• janos

    Äntligen fredag del 13!

    normalt går våran pojke och lägger sig kl 19-20, men idag blev det lite tokigt med sovtiderna och han orkade hålla sig vaken ända till kl 21.40. Han hade så kul ikväll och lekte jättebra i v-rummet framför tvn. Bäst var ändå när lottodragningen var på tvn, då skrattade han högt för varje boll som ramlade ner....sen väntade han storögd för att se vad som skulle hända....sen skrattade han högt igen. Sånt smittar verkligen.

    Pappsen sover redan på soffan, så nu ska mamsen också gå och lägga sig. Natti natti allihopa!

  • janos

    vad roligt hilde! Skönt att det släppte för dig.

    Nu ska en trött mamma gå och lägga sig. Natti natti

  • janos

    Det är väl bättre att du stannar hemma och sparar pengarna och umgås med oss istället mc?!?!? Tänk på oss andra, vad rika vi är

  • janos

    Ikväll är det 6:e kvällen i rad som vi nattar Elias utan napp och det går jättebra. Han har ju aldrig varit så mycket för den, så det är lika bra att ta bort den helt.

    Jag tycker mig se en LITEN tendens till att han sover lite bättre sista två nätterna. tyvärr så är inte min mjölk tillräckligt för att mätta honom om nätterna, så han äter ofta. Han totalvägrar att äta på flaskan. Välling äter han gärna om dagarna och kvällarn........med sked, så ni kan ju förstå att jag inte vill hålla på med det om nätterna.
    Igår kväll fick han burkmat med yoghurt med sked och sov sen jättebra till kl 2.30, då han ville äta mera.

    Jag vet inte hur jag ska få honom att lära sig att äta/dricka ur flaskan.

  • janos

    Idag har det varit full fart här hemma. Jag har packat inför helgen, då vi åker på husvagns premiär. Det ska bli så skönt att få vara med familjen heeeeeela helgen.

    Hoppas att ni oxå får en underbar helg allihopa. Kram på er

    P.S. Idag kom sommaren upp till oss.......med stormsteg! I förrgår var det vinter jacka, igår vårjacka och idag gick folk i shorts. Jag lär mig aldrig att det går så här fort!

  • janos

    Jag loooovar att ni får bygga kullar av alla de slag.......så där ja, nu har ni fått bygglov!

  • janos

    Nu är vi hemma igen efter våran husvagns premiär i helgen. Det gick jättebra och vi hade det lugnt och skönt i det fina vädret!

    Grattis till apg och Hilde! Ni har kämpat bra på varsitt håll.....med olika saker

    Skattepengarna är alltid välkomna, speciellt nu, när jag går hemma. Jag tycker ändå att det går bra, men visst är det mindre pengar än förrut att röra sig med.

    Nu ska jag tvätta, packa och förbereda för nästa resa. På onsdag åker jag och sonen till mamma och co, nästan en hel vecka. Det ska bli jätteskönt och samtidigt konstigt, för vi har inte varit ifrån maken så länge sen sonen föddes. *tvätten kallar*

  • janos

    *packar och stressar för fullt inför resan*

    Ville bara säga hej! Vi hörs om en vecka. Kram

  • janos

    Hej hej!
    Nu är jag och Elias hemma igen! Han är "bakis" efter allt som hänt, alla sena kvällar och lite sömn om dagarna, så han sov kl 11.15-11.55........sen somnade han 12.30 och sover ännu (kl13.40).

    Ikväll ska han och pappa vara hemma själva för första gången (en längre stund). Känns PYTON för mamma, men det är säkert nyttigt för oss alla tre.

    På återseenede imorgon! Kram

Svar på tråden Äntligen fredag del 13!