• Miss Blue

    *^*¨¨080823 DEL 3¨*^* ...nu närmar vi oss målet!! :-)

    Välkomna alla brudar som gifter sig den 23 augusti i år! Nu närmar sig sommaren och bröllop med stormsteg!!!!! Snart har vi nått målet brudar!!!!!!! Vi fortsätter väl i vår lilla tråd att diskutera och tipsa

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-05-30 11:32
    Här är vi brudar som hänger här:
    Baccus 13:00 Göteborg
    Bröllpo2008 14:00 Malmö
    Miss Blue 15:00 Katrineholm
    Therece 15:00 Trelleborg
    Anna&Henrik 15:00 Östersund
    A wife to be 15:00 Hardeberga (S Sandby)
    Jenbor95 15:00 Malmö
    Hofsan 15:00 Eslöv
    LLJÖ 15:30 Sigtuna
    Nicolina2008 16:00 Vaxholm
    fru augusti 2008 16.00 Kungsbacka
    Voilen 16:30 Edsbyn

  • Svar på tråden *^*¨¨080823 DEL 3¨*^* ...nu närmar vi oss målet!! :-)
  • AnnaochHenrik

    Fröken Figo skrev 2008-03-27 17:39:56 följande:


    Hej hej brudar! Vi har OSA 15:e juni. Nu har vi äntligen haft vår förlovningsresa! Så nu åker min förlovningsring aldrig av mer och alla får veta att vi ska gifta oss. Kul att vi har en tråd bara för oss... 23 augusti... vilket fint datum
    Ja, det var först tänkt att vi skulle gifta oss den 16:e, men nu är jag superglad att det krånglade med lokal så att det blev den 23:e, för någon 080816-tråd har jag minsann inte sett till, men här är det full fart!
  • Baccus

    vi har var osa dag den 30/6 jag tror det racker. Har fixat mina inbjudningskort, antligen!!! Ngn som ska bestalla MNM's praliner med era initsialer, man kan visst oxa ha dom i sitt fargtema. Vet inte riktigt var man bestaller det ifran. ngn som vet???

  • nicolina2008

    Oj, vi hade tänkt ha den 12/6 men det kanske är tidigt?? Ska fundera på det där igen.

  • Brud 080823

    Vad tidiga ni är med OSA! Eller är det jag som har totalt planerat fel? Jag har tänkt skicka dem mitten på april och ha OSA runt mitten på juli. Är det för sent? Behöver man veta vilka som kommer mer än en månad innan?

  • nicolina2008

    Brud080823: jag tänker nog på att de är semestertider i juli så då kanske det glöms bort att osa.

  • AnnaochHenrik

    Brud 080823: Vi tänkte precis som nicolina att folk har så mycket annat för sig i juli, att det kändes skönt med OSA redan i slutet av juni...
    Sen är det ju en hel del som faktiskt ska fixas när man vet hur många som kommer också. Vi ska åka till Tyskland och köpa alkohol, vi ska göra placeringskort, skriva gästpresentationer, göra bordsplacering... Och sist men inte minst: Sätta oss och räkna ut hur mycket mat vi ska ha (vi lagar maten själva). Vi åker dessutom upp dit där vi ska vigas så fort vi har möjlighet, förhoppningsvis redan i början av augusti. Innan dess ska vi ha köpt alkoholen och planerat i princip klart. Så för oss känns det skönt att ha lite tidigare OSA, men det beror ju på vilket utgångsläge man har!

  • Brud 080823

    Då förstår jag varför ni är ute i god tid.Alla vet när vårt bröllop är så alla har det redan så gott som inplanerat, och det är inte så många som har semester den 23 aug, sista semesterveckan är vecka 34 så då borde de flesta kommit hem. Men jag ska försöka få ut dem så fort som möjligt ändå.
    Vi ska åka till Tyskland innan OSA, vi känner att så många är det inte som inte kommer att komma så att det spelar någon roll.
    Bordsplaceringen är nästan klar,faller det bort några så får man bara ändra till det då, även gästpresentation kan man väl göra i förtid om man känner för det. I alla fall för de som känns "säkra".

    Men jag förstår att man vill planera maten i god tid särskilt när man ska göra den själv. Vi kommer att ha catering men även lite plock själva. Men de på cateringbolaget räcker det en-två veckor innan att säga till om hur många man blir.

    Ha det gott!

  • Limbolight

    Hej Alla!!

    Vi har satt vårt osa datum till 1/7, hoppas att det blir bra.
    sambon får tillbaka 20.000 kr på skatten!!!!!

    Jag vet inte vad jag får ännu, mn jag ska oxå ha tillbaka..

    Snacka om att budgeten inte längre är ett så stort problem!!
    Vi ska ändå försöka hålla nere kostnaderna och räknar med att vi har 7000 kr kvar att betala.

    Hur ser era budgetar ut?!

  • AnnaochHenrik

    Limbolight: Å, vad härligt med såpass mycket skatteåterbäring!
    Vår budget ser också helt okej ut, har ungefär 20.000 kvar att knåpa ihop varav sambon ska lägga 15 och jag 5 då jag betalat mer innan. Han har sparat ihop till sin del redan, och jag ska jobba heltid i sommar (är ju student annars med den ekonomi det innebär), så jag kommer kunna betala mitt utan problem! Skönt att ha det under kontroll!

  • Gottekorven

    Här är en hängiven läsare men inte fullt så hängiven skrivare..
    Ang osa, tycker ni att man ska osa om man endast bjuder in till vigsel och lite mingel efteråt?

Svar på tråden *^*¨¨080823 DEL 3¨*^* ...nu närmar vi oss målet!! :-)