Inlägg från: annie19 |Visa alla inlägg
  • annie19

    oktober

    Hej hej..jag kunde bara inte låta detta va osagt..

    min m2b har bestämt sig för att det gott duger med kostymen han har i garderoben..jadå den är väl fin men..har iaf sträckt sig så långt som till att skaffa väst till..
    kan inte hjälpa att jag känner mig lite "besviken" över att han inte vill förnya och så..löjligt kanske men..nää kan inte släppa den tanken. Själv har jag ordnat så att jag ska va i "toppskick" , så gott det går alltså med förusättningarna =)
    Likadant är det med övernattning..han tycker i att "vi kan väl sova hemma"..tycker det är onödigt med hotellrum..det är väl iofs sant att man hinner ju inte va där sålänge men vi har två olika stugor som vi skulle kunna få låna men då sätter han sig på tvären med transporten dit..
    Har jag för stora planer eller..
    * men han är ju ändå min älskling, tro inget annat =) *

  • annie19

    Kärleken... TACK..det finns kanske hopp för "min " med då..får väl fortsätta med att lägga in lite olika förslag =)! Frockcoat är ju oxå min önskan..tycker det är så snyggt och känns lite mer uppklätt och fint..

    Transporten är nog mest att visst vi kan ta oss dit men han funderar på hem dan efter..jag brukar annars va den som målar
    f-n på väggen och grubblar men här tycker jag det är lite onödigt..det ordnar väl sig alltid på nåt sätt..jag är mer bekymrad över hur vi ska få med barnen i bilen och så på själva dan, eftersom den minste fortfarande sitter bakåtvänd..vi ska bli skjutsade i en taxilimo så jag får väl kolla lite..för man VET ju faktiskt aldrig..kan ju hända nåt..(ohh kom precis på en smart ide´..man ställer en av våra bilar där dan innan så kan man själv köra framåt kvällen sen dan efter !! )
    Är det nån mer som ska ha barn med sig och hur gör ni ?
    Där kom vi in på en annan sak..HUR ska man behålla klänningen vit när man sitter i en bil med två små killar med ( förhoppningsvis regnar det inte..men..) smutsiga skor ?
    Kanske skulle "låna" skoskydd hos tandläkaren på onsdag när m2b ska dit ? =)
    Klart det är det som är huvudsaken och faktiskt,tro´t eller ej =) så har jag dragit ner på en del "måsten".
    Förresten HUR gör man för att få in dessa "gubbar", lite oteknisk =)

  • annie19

    oj förlåt Stardusty..naturligtvis tack !! till dig med..jag missade ditt svar tidigare =/

    Javisst verkar han =)..men som sagt..sista ordet är ju icke sagt än *fniss*

  • annie19

    Japp..klänning bestämd (och bor redan i garderoben ) och den är UUUNDERBAR ! och därför känns det extra noga att han lägger manken till..MEN ljusningen kan kanske skymtas när jag väl får iväg honom till att prova ut väst..då kanske man "ändå kan passa på"

    Smart tips att ta AV skorna..tänk varför kunde jag inte tänka ut det själv.. =) ja jag låste mig väl som vanligt..typiskt jag

  • annie19

    Är det nån här som har en aning om man kan gravera i vilken ring som helst ? Menar alltså om man hittat en "vanlig" ring och vill använda den som vigselring..har det med tjocklek att göra eller typ av guld..eller..
    Känns lite dumt att ställa denna fråga..kanske är lite korkad..MEN frågar man inget får man inget svar

  • annie19

    Hej alla..jag är såå nöjd (!!) min m2b, tro´t eller ej, köpte en ny kostym i lördags..med väst, och det var hans eget beslut..jaaa hur jag lyckades det vet i hundan men nu fick jag som jag ville iaf
    Då var den saken ur världen..nu ska jag på nåt fint vis få honom till att vilja åka nånstans nån helg efteråt..men det ska nog gå det med..
    Håll tummarna !

  • annie19

    Hallå "oktobertjejer"!!
    Nu är jag i farten igen och behöver lite råd..
    vi ska ju önska oss pengar ,
    jo så är det alla "motståndare" , men nu sitter jag här och ska formulera in det på nåt sätt i inbjudan..jag har hittat ett bra rim att använda men jag tror jag får göra en "ensam" lapp på det för det får inte plats och tycker inte att det ser bra ut på nåt vis MEN problemet är.. jag tycker det känns lite sniket att skriva kontonummer på själva inbjudan/infot MEN om jag skriver det på lösa lappen kanske det försvinner..usch låter säkert rörigare och sniknare än vad som är menat vilket som kanske för en del..nån som har tid och lust att hjälpa mig med en kommentar? ( om nån förstår mitt stressförvirrade inlägg.. )

  • annie19

    Tack !!
    tänk vad enkelt det är ibland..får väl skylla på stress

Svar på tråden oktober