Inlägg från: matteve |Visa alla inlägg
  • matteve

    080809 del 3

    Nej, han vill inte se den heller, men bra nyfiken är han! Det är mkt av amerikansk tradition, att han inte ska se mig innan jag går fram mot altaret.

    Och ang klänningen... tycker ni att jag är galen som ska beställa den blåa klänningen i mitt galleri www.brollopstorget.se/hem/matteve/galleri.php som brudklänning, fast i vitt? Det kanske inte ser ut som en bröllopsklänning, men i vit chiffong och med slöja till blir det väl det?

    Som det känns nu så skulle jag vilja ha en helvit klänning, och inte den ivoryfärgade som jag valt innan. Dessutom älskar jag hur den blå klänningen lägger sig över axlarna!

  • matteve

    Vi ska ha Etta James "At last" - älskar den!!



    Vi är inne på att göra någon kul dans, men vi planerar fortfarande. Vi var jättetaggade innan, men nu har alla sett alla Youtube klippen via Facebook!

  • matteve

    Jag är bara så pirrig. Vet inte varför, men imorgon ska jag beställa den!!


    blivandefrularsed skrev 2008-02-17 20:30:29 följande:
    klart du kan ha det!
  • matteve

    Jag ska gå in med pappa! Min man kommer att stå där framme med sin bestman innan. Jag har inte kollat upp det, men är det inte typ så att föräldrarna sätter sig sist, och går in bakom mannen?! Äh, vet inte! Ska kolla upp hur det är med den amerikanska traditionen, eftersom vi ska göra det därefter (min blivande är amerikan).

    Är rädd för att börja gråta när jag ser honom... han kommer att vara så stilig, mitt hjärta

  • matteve

    *suck*

    Jag skulle beställa klänningen, men den fanns bara i ivory. Å jag vill verkligen ha en helvit klänning har jag bestämt mig för...

    Får börja leta klänning igen då...

  • matteve

    Vi har tänkt åka till Grekland.. finns ju flera mysiga öar. En fråga; är det galet att ta en sista minuten resa? Vi kommer hålla på med papper (USA visum) de första dagarna, så vi tänkte bara köpa en resa sen å dra!? Nackdelar?

  • matteve

    Åh, låter helt underbart!! Det kurrrar i magen just nu..


    Virvel skrev 2008-02-19 17:57:10 följande:
    Vi ska ha buffé och den ser ut så här:Teriyakimarinerad fläskytterfiléChilimarinerade chickendrumsticksKrämig pastasallad med kräftor och räkor smaksatt med citronbasilikaPotatissallad med soltorkad tomat, rödlök och limeFriterad tortillas med löjrom och CFLiten skagenkanapé toppad med stenbitsromSmör och brödBabymozzarella, minitomater och basilika på salladsbäddSweet chili dressingMarinerade oliverTomat och oliv tzatzikiKronärtshjärtan marinerade i vitlökÄdelostpaj
  • matteve

    JAA! Vad kul


    AoM skrev 2008-02-20 10:25:16 följande:
    Igår satt vi uppe långt in på sena natten och pysslade med våra inbjudningskort. Långt från färdiga :) Tänkte lägga upp några kort ifall ngn vill se?
  • matteve

    Köp den! Det är ju inte så stor skillnad.. Det hade väl varit annorlunda om den hade varit betydligt dyrare?

    Om du vill sälja den vidre sen, kan du ju alltid tjäna in de 900 kronorna du får betala extra för att köpa den? Så skulle jag ha gjort.


    Nufsan skrev 2008-02-20 21:08:47 följande:
    Den klänningen jag ska ha kostar 3900 att köpa och 3000 kr att hyra. Hur skulle ni ha gjort. Vi har lite beslutsångest!
Svar på tråden 080809 del 3