Min sömmerska ville ha klänningen redan i slutet av mars, så den är inlämnad sedan dess. Den ska hämtas igen den 15 maj... Den skulle kunna vara klar till nu, men lite olika omständigheter gjorde att jag valde själv att inte hämta den förrän 15 maj.

Svar på tråden Juni 2008 Del 4