• Lapinette

    Barnkarusellen

    Vem vill vara med på barnkarusellen? Kanske funderar på att göra ett försök, ett avstamp och hoppa upp eller vem vet du kanske redan sitter där med den lilla i famnen? Här inne är vi ett gäng som har stött och blött detta med tantens månatliga besök, huruvida rosenrot kan hjälpa till, kiss på stickan eller kanske en sjuhärliga massa hormoner?

    Nåja, de flesta av oss har faktiskt lyckats och flera trådbebisar har tittat fram sedan vår start sommaren 2006. Så numera innehåller denna sida även frågor som vilken barnvagn som rullar bäst i stadsmiljö och hur i helsike man får ungen att sova på nätterna!

    Välkomna in alla gamla veteraner men även ni som är nya. Bered er på många inlägg och mycket skratt och gråt!

  • Svar på tråden Barnkarusellen
  • BrudSommar2006

    Vickan, har ni hört något om huset än? Vet du om det är många som är intresserade?

    Jo, vi borde nog försöka få lite Iris-fri tid, även om vi båda känner att hon är det som är bäst i våra liv just nu, fast nu på lördag så åker maken till USA en vecka och sedan åker mina föräldrar till Öland och lagom när de kommer tillbaka så åker maken till London så det får vänta.

    Tänk vad bra det går för maken att lägga Iris nu, hon somnar själv utan att knysta, fast vad trist att hon vaknar lika regelbundet nätterna igenom så att jag får amma som vanligt sedan i alla fall.

  • muggles

    BS: kul att det går bra att lägga Iris, alltid ett steg framåt. Att hon vill amma sig till sömns är nog inte så konstigt, hon har liksom vant sig vid att kunna somna om med bröstet i munnen. Men det går ju också att komma bort ifrån men jag förstår om ni inte orkar ta den striden nu. Man får ta det lite pö om pö ibland! Har du förresten prövat att lägga Iris att sova ute - på dagen alltså? Somnar hon bra kanske du hinner packa upp en kartong - el ännu hellre, ta en kopp kaffe i lugn och ro! Ibland är det viktigare

  • BrudSommar2006

    Jag har inte lyckats att få henne att somna ute än faktiskt, dålig timing antar jag.

    Vänner, hehe, tur för dig att du är lång och smal, annars hade du väl fått hålla på i en vecka!!!!!!

  • fru AM

    Passar på att stolpa in i nya tråden medan BTZ för en gångs skull inte kraschar ...!

    Hej alla!
    Lappis: j-la skittant att komma igen. Du verkar dock må ok? du är stark!

    Telis: håller tummarna för nedreglering och såsmåningom badrum ...

    BS: Något dygn bara med mannen och utan bebis är verkligen att rekommendera när ni nu får möjlighet. Underbart att bli påmind om vem man är bortanför bebisföräldrar

    Vickan: har nu bjudit på huset?

    Alla andra: Jag tänker på er också även om jag inte skrivit något ovan

    Kram!

  • BrudSommar2006

    Hej AM! Hur går det med badrummet och de galna polackerna?

    Iris står på alla fyra nu så det dröjer väl inte länge innan hon kryper. Tills vidare så har hon lärt sig att sätta sig upp från liggande så hon rullar dit hon vill och så sätter hon sig upp. Lite nöjdare är hon ju nu när hon tar sig runt lite grand.

  • fru AM

    Hej BS! Polackerna är jätteduktiga! De är klara med det ena utrymmet (duschrummet) och har börjat med själva badrummet nu. Tyvärr är det väldigt gamla rör i huset så deras arbete har genererat vattenskador längre ner i huset (litet meckigt i helgen då vi sprang runt som en galen vattenskadesökarmobb, jag, brorsan, polackerna, deras chef och vår fastighetsskötare ...) Men annars går det bra!

    Kul för Iris att börja röra på sig. De kan bli lite mer lättsamma då. Livia har precis börjat gå - väldigt roligt!

  • muggles

    AM: snabb fråga när du är inne - var det en Teutonia Spirit du hade?

  • Mrs  B

    En fråga:

    Varför är det så att arbetsgivarna alltid ringer och frågar om man är intresserad av att jobba när man inte kan?????

    Två förskolor och två skolor ringde i december (när jag var sjukskriven) om jobb och nu ringde precis en rektor på en skola angående ett gravvik med början v 9.

  • fru AM

    muggles: en Teutonia Fun har vi. JAg tror att det är 2007 års modell. Ska ni byta vagn?

  • Telemarkgrrl

    Göteborgstjejer, jag har mejlat er ang gästlägenheten i vår förening. Det blev bara FÖR mycket OT för att ta här i tråden.

    Om ni kommer upp en söndag kanske vi kan ta en brunch på Mornington?

Svar på tråden Barnkarusellen