• emizisen

    Bröllop i sommar men några kg måste bort??

    Hoppar också på tråden.
    vill gå ner från 71,5 kg till 65 kg till 8 juni.
    kände som att detta var en tråd där man kan få lite stöd och bli peppad av andras medgång!

  • emizisen

    Lyckades med att komma upp i morse för att dra mig iväg till gymmet. är ju så himla skönt när man väl varit där. blev en timmes styrkeräning. nu är frågan hur jag ska klara min lediga dag utan för mkt soffliggandes och godisätande!

  • emizisen

    ok, sitter nu framför datorn som ni säkert förstår :) de är ju så kul att planera bröllop eller hu? men tanken var ju att jag skulle iväg och simma. lir tokig på mig själv och min disiplin ( elelr rättare sagt min brist på disiplin). ok nu drar jag iväg mig. oj oj oj!

  • emizisen

    Så länge man inte frossar i helgen borde det ju gå rätt bra så länge man tränar lite också. påsken blir ju perfekt eftersom det är 4 lediga dagar som man hinner träna på. Ja för oss som inte jobbar helger förstås. tror jag börjar med en springtur i eftermiddag, om det bara kunde sluta regna!!! sen blir det påskfest imorgon. man skulle haft en bild på sin brudklänning nånstans lättåtkomligt så att man kan titta på den när motivationen tryter :)

  • emizisen

    den bilden av grisen skulle jag behövt. åkte hem till mina föräldrar nu i eftermiddag. vad bjöds: kanelbullar och tårta såklart. vad gör man. tog visserligen inte jättemycket men lite måste man ju eller? usch vilken dålig karaktär jag har. hoppas det går bättre för er andra. kämpa på!

  • emizisen

    Så där ja, påsken slut. mig gick det inge bra för. var hyfast nyttig men som nån annan också sa så var vädret inget bra för motion och sen har jag dessutom åkt på en rejäl förkylning, är hemma från jobbet idag och lär inte kunna träna förrän tidigast fredag kan jag tänka mig. blev +0,5 kg denna veckan bara för det. men så fort jag blir frisk blir det nya tag. Kämpar på fortfarande. klart vi fixar det eller hur??? Vi kommer vara så snygga på våra bröllop. tänk att man ändå ska leva med dom bröllopskorten hela sitt liv!

  • emizisen

    jag har som tur e drygt 4 månader kvar till vårt bröllop. gifter oss den 2 augusti!

  • emizisen

    trofast: startvikt(10/3) 68,8kg målvikt 58kg viktnedgång -2,1

    sofiaaaa: startvikt (2/1) 80,2kg målvikt 57kg viktnedgång -7,9

    JGE: startvikt 75kg(23.1) 69,1kg målvikt 58kg viktnedgång -6

    avil: startvikt 56,6(1/2) ,53,0 målvikten 54,5 viktnedgång-2kg

    alltidvi: startvikt 68kg(ca 1/3)65kg målvikt 58kg viktnedgång -3kg

    långö2008: Startvikt 28/3 68,5 målvikt 63kg

    emizisen: Startvikt 28/3 72 kg, målvikt 65 kg

  • emizisen

    Oj va all är duktiga. Man blir verkligen peppad av att läsa era framstg. Själv har jag varit sjuk sen i påskas. har kunnat vara ute och gå lite sen i söndags i alla fall men alldeles för mycket "tycka synd om godis" har det blivit. men nu känner jag äntligen att förkylningen börhjar dra sig bort så imorgon ska jag simma. När kan man egenltigen börja träna efter förkylning och feber?

  • emizisen

    Jag klarar maten riktigt bra nu. Känns som att jag äter rätt så nyttigt med bra mellanmål och inte en massa mat på kvällen. Behöver komma igång med motionen också känner jag men det e svårare tycker jag när man e trött efter jobbet. Igår blev det i alla fall en halvtimmes promenad. När tränar ni? morgon, kväll?

  • emizisen

    tråden precis som min motivation håller på att dö verkar det som :) Fast jag måste säga att det fina vädret ändå har hjläpt till lite med det. man börjar känna den där paniken lite mer att skit också. nu måste man ju komma i de där fina sommarkläderna som hänger i garderoben. Jag har än så länge bara lyckats gå ner från 72 till 70 så jag har några kilo kvar. sakta men säkert borde ju va det bästa eller hur?

    trofast: vad härligt med semester, klart att du kommer komma i bikinin innan dess! Vart bär det av?

  • emizisen

    Vissa dagar känns det verkligen superbra och superenkelt att mostå godis och ta en promenad istället. i dag är en sån dag. Hoppas att alla ni andra känner er pigga, glada och motiverade fortfarande!

    trofast: startvikt(10/3) 68,8kg målvikt 58kg viktnedgång -5,1

    sofiaaaa: startvikt (2/1) 80,2kg målvikt 57kg viktnedgång -9,1

    JGE: startvikt 75kg(23.1) 68,2 kg målvikt 58kg viktnedgång -7

    avil: startvikt 56,6(1/2) ,53,0 målvikten 54,0 viktnedgång-2,6kg

    alltidvi: startvikt 68kg(ca 1/3)65kg målvikt 58kg viktnedgång -3kg

    långö2008: Startvikt 28/3 68,5 målvikt 63kg

    emizisen: Startvikt 28/3 72 kg, målvikt 65 kg -2,2 kg

    mittiprickbrud: startvikt 26/3 67 kg, idag 14/4 -2 kg ; 65 kg målvikt 58 kg

    Mica o Krille: Startvikt 26/4 70kg, målvikt 60kg, viktnedgång -½kg

    Tant M: Startvikt 13/1 66 kg, målvikt 53 kg, viktnedgång 9,4kg

    johannesson: startvikt 31/3 63 kg, målvikt 58 kg

  • emizisen

    Ja jag har också stegräknare. glömemr dock för det mesta att ta på den. men jag har en kompis som kör stenhårt med den och är superpeppad. hon började med typ 6000 steg om dan och är nu uppe på över 12000 steg om dan.
    själv var jag ute och sprang nu ikväll. lite för varmt dock men man känner sig ju väldigt lyckad när man kommer hem!
    Lycka till med stegandet!!!

Svar på tråden Bröllop i sommar men några kg måste bort??