Inlägg från: kikalt |Visa alla inlägg
  • kikalt

    Mars April-tråden forts

    I helgen har vi haft möhippa och svensexa. Jag tillbringade det hela liggande pga ryggskott. Först idag (efter 6 dagar) kan jag sitta några stunder. Känns skönt, för vi gifter ju oss om mindre än två veckor och jag behöver nu bara en krycka för att gå OCH kan sitta ner kortare stunder! Var så orolig att det skulle bli bår fram till altaret och att jag skulle få ligga till bords.

    Blev riktigt överraskad när alla kom, eftersom mina syrror bor 50 mil bort och jag inte trodde att min höggravida syster skulle orka med en extra resa så här tätt inpå bröllopet. Dom hade hittat aktiviteter som gick alldeles utmärkt att göra liggande och ändå satte fart på mig. Jag fick lov att dricka vin liggande med sugrör, men vad gör man inte.

    Vi har bestämt oss för att gå in på fel sida i kyrkan pga mitt ryggskott och mina problem att stödja mig på höger ben. Det är alltid den sidan som drabbas när jag får problem, så det blir bra att ha sambon på vänster sida så att jag kan hugga tag om det behövs. Känns skönt när vi kom fram till det!

    I helgen har mina syrror varit här hela helgen och hjälpt till med barnen när sambon hade svensexan. Min svägerska har också varit här större delen av tiden och vi har hunnit fixa bordsplaceringen och prova sminkningen. Min syrra har dessutom köpt papper till festprogrammen, band till bordsdekorationen och annat fint. Dessutom ska hon fixa festprogrammen och placeringskorten sen. Jag är så lättad att hon hittade dekorband och fina papper till festprogrammen! Såg för mig att få använda dom illgröna sidenbanden som skärde sig mot glitterdekoren och servetterna. Brrrrr, läskigt. Nu kan jag i sakta mak fortsätta pyssla med bordsdekorationen efter bästa förmåga och mycket kan man ju göra liggande faktiskt.

    MrsFellerA: grattis! Vilket fint bröllop!

  • kikalt

    Tack för stödet! Jag har fortfarnade svårt att sitta, stå och gå, men det blir bättre och bättre för varje dag. En och en halv vecka kvar att återhämta mig på!

    Idag har jag beställt 3 10-p rosor till brudbuketten för ynka 225 kr. Det var annat än den lokala floristens bud på rosbukett med lite grönt runt för 1400 spänn!

  • kikalt

    mrsFellerA: supersnygg bukett! Kanske ska jag be dom att binda buketten då också för en liten extraslant?

    DetOrdnarSig: å, förstår att du är jättenöjd! Hoppas att allt går jättebra nu med sista förberedelserna och så klart framför allt med bröllop och fest!

  • kikalt

    Neppe: gå in på inställningar i menyn till vänster (långt ner) så att du kan skriva i att du vill visa ditt bildgalleri. Det syns inte annars tyvärr!

    Alla som gifter sig idag: lycka till, hoppas att ni får en underbar dag!!

  • kikalt

    Idag ska vi till kyrkan och öva. känns så pirrigt! Vi ska fråga om vår 4,5 åring vill komma upp och hålla buketten när vi växlar ringar. Får se hur hon känner nrä vi är där i kyrkan. Vi ska bestämma musiken innan det är dags att gå dit, men vi vet inte vad vi ska ha för utgångsmusik än. Hjäääälp! Så nu ska jag surfa lite på saken...

  • kikalt

    Nataluskan: grattis, det låter helt underbart!
    -------------
    Vi börjar närma oss nu. Kjolen till brudklänningen är helt färdigsydd, vi har kommit på hur vi ska sy lite tyg som skyler axlarna så att det inte känns så naket med korsetten och vi har sett ut två halsband att välja mellan och ett par snygga örhängen. Vi bakade två chokladtårtor idag och svärmor har bakat två kolatårtor. Idag kvarstår att baka tre cheesecakes (såna som man gör i ugnen) och 33 chevreminipajer.

    Imorgon får vi nycklarna till lokalen och ska duka, fixa det sista med dekorationerna, frakta leksaker och andra nödvändigheter osv. Det närmar sig med stormsteg, kan inte fatta att det snart är lördag och vår tur!

  • kikalt

    Å, vilken underbar dag och helg vi har haft!

    Får berätta mer sen. Ni som har det framför er har massor att se fram emot verkligen!

  • kikalt

    Nu har jag lagt upp tre bilder i mitt galleri om ni vill kika.

  • kikalt

    Tack!

    Nu längtar jag efter fler bilder. Idag kom första kuvertet från ett sällskap långväga gäster. Alla sällskap fick med sig varsitt frankerat kuvert med vår adress samt en cd-skiva för att kunna skicka bilderna till oss. Märkte sen att det hade behövts en dvd-skiva, dom som skickade hade bytt ut till en sån...

    brud080419: det är en slump att blommorna har den färgen, tur att man inte var nån bridezilla! Jag hade beställt 3 10-pack aprikosa rosor och så säger dom när jag kommer och hämtar buketten att knallorange var det närmaste aprikos dom kunde komma, så det beställde dom åt mig. Hahaha, tur att jag ÄLSKAR orange! Jag tyckte det blev superhäftigt!

    Kul med möhippa! Jag tyckte sista veckan var liksom härligt stressig på nåt sätt. Full fart och så en otroligt god stämning inför festen. Mitt stora bekymmer var servettvikningen som jag fick klar ett par dagar innan festen, om jag haft det kvar sista dagarna hade jag nog blivit galen!

Svar på tråden Mars April-tråden forts