• Bellanote

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Åh i denna ljuva sommartid måste ju vi ha. passar ju utmärkt. den blomstertid nu komer är mer skol avslutning för mig.

  • Bellanote

    Var hittar men den med bröllops texten på då? alltså till denna ljuva? Någon som har lust att dela med sig?

  • Bellanote

    eldhav duktigt värre

    kärleksvindar surt med bihålleinflammation.

    är hemma imorgon med febern vill inte ge med sig..

  • Bellanote

    Jä*la skit internet som kopplar ner hela tiden.

    pratade med ett av de andra brud paren som ska gifta sig samma dag som oss.

    vet ni det första som ska gifta sig är ute kl 14,00 sen nästa 15,00 och så vi 16,00 så fattat att man inte får komma för tidigt. och de andra kan ju inte ta kort och så ioch med att då kommer ju vi och alal våra gäster kommer ju stå utanför och vänta på att få komma in..

  • Bellanote

    fröken planera ja men attans inga blommor inget bröllop eller vad det inte så

    snitte ja vi har ju tur att vi är sist så vi har ju ingen panik efter men tänk om min farmor el mormor kommer typ vid halv och så får de inte komma in för det är vigsel innan och de kan ju inte bara stå ute . sen paret innan oss ska ha band som spelar och då kommer det bli utrusting kvar efter för de kommer inte hinna plocka ner det mellan ju så kul att aha trummor framme som står utan att vi använder oss utav det.

  • Bellanote

    Har ev fått tag på en solist nu till vår vigsel. får se om hon kan låtarna.. men jippi om hon kan. skulel bli så glad då..

    ja lite irreterad är man ju på kyrkan. vill ju inte ha ett band utrustning stå där men slutar deras vigesl halv, kvart i så kommer de aldrig hinna plocja ut det.. det är helt omöjligt.

  • Bellanote

    Ja ska se vad kyrkan säger om det och hon före deras vigsel med. för de som ska ha band gifter sig kl 15,00 och det är ju dem före vid 14,00 och vi efter 16,00 så vi båda måste ha dem på vigseln så att säga. så det är ju inte bara vi.

  • Bellanote

    Jag tror inte de som ska ha bandet där tänkte rikigt så när hon berättade att de ska ha ett band. utan det enda hon frågade var så det var ok att de övade innan så det inte krockade med vårat men vi har ju ingen som ska öva så det var ju lugnt. var nu jag kom att tänka på att va fasen instrumeneten och det kommer ju int ehinnas forsla iväg mellan. får nog ta upp det nästa vecka när vi träffas. för hur i hundan ska de hinna ta ner ljud och alla instrument på en kvart och under den tiden ska även våra gäster sätta sig ner med.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.