• janos

    Äntligen fredag del 13!

    Måste bara få skryta över våra fynd idag. Vi har varit på loppis och köpt 16 leksaker till Elias för 275:-. Han har så kul här hemma med alla nya saker

  • janos

    Så där ja! Nu har jag läst ikapp! Vad mysigt äpv med ny kisse i huset.....och dessutom med kattungar på väg. Spännande! Har hon fått något namn av er, eller har ni behållt hennes tidigare?

  • janos

    Hilde! Vilken pärs! Hoppas att senare nätter har gått bättre. Har maken kommit hem igen?...annars, hur länge blir han borta?

  • janos

    Jag kan stolt berätta att våran son, 7 mån och 3 veckor, har idag gått med själv med sin lära-gå-vagn (med pappa som stöd uti-fall-att)

  • janos

    Han var även tillräckligt kaxig för att släppa taget och gå 3-4 steg helt själv. Vart ska detta sluta?!?

  • janos

    Trevligt att se dig Gable. Det var ett tag sen sist. Hur är det med illbattingen? Håller hon igång dig om dagarna?

    Hilde, här tror jag inte att en lekhage skulle fungera, för han skulle säkert ta sig ur den på något sätt

  • janos

    Det låter som att du verkligen är en fullfjädrad förälder Hilde!.....och dessutom en bra sådan!

    Ja, man får ju vara glad över alla sekunder som man kan få för sig själv nu för tiden

    Idag har Elias krypit några steg för första gången och dessutom rest sig själv upp vid diskmaskins luckan för första gången. Det händer massor varje dag här hemma. Det är verkligen en lycka att få följa hans utveckling. Jag är så glad att jag får vara hemma med honom.

  • janos

    Himmel vad dagarna går fort. Det är ju äntligen fredag IGEN!!! Passar på att önska er alla en trevlig helg.

    Vi ska förbereda husvagnen för nästa helg, då det blir premiär campande. Det känns så kul att ha hela sommaren framför sig att kunna åka iväg med familjen och bara vara.

  • janos

    hahaha Gable. Det är väl härligt att man kan få lära sig så mycket av våra småttingar

    Här hemma händer det massor nu. Elias är en tidig kille, som älskar att lära sig nya saker och framsteg. Om en vecka blir han 8 månader och i veckan har han lärt sig att dra sig upp till knä, dra sig upp till stående, gå med lära-gå-vagnen och kaxig och glad som han är, så släppte han även taget och gick 3-6 steg. Vart ska detta sluta?

    Det blir att köpa hjälm åt honom om han ska fortsätta så här. Han är så glad när han lär sig något nytt. Det bara glittrar i ögonen på honom.

    Nu ska mamsen gå och sova. Natti natti alla fredisar!

Svar på tråden Äntligen fredag del 13!