• Skottdagen2008

    Januari / Februaritråden 08 del 4

    Ja, vi är numera gifta allihopa, men jag tyckte det var så synd att bara stänga av datorn och lämna er. Vill ju se lite mer bilder från era drömdagar, drömma mig själv tillbaka och sedan när jag känner mig redo lämna er helt, men inte än.....

    Så mera bilder önskas av er nygifta fruar

  • Svar på tråden Januari / Februaritråden 08 del 4
  • Skottdagen2008

    Har lagt ibn lite nytt i galleriet, inga bilder från fotografen dock, men en bra bild på min underbara (tyvärr svindyra) tiara.

  • c t

    Jag mår strålande!

    Vi är inte ett dugg nykära haha men visst känner vi oss rätt mysiga med varandra just nu och vi bråkar betydligt mindre.

    Vi väntar också på våra bilder, mailade fotografen igår men har inte fått svar än.

    Så fort vi får bilderna så ska vi skicka tackkorten.

  • Skottdagen2008

    Ja, fast först måste vi välja vilja vi vi ha. vi har både fotograferats med "vanlig" film och med digitala så jag vet inte riktigt hur det går till att välja och så för vi bor ju inte i Kiruna och brukar man inte kolla filmbilder hos fotografen?

    c t skrev 2008-04-02 13:05:12 följande:


    Jag mår strålande!Vi är inte ett dugg nykära haha men visst känner vi oss rätt mysiga med varandra just nu och vi bråkar betydligt mindre.Vi väntar också på våra bilder, mailade fotografen igår men har inte fått svar än.Så fort vi får bilderna så ska vi skicka tackkorten.
  • Skottdagen2008

    Sitter ännu och väntar på fotona. Han lovade at de skulle komma denna vecka, men jag har då inte sett någt än, men har vi tur så ligger de i brevlådan idag.

    Jovisst, tror inte det.

  • Skottdagen2008

    Jag fick ett superkort mail, men det var efter att min mammas kompis varit dit med ett brev ang. dessa foton. Hon skulle gå dit idag och säga att hon som gäst (för det vsr hon) väntar på tackkort från oss och att vi fått förfrågan från många andr gäster (vilket vi också har) om när bilderna kommer.

    c t skrev 2008-04-18 13:48:12 följande:


    Jag har inte ens fått svar på mina mail......
  • c t

    Ja du... jag vill ju gärna ha en fin förstoring hemma också. 2 månader för att bränna ner på en skiva känns lite väl länge

  • Skottdagen2008

    Ja, för han borde ju förstå att han ska ta hand om de kunder han haft för ananrs blir det "skitsnack" på hemsidor.

    c t skrev 2008-04-21 13:09:45 följande:


    Ja du... jag vill ju gärna ha en fin förstoring hemma också. 2 månader för att bränna ner på en skiva känns lite väl länge
  • Akvavit

    Vad tråkigt att ni har problem med fotografen, hoppas verkligen ni båda får era bilder snart!

    Vi hade lite andra diskussioner med vår fotograf, men det har löst sig, kanske inte helt optimalt, men så gott det går i alla fall. Däremot har vi inte heller fått iväg våra tackkort än då vi inte har fått vår CD. Men det beror nogl ika mycket på att vi inte fick ändan ur och valde bilder till album...plus den andra diskussionen då.

    Hur har ni det annars då, nygifta och så? Har ni bytt efternamn också? det har jag, jag fick nytt körkort förra veckan och har just beställt nya bankkort. Känns jättekonstigt att skriva sitt nya efternamn...

  • Skottdagen2008

    Jag bytte till min mans eftrnamn, men jag har ju skrivit det i 13 år så det känns naturligt att heta så numera. Det har varit mycket enklare än jag någonsin trodde att bara byta.

    Det känns numenra som om mitt gamla namn är mitt "flicknamn" och att jag numera ingått i något mycket större att vi är en familj. Precis som det ska .

    Ja, jag har också fått alal kort nu, men måste ta mig i kragen och fixa pass. Vi åker ju till Venedig om en månad!!!

Svar på tråden Januari / Februaritråden 08 del 4