• nossan

    oktober

    Tycker det verkar som alla andra månader har flera brudar och prat om bröllop, våra oktober trådar blir bara så tysta.
    Vart är ni och vart tar ni vägen??=)
    Är det bara jag som oktoberbrud som är så pratglad?

    jag själv som ni säkert har sett gifter mig den 18 oktober i eskilstuna.
    Börjar bli lite nervös då det bara är 6 månader kvar, lång tid men ändå inte...hualiga.
    men ser fram mot det med glädje=)

    så kom igen nu oktoberbrudar, visa att vi finns oxå=)))))

  • Svar på tråden oktober
  • annie19

    Hej hej..jag kunde bara inte låta detta va osagt..

    min m2b har bestämt sig för att det gott duger med kostymen han har i garderoben..jadå den är väl fin men..har iaf sträckt sig så långt som till att skaffa väst till..
    kan inte hjälpa att jag känner mig lite "besviken" över att han inte vill förnya och så..löjligt kanske men..nää kan inte släppa den tanken. Själv har jag ordnat så att jag ska va i "toppskick" , så gott det går alltså med förusättningarna =)
    Likadant är det med övernattning..han tycker i att "vi kan väl sova hemma"..tycker det är onödigt med hotellrum..det är väl iofs sant att man hinner ju inte va där sålänge men vi har två olika stugor som vi skulle kunna få låna men då sätter han sig på tvären med transporten dit..
    Har jag för stora planer eller..
    * men han är ju ändå min älskling, tro inget annat =) *

  • Stardusty

    Tycker inte alls du har för stora planer, snarare så att din m2b verkar ta det hela med alldeles för stor ro!! Vill han inte "matcha" dig på den stora dagen? Alltså att han också är lika uppklädd som du? Och sen kan jag förstå om man inte vill bo på hotell, onödig kostnad kanske, men om ni kan låna en stuga så är väl det jättemysigt! Den behöver ni ju inte checka ut ifrån en viss tid heller.... Tjata på honom om det

  • Kärlek ger näring åt själen

    annie19 vi tänkte först att han skulle ha kostymen "som hänger i garderoben" men den är på tok förstor.. och vi tänkte först att köpa en ny.. men när vi provade kläderna så bestämde han själv att han ville ha frockcoat.

    Vi kommer att sova hemma. Han ställde sig på tvären att låta någon annan sova i vår lägenhet medans vi inte var hemma *S*

    Men vad är det med transporten som gör att han sätter sig på tvären?

    nja jag tror alla har sina drömmar om det "perfekta"bröllopet.

    Själv har jag några drömmar som inte kommer att uppfyllas av diverse anledningar. jag har accepterat det och känner att huvudsaken är att dagen blir bra Och att vi blir gifta

  • annie19

    Kärleken... TACK..det finns kanske hopp för "min " med då..får väl fortsätta med att lägga in lite olika förslag =)! Frockcoat är ju oxå min önskan..tycker det är så snyggt och känns lite mer uppklätt och fint..

    Transporten är nog mest att visst vi kan ta oss dit men han funderar på hem dan efter..jag brukar annars va den som målar
    f-n på väggen och grubblar men här tycker jag det är lite onödigt..det ordnar väl sig alltid på nåt sätt..jag är mer bekymrad över hur vi ska få med barnen i bilen och så på själva dan, eftersom den minste fortfarande sitter bakåtvänd..vi ska bli skjutsade i en taxilimo så jag får väl kolla lite..för man VET ju faktiskt aldrig..kan ju hända nåt..(ohh kom precis på en smart ide´..man ställer en av våra bilar där dan innan så kan man själv köra framåt kvällen sen dan efter !! )
    Är det nån mer som ska ha barn med sig och hur gör ni ?
    Där kom vi in på en annan sak..HUR ska man behålla klänningen vit när man sitter i en bil med två små killar med ( förhoppningsvis regnar det inte..men..) smutsiga skor ?
    Kanske skulle "låna" skoskydd hos tandläkaren på onsdag när m2b ska dit ? =)
    Klart det är det som är huvudsaken och faktiskt,tro´t eller ej =) så har jag dragit ner på en del "måsten".
    Förresten HUR gör man för att få in dessa "gubbar", lite oteknisk =)

  • annie19

    oj förlåt Stardusty..naturligtvis tack !! till dig med..jag missade ditt svar tidigare =/

    Javisst verkar han =)..men som sagt..sista ordet är ju icke sagt än *fniss*

  • Kärlek ger näring åt själen

    Annie19 det tror jag absolut det finns. Har du redan bestämt din klänning? för annars så kan du alltid ta med honom dit och så säger du försynt "kan du inte prova en sådan så vi får se hur det ser ut? Nu när vi ändå är här"

    Jo det är det Jag tycker det är grymt snyggt

    aha okej.. Men varför inte som du säger köra dit och lämna en bil

    Hmm Ja gör det. För som du säger "Risken finns där" peppar peppar.
    Vi ska ha m2bs dotter med oss. Men iofs inte när vi åker till kyrkan utan hon kommer att åka med farmor dit. och så kommer farmor vara "barnvakt". Dock så kommer tösen att möta upp oss i kyrkan då hon kommer att vara näbb.

    Ett tips är att du tar av dem skorna i bilen (om et går) så de åker i strumporna. Det är iofs inte det lättaste (beror iofs på vilken sorts skor de har. annars så funkar det nog med de blå "tossorna". Jag kommer inte att ta på mig klänningen förrens vi kommer till kyrkan (ska kolla först så det går.) för att skydda klänningen då vi kommer att åka vår vanliga bil.

    annie19 hmm det finns lite överallt. de jag kan är :

    : - ) =
    : -( =
    : - ? =
    : - o =
    :- D =

    Det finns några till.

  • annie19

    Japp..klänning bestämd (och bor redan i garderoben ) och den är UUUNDERBAR ! och därför känns det extra noga att han lägger manken till..MEN ljusningen kan kanske skymtas när jag väl får iväg honom till att prova ut väst..då kanske man "ändå kan passa på"

    Smart tips att ta AV skorna..tänk varför kunde jag inte tänka ut det själv.. =) ja jag låste mig väl som vanligt..typiskt jag

  • Lakritspuck

    Ang att hålla klänningen ren: Man kan ta ett stort bomullslakan att sitta på i bilen och svepa om klänningen. Då skyddar man den mot vägdamm på bilen när man ska i och ur också.

    Annars låter det jättesmart att ta på klänningen på plats om det finns möjlighet till det.

Svar på tråden oktober