• Vinterbruden 08

    Märklig svärmor..

    När vi berättade för svärmor att vi skulle gifta oss så var komentaren, Ni förväntar väl er inte att familjen ska betala något av det här och i nästa andetag så sa hon att vad ni än gör så ta inget lån iaf för dottern till någon hon känner hade tagit lån på 150 000 och var bara gift i 10 månader.. Paff blev jag över hennes sätt att svara och svarade att vi förvänar oss självklart inget alls utan är helt förberedda på att spara det som behövs men att jag hade tyckt att det var väldigt trevligt om hon hade haft lust att följa med och pröva brudklänningar eftersom jag bor i oslo och mamma i stockholm, då kom nästa komentar, - DU kan väl inte gifta dig i vitt, du är ju inte oskyldig, då jag svarar ursäkta så säger hon neej jag menar det är ju lång tid kvar och du kan ju gå upp massor i vikt tills dess eller ja kanske gå ner.. Skit ledsen blev jag och grät när vi åkte hem...

    Sen kommer vi till det märkliga.. Min sambo är 33 år och fick av sin mor i 30 års present 3000 kr, super fint tyckte vi och tackade massor, hans syter fylde 30 nu i helgen hon fick 3000,- och ett halsband för 60 000,- Det fina är att hon inte själv berättar för oss att hon har gett det halsbandet utan svärfar sa det (dom är separerade) till oss sa hon att hon gav samma sak som till min kära.. Så här är det hela tiden vå dotter är 6 månader yngre än sambos syster dotter och svärmor ger saker dit hela tiden, syr gardiner och åker och hälsar på.. Hemma hos oss har hon varit kanske 5-6 gånger på nästan 2 år och vi bor närmare.. Hemma hos henne så är det massor av bilder på den andra flickan men bara en på våran dotter och hon har sagt att hon inte vill ha fler bilder, att hon har det hon behöver..

    Är det konstigt att jag har tröttnar på tanten???

  • Svar på tråden Märklig svärmor..
  • Jenniecarlsson

    Fy säger jag bara... din blivande man måste känna sig jättebesviken på sin mamma! Jag kanske inte har en så dum svärmor ändå..

  • Efter 11 år är det min tur

    Jag vet hur du har det,har en likadan....En sak om hon inte bryr sig om mig men en dag kommer barnen att undra varför det finns en massa kort på kusinerna och inte många på dom....Svårmödrar är ett annat ord Lycka till och försök att skita i henne!!

  • Vinterbruden 08

    Ja jag prövar men blir sååå jäkla trött bara.. Ingen som säger åt henne någonsin utan alla bara daltar med henne och hon beter sig som en martyr som härskar över hela världen och att det bara är alla andra som gör fel, absolut inte hon!

  • Medeltidsbrud

    Ärligt talat inte alls hade det vart min svärmor hadde hon vrt strypt för veldigt länge sen.

    Nu är min rätt lätt att handskas med specielt som hon bor straxs utanför Oslo och vi bor i Västerås.
    Det gör sitt till att bara träffas ca 3 gånger per år.

    Men ärligt förstår dig helt klart.

  • Kärlek ger näring åt själen

    Haha jag känner igen det.. Min är liknande..
    Försök i mångt o mycket att inte bry dig om henne. Hon kommer att förhoppningsvis märka själv hur illa hon behandlar dig och din m2b. Hur tar han situationen.. Men jag ställer mig frågande till vad hans syster säger..Menar reagerar inte hon???

  • Vinterbruden 08

    ska sticka hem från jobbet nu men när jag kommer hem så ska jag skriva till er hur hon tog med sig vår dotter till sverige (från oslo) fasst vi hade sagt att hon inte fick det...

  • Medeltidsbrud

    Hon hadde verkligen vart en fläck på väggen om min gjort något sånt förstår att du tröttnat på henne

    Vinterbruden 08 skrev 2008-03-11 15:42:30 följande:


    ska sticka hem från jobbet nu men när jag kommer hem så ska jag skriva till er hur hon tog med sig vår dotter till sverige (från oslo) fasst vi hade sagt att hon inte fick det...
  • Blondie77

    jag lider med dig, jag har själv en fullkomligt rabiat svärmor och jag bara fasar för den dagen vi får barn och hon ska lägga sig i detta med. Det är synd att fler ska behöva ha det så men lite skönt att inte vara ensam om att inte komma överens med svärmor.

  • Sansi

    Nu sitter jag bara och väntar på att få höra fortsättningen...

  • Silva79

    Vad säger din m2b om allt det här? Hade det varit min mamma hade jag varit fly förbannad!

Svar på tråden Märklig svärmor..