• Lapinette

    Barnkarusellen

    Vem vill vara med på barnkarusellen? Kanske funderar på att göra ett försök, ett avstamp och hoppa upp eller vem vet du kanske redan sitter där med den lilla i famnen? Här inne är vi ett gäng som har stött och blött detta med tantens månatliga besök, huruvida rosenrot kan hjälpa till, kiss på stickan eller kanske en sjuhärliga massa hormoner?

    Nåja, de flesta av oss har faktiskt lyckats och flera trådbebisar har tittat fram sedan vår start sommaren 2006. Så numera innehåller denna sida även frågor som vilken barnvagn som rullar bäst i stadsmiljö och hur i helsike man får ungen att sova på nätterna!

    Välkomna in alla gamla veteraner men även ni som är nya. Bered er på många inlägg och mycket skratt och gråt!

  • Svar på tråden Barnkarusellen
  • Lapinette

    Han har pengar och älskar verkligen att partaja så det lär nog bli en massa skumpa! Tror inte vi blir så många då hennes sida inte är så stor. Hört något om ca 70 personer.

  • Lapinette

    Man blir ju helt galen på BT!!!!

    Nåja, nu verkar jag vara inne i alla fall och kan meddela att jag verkligen har försökt att lösa det här med IVF'n. Ringde min läkare igen och han är ledig både veckan innan och efter Påsk så om jag vill spraya en vecka längre måste jag gå och göra hormonkollen hos någon annan.

    Ringde då SH och en läkare som faktiskt står som hemortdoktor till CvL. Där fick jag prata med en högst otrevlig dam som inte alls kunde säga varken nej eller ja och att boka in någon i mars sååå långt hade de inte kommit i sin kalender. Dessutom så tar de inte emot nya kunder. Försökte då förklara att det här var ju lite special och gällde endast ett besök (som de dessutom skulle få betalt för). Men hon slingrade sig som bara den och tillslut rekommenderade hon mig att ringa någon annan. Nu finns det bara två läkare till i Stockholm varav den ena sitter i Skärholmen. Jag blev riktigt arg och ledsen efter samtalet så jag packade ihop och gick på lunch.

    På lunchen funderade jag på varför inte prova att ringa CvL direkt och höra om jag inte kan göra den kollen hos dem istället. Visst det blir en längre resa men hos några som är vänliga och som vet vem jag är. Väl tillbaka så ringde min läkares assistent igen. De hade diskuterat mig under lunchen (undrar hur det lät? ...) Nåja, de föreslog mig att göra hela IVF behandlingen på CvL m a o samma tanke som jag hade. Ska nu kolla igenom allt igen och diskutera med maken.

  • Lapinette

    Åhhhhh, vad jag gillar Carl von Linné!! Har nu pratat med dem och där säger de lev som vanligt, använd förnuftet och visst kan du ta ett glas vin på bröllopet.

  • Lapinette

    Vad sa hon nu igen; jo, du är väl inte gravid?! He, he...nej, skulle nog inte göra en IVF om jag var det. Men då kan du ju dricka vin!

    Frågade även om de annars kunde få in mig på ÄP vecka 13...om jag sprayade en vecka längre men då var de redan överbokade. Mindre läkare som jobbar påskveckan. Så alternativet skulle bli att jag sprayade i fyra veckor istället för två. Nej, tack!

    Så skönt, beslut taget! Det blir att ta med sprutor till Paris och så får jag ta det lilla lugna med spriten. Nu blir det ÄP precis innan Påsk. Perfa!

  • Lapinette

    Bara kaninen som tjattrar här inne idag! Fast jag förstår det. Alla andra har väl gett upp BT .

  • Vännerfan

    Jag följer dramat lite på avstånd.
    Oj, vilket fint slott!!! Man kan ju riktigt se hur bra en bröllopsfest med god mat och vin passar in där! Förstår absolut dilemmat, men skönt att CvL nu verkar ha löst det hela åt dig! Super! (Ehhhh, kanske illa valt kommentar... )

    Nu ska jag ringa Mugglan och snacka lite Estocolmo-tripp så får vi se om vi får nån klarhet i det hela.

    Koko förresten, kul att du tittar in med jämna mellanrum! Det är så kul att höra hur det går för alla nyblivna föräldrar också!

  • Lapinette

    Tjohoo...jag är inte ensam här inne! Vänner, nej supa ska jag nog undvika men ta en klunk här och där kommer jag definitivt att göra. Känns bara så skönt att äntligen ha tagit ett beslut. Har inte lyckats arbeta många knop sen jag fick schemat igår eftermiddag.

  • Vännerfan

    valD! Varför skriver jag så ofta fel bokstav i slutet på ord- är jag tangentsbordsdylektiker eller vad är det frågan om???

    Ja ja, ringa var det.

  • Vännerfan

    Jag förstår precis. Man vill ha en plan så man vet vad man har att rätta sig efter!

Svar på tråden Barnkarusellen