• Bellanote

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Fick någon tablett men sen fick jag ligg ai ett annan rum innan jag fick åka hem kund eju inte stå men var och handla sen ett epar timma senare för då verkade ju tabletterna och så slutade de och så skulle jag köra hem och då gjorde det ju ont igen så sambon fick prata med mig hela tiden för att jag skulle va klar. men efter alvedon och sova igen så var det bara molnande.

    englali vad händer?

  • Bellanote

    englali tycker du ska koll aupp det med läkaren. antingen kan du va stressad av allt som sker el så kan det va grab men hur som helst så kolla upp det i veckan nu för jag tror du behöver få ut det med allt som sker.

    jag mådde dåligt förra året med allt som skedde och man behöver få ut det jag har fått ut det mesta nu men det är mycket för dig att ta in.. SÖK IMORGON!!

  • Bellanote

    Idag ringde församlingen där vi ska gifta oss. vi är ju tre par som gifter oss samma dag. och de andra brudarna hade frågat efter varanns nummer så att vi kan dekorera kyrkan ihop. bra tänkt tycker jag hade jag aldrig kommit på själv..

  • Bellanote

    Jo igår var vi och lämnade in våran önskelista på DUKA och fick 100 kr bara för att vi lämnar den där.

  • Bellanote

    Flamora ja det var inte min idé så att säga utan någon av de andra brudarna som ska gifta sig samm adag som jag . men jag tyckte det var smart faktiskt. har faktiskt varit lite orolig över att inte kunna dekorera i kyrkan något för trodde inte vi skulle hinna det. men det kommer vi ju att kunna nu ju. i och med att vi gör det med paren innan.

    Bokade tid för manikyr dagen innan nu med. sen pratade jag med frisören om spray tanen de har och bara man duschar efter man gjort den så är dte lugnt då ska den int efärga av sig alls. visst kan det blir fläckar precis där det ligger emot hela tiden typ som en bygel bh men det får jag nog räkna med. så det blir en spray tan dagen innan endå

  • Bellanote

    ja en sån sång till en och jag hade lipat hela kvällen sen. men tyvärr har jag inga musikal artister i min vänskaps krets

  • Bellanote

    Nienna oj jobbigt läge att ha bara såna patineter kvar. surt att jobba då.

    ja men vet el bolaget om att ni bytt till jordvärme så det ska planeras om. fast dålig stil att inte läsa av mätaren tycker jag .

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.