• Bellanote

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    var och provade ringar igår igen och det blir nog den med överliggande sten den är finast till. åh jag är så velig när det gäller ringen..
    pratade med bandet med och de hör av sig nästa gång ca en vecka innan bröllopet så allt är ok och vilka tider de ska komma och så, allt de behöver är ett hörn och ett el uttag sa han..

  • Bellanote

    pumpkin sånt möte lät ju jätte mysigt..

    var och bokade in floristen idag och fick ett pris på ca 600-700 för buketten och tycker det inte är så farligt alls. är gerbera och orkideer i och lite vita utfyllning i med.. har inte berättat för en kotte hur den ser och de ska inte veta heller..

  • Bellanote

    tärnbuketten kostar 100 kr och sen coursage 25 kr styck. så det blir ju 150 kr extra då utöver detta priset..

    får betala 12 kr för gerbera extra till bords dekoration. inte så farligt..

  • Bellanote

    englali jaha den blomman. trodde det var en sån hon hade i handen typ trodde inte den var till klänningen om jag ska va ärlig..

    tror nog den blir lite för mycket där men med en snygg uppsättning så kommer det nog bli skit snyggt alltså till håret då!

  • Bellanote

    snitta tryckte du bakåt knappen så är det bara att uppdatera igen..

  • Bellanote

    jo måste deppa ihop lite idag.. tror ni inte att postkod miljonären var här i vårat grannhhus och spelade in igår?? jo minsanna hade jag bara haft en lott så hade jag vunnit tio tusen men jävla skit så har inte vi köpt på ett bra tag.. men men få la gratta grannen till ny bil och pengar på kontot ialla fall det aset

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.