• nossan

    oktober

    Tycker det verkar som alla andra månader har flera brudar och prat om bröllop, våra oktober trådar blir bara så tysta.
    Vart är ni och vart tar ni vägen??=)
    Är det bara jag som oktoberbrud som är så pratglad?

    jag själv som ni säkert har sett gifter mig den 18 oktober i eskilstuna.
    Börjar bli lite nervös då det bara är 6 månader kvar, lång tid men ändå inte...hualiga.
    men ser fram mot det med glädje=)

    så kom igen nu oktoberbrudar, visa att vi finns oxå=)))))

  • Svar på tråden oktober
  • Kärlek ger näring åt själen

    KarmaG har för mig (har bott nere i Malmö nästan hela mitt liv) så brukar löven falla runt oktober.. men det är nog olika beroende på hur vädret varit. Men de spår en fin sommar så hösten blir nog fin med Jo men de senaste åren har hösten varit fin med Vet 2006 så var oktober varm o fin

    Kolla i Pildammsparken eller kungsparken tiden innan bröllopet så lär du säkert hitta en massa höst rekvisita till borden Det finns mycket kastanjer i pildamsparken mitt emot MAS och fina löv i kungsparken

  • ganesha

    Jag vill gärna ha en vit poncho om det blir tokkallt. Vill ha en som är ganska lång, bara händerna sticker ut, och helst har polokrage, men en ganska stor krage. Är sugen på stora knappar på ena sidan så man kan knäppa ut och fälla ut som en lite sned sjömanskrage ungefär. Ska höra med min moster om hon kanske vill sticka en sån till mig, ska bara få tummen ur och söka på om det finns att köpa först.

    Och jag tänker helt klart skaffa en i ett sådant material som man kan batikfärga till valfri färg sedan. Använder sällan vitt!

    I övrigt så ska vi ha grönt, vinrött och gräddvitt som färger. Det gräddvita åker mest bara med för att det är rättså skönt att ha en sån neutral färg. Det mörkröda för att jag aaaaaaalltid fick riktigt mörkröda rosor när vi var 17år, samt att mitt hår har en sån färg. Och grönt är ju bara så sjukt fint, ska ha grönt i klänningen. Dekor? Äsch, höstlöv och pinnar och kottar är skitbra! =)

  • JohannaTotte

    Jag har frågat en tjej som jag jobbar med om hon kan göra en kort cape till mig i vit fuskpäls. Det ville hon så gärna så nu är jag lycklig:

  • Lakritspuck

    Har inte kommit fram till ngt konkret angående ytterkläder. Vi vet inte ens var vigseln ska vara ännu. Det jag helst skulle vilja är att låna en kyrka för en borgerlig vigsel fast det får man inte va?

    Har lyckats bestämma mig för förlovningsring så nu väntar jag bara på att sambon ska bestämma sig så kan vi beställa.

    På söndag ska vi ha middag för våra föräldrar och berätta om förlovning och bröllop. Det hade varit roligt att ha ringarna då men med sjuka småbarn en vecka här hemma har vi liksom inte hunnit. Nytt mål är att ringarna ska beställas den här veckan så kan vi åtminstone visa dem på bild.

    Planeringen går framåt mao även om det är med myrsteg snarare än stormsteg.

  • karmag

    Cape låter som en ide´! Vet någon var man kan köpa eller åtminstånde titta på sådana? Bröllopsbutikerna verkar inte ha mycket ytterkläder....ska kolla runt på nätet tror jag. Tacksam för tips!

  • Pingi

    Det fins en kortare vit cape i fuskpäls som de flesta brudbutiker brukar ha, den är söt om du inte hittar annat.

  • Kärlek ger näring åt själen

    Jag har set mönster på en sådan poncho Det är egentligen bara att öka varvantalet :)

    Hade kunnat vara ubersnyggt :D


    ganesha skrev 2008-04-23 17:24:35 följande:
    Jag vill gärna ha en vit poncho om det blir tokkallt. Vill ha en som är ganska lång, bara händerna sticker ut, och helst har polokrage, men en ganska stor krage. Är sugen på stora knappar på ena sidan så man kan knäppa ut och fälla ut som en lite sned sjömanskrage ungefär. Ska höra med min moster om hon kanske vill sticka en sån till mig, ska bara få tummen ur och söka på om det finns att köpa först.Och jag tänker helt klart skaffa en i ett sådant material som man kan batikfärga till valfri färg sedan. Använder sällan vitt!I övrigt så ska vi ha grönt, vinrött och gräddvitt som färger. Det gräddvita åker mest bara med för att det är rättså skönt att ha en sån neutral färg. Det mörkröda för att jag aaaaaaalltid fick riktigt mörkröda rosor när vi var 17år, samt att mitt hår har en sån färg. Och grönt är ju bara så sjukt fint, ska ha grönt i klänningen. Dekor? Äsch, höstlöv och pinnar och kottar är skitbra! =)
  • karmag

    Är det någon som är bra på underkläder? Skulle vilja ha en korsett eller något sådant som dels lyfter lite och kanske håller ihop...ha ha. Man har ju blivigt lite sladdrigare efter amning osv....Annars har jag spanat in Lillys pälscape som är riktigt snygg...Vet dock ej priset ännu.

  • karmag

    Nu har jag letet efter Lillys cape....Den verkar inte finnas kvar, typiskt nog. Någon som sett en sådan? Bor i Malmö så man kanske ska ta en tripp över sundet. Annars får jag väl tänka om . Igen. suck

  • Lakritspuck

    Åhh..jag tror jag har en lösning på ytterkläder till vigseln. Har hittat en midjekort benvit cape i en garderob med kläder efter mamma. Det enda är att den är något gulnad och skrynklig så den får väl kemas först. Eller åtminstone ångas så skrynklorna går ur.

    Jag ska ändå inte ha kritvitt så jag tror den kommer funka. Och så blir det roligt att ha något efter mamma. Hon gick bort för ett och ett halvt år sedan så det känns sorgligt att hon inte kan vara med när jag gifter mig.

Svar på tråden oktober