Inlägg från: Ceasara |Visa alla inlägg
  • Ceasara

    Vinterbröllop 08/09

    Januari2009 skrev 2008-03-28 20:00:20 följande:
    Här hoppar jag in! Vi gifter oss 27 januari -09. Har ni varit och provat klänning än, hur har det gått?
    Välkommen hit. Det var lite ovanligt att gifta sig en tisdag. Hur kommer det sig, blir nyfiken.

    Har inte provat klänning än men bokat mycket annat.
  • Ceasara

    Januari 2009: Jah tycker inte att det är för tidigt om du verkligen är sugen. Själv ska jag vänta till sept, okt för då brukar det vara rea i bröllopsbutikerna har jag hört och då slår jag till....

  • Ceasara
    Januari2009 skrev 2008-04-06 22:20:45 följande:
    Fett bra, som sonen brukar säga:)!!Ska titta in på Panduro nästa helg och handla lite! Jag vill ha snöflinga på våra inbjudningar, hoppas de inte tagit bort sånt för säsongen bara...Nu ska jag arbeta vidare på vår förfrågan till några fotografer!
    Det finns att köpa även nu. Jag har köpt flera stämplar på Slöjddetaljer så jag tror att det är precis detsamma på Panduro. De hade t.o.m. dem framme. Jag har redan börjat fixa med inbjudningarna.
  • Ceasara

    PatricSusanneS: visst är det härligt att börja boka vissa saker. Jag håller med att festlokalen är viktig. Det var det första vi bokade. Vi har hyrt lokalen fredag till måndag och skall bjuda på brunch på söndagen.

    Gällande Patrics kläder så går det nog att ordna. Det brukar ju finnas många olika varianter på brudbutiker. Vill ni behålla kläderna går det säkert att sy upp. Har hört att det till och med kan vara billigare. Syr ni upp kan ni ju dessutom välja stil helt själva och anpassa efter sådana önskemål.

    Koboltblå låter snyggt, ska du också ha blått i buketten?

    Oroa er inte för pengarna. Det finns många sätt att komma undan med kostnader. Det har funnits rätt många trådar om det. Men visst är det ångest framkallande att tänka på. Så mycket pengar, ack, ack. Men men...

  • Ceasara

    Hjälp! Beställde en caketopper från ett dansk företag och det blev nåt fel och jag ska betala via banköverföring. Fick några konstiga uppgifter för att kunna betala men vet inte hur. Kan inte ändra i beställningen. Nån som vet vad man kan göra? Vad kostar det att föra över pengar till utlandet? TYPISKT!!!!

  • Ceasara

    Vilket rörigt inlägg. Alltså jag beställde via en dansk sida, och hade tänkt betala med visakort men men, råkade trycka fel på sidan och kan nu inte ändra. Enligt denna ska jag betal via banöverföring och att jag skall stå för dessa kostnader men jag fattar inte hur. Nu är jag orolig att de skall skicka kravbrev om jag inte ´betalar. Har mailat dem men får inget svar.

  • Ceasara

    Bexniss:
    Vad skönt. Jag blev orolig att det skulle vara skit krångligt.
    Det stod ett sånt seift och iban nummer så jag måste nog till banken. Kostar det mycket?Det är så jobbigt sånt här. Klantigt av mig i alla fall.

    Fick också ett mail att jag kunde göra en ny beställning så kunde de avboka den gamla beställningen. Kanske testar det. Är bara orolig att de inte tar bort den gamla så jag får betala två. Jag behöver inte två caktoppers direkt.

    Tack för hjälpen.

    Jag beställde en caketopper där bruden har ramlat i tårtan och brudgummen försöker dra upp bruden. Den är jag nöjd med i alla fall.Får se när den kommer.

  • Ceasara

    Är det nån som har idéer på nån cape. Jag skulle vilja sy en cape. Var får man tag i mönster till det? Och vad har man för matrial? Sammet, fuskpäls? Nån som har bilder. Oavsett så tänkte jag också sy en muff. Eller inte jag, min mamma. TIPS efterlyses. Hade först tänkt sy en kappa men kom fram till att jag vill ha lika till mina tärnor och att det blir för dyrt och för mycket jobb med kappor. Nån som vet?

  • Ceasara

    Jag har pratat


    bexniss skrev 2008-04-25 19:14:42 följande:
    .Jag vill antingen ha mini tårtor till varje gäst eller en stor tårta och som jag är så vil jag ha den med snygg design, som följer temat. Alla tårtor ja kolla på är färggranna, ja vill helst ha en vit med bruna detaljer..
    Jag har pratat med min konditor och vi ska ha en isblå tårta med snöflingor på. Det känns jätte rätt till vårt tema. Vi har en jätte bra konditor med underbara priser. Betalar 25:-/bit inkl lån av ställning och provsmakning.
  • Ceasara

    Vi funderar på Mango och vitchoklad eller vaniljrabarber och skogsbär. Fast vi vet inte. Skall fråga om tips från konditorn. Vi ska träffas i höst.

    Gällande inbjudningar så funderar vi på att skicka dem 3-4 mån innan vigseln då vi har många långväga gäster. Vad tror ni? Annars har jag hört att man skickar så tidigt under högsäsong så som sommar men att man annars väntar tills ca 1-2 mån innan. Fast jag tror inte jag vill vänta så länge. Vill skicka ut dem typ nu men det går ju inte.

  • Ceasara

    Precis är det nära jul så måste man nästan skicka långt innan. Dessutom ser man ju fram emot att skicka dem. Tänker nog skicka dem i september. Vi gifter oss 31 jan.

  • Ceasara

    Vinterbrud 2008: visst är det endel, men man kan ta det med ro med lite framförhållning. Ska börja fundera lite på festprogrammet snart. Min M2B är på utlandstjänst i Afghanistan och jag har lite tid över ibland som jag tänkte anv till bröllopet. Vi ska göra våra egna program.

    Beställde den caketoppern vi ska ha idag. Men det blev så dyrt att beställa från Danmark men vi ville verkligen ha den. Så slutpriset blev 550:-. Vi köpte den där bruden har åkt ner i tårtan.

    Nej, nu ska jag gå ocj baka kaka. Mums.

  • Ceasara

    Vilken underbar klänning. Var hittade du den? Vi ska sy klänningar till min näbb och min tärna. Ska ha en isblå med silverband i midjan.

  • Ceasara

    Januari2009, tänka sig Kappahl och Lindex, måste defenitivt undersöka detta. Skulle ju spara tid onekligen.

  • Ceasara

    Idag kom min caketopper från somethingblue. Den med bruden som ramlat i tårtan och brudgummen som böjer sig för att dra upp henne. Jag blev jätte glad. Tyckte dock att det blev lite dyrt. Eller väldigt dyrt. 530:- totalt. Men den är så fin och rolig.

  • Ceasara

    Vinterbruden08: Den var jätte fin. Bra pris. Vi har samma färgtema som ni. Hur gör du med buketten?

Svar på tråden Vinterbröllop 08/09