• Skottdagen2008

    Januari / Februaritråden 08 del 4

    Ja, vi är numera gifta allihopa, men jag tyckte det var så synd att bara stänga av datorn och lämna er. Vill ju se lite mer bilder från era drömdagar, drömma mig själv tillbaka och sedan när jag känner mig redo lämna er helt, men inte än.....

    Så mera bilder önskas av er nygifta fruar

  • Svar på tråden Januari / Februaritråden 08 del 4
  • Qozze

    Skottdagen: Visst kikar man in då och då, man kan ju inte lämna helt och hållet trots att man gift sig redan

    För er som missade det finns bilderna från vår fotograf här:

    www.puffettpix.com/gallery/4267930

    Vår hemsida vill jag behålla lite privat så jag lämnar ogärna ut den direkt på forumet, men jag kan ju inboxa den till den som gärna vill se

    EdLi och johsjo: Wow vad supersnygga ni var!! Tack för titten!

  • Skottdagen2008

    Vad läckert med utomhusbilder. Tyvärr blev det inge fler på oss än den där som jag har i galleriet.


    johsjo skrev 2008-03-19 18:08:58 följande:
    Här kommer vår hemsida från vårt bröllop den 2/2 - 08www.kiwitek.net/brollop/tips.html
  • Skottdagen2008

    fotografens bilder lyser med sin frånvaro. Hur länge kan det ta?

  • Akvavit

    Nu har vi fått ungefär hälften av fotografbilderna, något att börja dregla över och visa familjerna. Spenderade hela påskhelgen med att visa dem för alla som ville se...
    Jag har lagt upp några på min hemsida, home.gamman.se/akvavit/index.asp&id=2537

  • Skottdagen2008

    Himla läckra bilder. Är lite ledsen över de bilder vi hade i kyrkan. De blev rätt mörka. vi hade en ordentlig blixt, men min morbror som tog bildena tyckte inte att den behövdes. suck! Borde stått på oss.


    Akvavit skrev 2008-03-25 13:42:24 följande:
    Nu har vi fått ungefär hälften av fotografbilderna, något att börja dregla över och visa familjerna. Spenderade hela påskhelgen med att visa dem för alla som ville se... Jag har lagt upp några på min hemsida, home.gamman.se/akvavit/index.asp
  • c t

    Nu hittade jag denna! Hade vi inte en annan som hette del 4:a?

    Hur är det med er tjejer?

  • Akvavit

    Jo tack bra! Själv?

    Men allvarligt, har ni landat än? SJälva är vi fortfarande som nykära och tycker det är så ,ysigt och ovant att kalla varandra för man och fru. Har inte vant mig vid mitt nya efternamn än, men jag har hämtat ut ett pass, men inte tagit mig för att fixa körkort än.

    Nån som har börjat skicka ut tackkkort?

  • jennysnartfru

    Våra tackkort är utskickade för 2 veckor sedan. Beställde från det företag som vi använder när vi printar ut digitala bilder. Känns som att allt är över nu? Snyft. Hade en bröllopsannons i tidningen förra helgen. Vilken respons man fick på den, gamla vänner som hört av sig, jättekul.
    Jag tycker det känns häftigt att vi kallar varandra för man och hustru. Min man föredrar hustru framför fru, lite gulligt tycker jag.

  • Skottdagen2008

    Landat och landat. Jag har ännu inte fått bilderna från fotografen och vi håller som bäst på att gå igenom övriga "vanliga" bilder tillvår fottobok som vi tänkte göra.

    Nykär, nja, vi har hängt ihop så länge så nykär vet jag inte om man kan kalla det, men visst är det som en liten nytändning. synd bara att jobb och barn tar all tid just nu. Han har varit sjuk, jag har varit sjuk och nu är sonen sjuk. Vi var tvåsammen på teater häromdagen och det var det mest tvåsammiga vi varit sedan bröllopet.

Svar på tråden Januari / Februaritråden 08 del 4