Inlägg från: Ceasara |Visa alla inlägg
  • Ceasara

    Vinterbröllop 08/09

    Japp 090131 gifter vi oss. Har redan bokat kyrka och festlokal. Känns mysigt med vinterbröllop.

    Har tänkt ha vinter/snö tema på bröllopet.

  • Ceasara

    Har faktiskt inte börjat pröva klänning än. Väntar lite med dessa beslut. Däremot har jag redan börjat planera bukett och små detaljer. Köpte faktiskt snöflingor att strö ut på borden på Åhlens innan jul. Köpte alla de hade och har nu 15 askar.

  • Ceasara

    Ska faktiskt besöka en fotograf på lunchen idag och se vad de har att erbjuda. Har letat som en galning för att hitta musik till vigseln. Dessutom har vi inte hittat en solist än. Krångligt.
    Florist är bokad, tänkte vänta med bröllopsklänning tills oktober när rean startar. Har hört att de rear ut då och tänkte passa på.

  • Ceasara

    JIPPI!!! VI SKA GIFTA OSS!!!!

    Fick bara en sådan underbar känsla av att det verkligen är på gång nu....

    Blir det inte svårt att få cellofanet att fästa?

    Ska börja med våra inbjudningskort i april när min M2B har åkt till afghanistan. Vi ska åka till Skara slöjddetaljer på lördag och kolla på stämplar och olika alternativ till papper etc. Ska köpa snöflinge stämplar tänkte jag. Hade tänkt beställa saker från panduro men tänkte ändå kolla lite på slöjddetaljer som är så nära.

    Vet inte riktigt vad jag ska fråga fotografen idag. Nån som har nån idé? Ska hämta lite prisuppgifter etc så att jag och min M2B kan bestämma tillsammans vad vi ska ha. Känns klurigt hur många bilder, vad man ska ha och vilka priser man är beredda att lägga. Klurigt. Vilken tid ska man boka då? Om man ska gifta sig kl 15 menar jag... Detta känns mest klurigt faktiskt. HJÄLP!!!

  • Ceasara

    Låter som om inbjudningarna blir spännande. Visa gärna när du är klar.

    Fotograferna som tar bröllopsfoton var sjuka, så jag kunde komma in igen senare i veckan. Blä!!! Men men, istället gick jag och köpte en snöflingestans, det blev så söta snöflingor, vet inte vad jag ska ha de till men, men. Funderar på att lägga i snöflingor i inbjudningarna som ramlar ut när man öppnar korten, vi har ju snö som tema.

  • Ceasara

    Gotland08: cool vigselplats. Var köpte du kappan?

    Soon ton be Mrs P: jag har också tänkt på detta med oväder, det är klurigt, men vi funderar att ha både inne och ute, utomhus blir ju lite mer påklätt. Har man då fler alternativ, kan man ju skippa utomhus om vädret inte tillåter.

    Var och kollade på tyger till tärklänningarna, hittade jätte fint isblått tyg. Nu gäller det bara att övertyga min näbb och tärna. Tärnan är väl klurigast då hon är en tonåring och säkerligen har sina egna idéer. Näbben kan också bli klurig då hon älskar rosa, men jag funderar på att muta med en tiara. Kan säkert gå bra då.

  • Ceasara

    Coolt, blev det dyrt? Hade tänkt be mamma att sy en. Funderar bara på kostnaden om det är värt att sy eller om man ska köpa en vit kappa och sy på fuskpäls. Vad köpte du för mönster?

  • Ceasara

    Låter ju helt okej. Funderar på om man kan göra den lite kortare. Fast o andra sidan så blir inte det så snyggt kanske. Kostnaden var ju helt ok. Ska kolla i vår billiga tygbutik i stan.

  • Ceasara

    Vinterbruden 08: jag skulle inte heller vilja sminka mig själv. Jag är en sådan perfektionist i sådana lägen att jag tror att jag skulle stressa upp mig om jag gjorde det själv.

    Jag ska faktiskt börja göra olika provkort snart. Längtar tills lördag när vi ska till hobby affären för att köpa stämplar och provpapper.

    Jag måste bara ha en sådan kappa som Gotland 08 hade, eller nån liknande. Underbar. Undrar om man bör vänta på att sy den tills man har klänningen och vet nyans av vitt....Vad tror ni. Vitt finns ju i massor med nyanser. Men jag vill ju börja nu....

  • Ceasara

    Vi funderar på Thailand, men har inte bestämt oss. har kollat på resor till Mauritsius oxå, men de har inte släppt dem än, eller så är det nåt annat problem på Ving. Vi känner inte nån brådska att bestämma oss då vi gofter oss 31 jan, under jullovet är det svårare att få plats så då hade det varit värre.

    Sokkerstruten: Jag älskar Zanzibar. Var har ni bokat igenom och vad får ni betala?

Svar på tråden Vinterbröllop 08/09