• AnnaochHenrik

    Jämtlandsbrudar 2008!

    Visst borde vi brudar 2008 från Jämtland/Härjedalen ha en egen tråd där vi kan utbyta tips, idéer och bara prata strunt? Det tycker i alla fall jag, så jag startar upp en tråd och hoppas att ni hänger på!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-04-22 17:52
    Här är nästa tråd: www.brollopstorget.se/Forum-5-66/m2868077.html

  • Svar på tråden Jämtlandsbrudar 2008!
  • 2008-08-09

    Åh jag längtar!
    Ett stort problem kommer att bli löshåret...jag vill verkligen sätta i exstensions men min tärna, tillika frisör säger att det inte går att göra några frisyrer då, utan att fästena syns..
    Hon har själv löshår och ibland så undrar jag om hon inte "vill" att jag ska sätta i det...
    För liksom jag ska ju ha en ganska utsläppt frisyr ändå, måste jag ju säga, så det BORDE gå...ska väl ta ett snack med henne..
    Jag ser ju framför mig hur lockarna hänger ner på ryggen ju, och just idag räcker håret bara till axlarna...

  • Nienna

    Men det är väl jättemånga som har löshår och gör snygga frisyrer? Det är väl därför man sätter i löshår, för att kunna göra det? Jag har funderat på det, men inte bestämt mig än. Vet inte ens vilken hårfärg jag kommer att ha i sommar, så jag törs inte köpa nåt än.

  • 2008-08-09

    jo fast då sätter man ju oftast i sånt som man bara har just då, för frisyren..men jag vill ha sånt som sitter i ungefär i 3-4 månader.

  • 2008-08-09

    Är det någon som vet var man kan hyra en tårtställning?? Vi vill bara ha en 2-våningstårta så den ska vara ganska liten, och den får ju gärna vara ganska billig!

  • Nienna

    Hallå jämtlandsbrudar! Hur går det för er? Själv håller jag på att dö av väntan och längtan efter våra ringar (som jag beställde i fredags) och morgongåvefotografierna!!!

    2008-08-09 skrev 2008-02-03 15:04:00 följande:


    Är det någon som vet var man kan hyra en tårtställning?? Vi vill bara ha en 2-våningstårta så den ska vara ganska liten, och den får ju gärna vara ganska billig!
    Har du kollat med kondisarna i stan? På nätet hittar jag bara med 3 våningar: www.shoppingbutiken.se/tartdekorationer/tartstallningar/index.php/cPath/21_28/sort/2a//page/1
  • 2008-08-09

    Nä jag ska ringa runt och fråga när vi närmar oss lite, känns lite tidigt att börja oroa sig för tårtan redan nu

  • Nienna

    Hej brudar!

    Idag kom mina morgongåvebilder, jag är sååååå nöjd! Förutom 15 bilder i ett album fick jag dem även högupplösta på CD, så man kan framkalla egna och ev. göra förstoringar. Jag funderar på att göra en canvas av någon bild, men ska vänta tills min blivande fått albumet så han får vara med och bestämma...

    Ni kan se en liten sneak-peak i min blogg: brollopsplanering.blogspot.com/

    Är det förresten nån mer som bloggar om bröllopsplanerna?

  • AnnaochHenrik

    2008-08-09 skrev 2008-02-06 17:25:23 följande:


    Nä jag ska ringa runt och fråga när vi närmar oss lite, känns lite tidigt att börja oroa sig för tårtan redan nu
    Det är sååå skönt att ha lillasyster som är konditor, hon tycker inte att jag är märkligare än vanligt när jag redan nu vill planera tårtan i detalj
  • AnnaochHenrik

    Nienna: Å, vad kul att du blev nöjd med bilderna! Kul att få bilderna högupplöst på CD, det verkar inte ingå på de flesta ställen jag kollat på...
    Valde du själv vilka 15 bilder som skulle ingå i albumet, eller var det fotografen som valde?

  • Nienna

    AnnaochHenrik - Fotografen valde ut 15 bilder som hon tyckte blev bra och sen fick jag kolla på dem och "godkänna", som hon sa så kan det ju bli lite överväldigande med typ 60 bilder som man ska välja mellan. Om det hade varit nån bild som jag inte tyckt om hade jag fått byta ut den, men nu gillade jag alla! Fast jag hade gärna fått alla bilder på CD, så man hade kunnat framkalla fler.

Svar på tråden Jämtlandsbrudar 2008!