• Annaoc­hHenri­k
    Äldre 24 Jan 11:56
    65064 visningar
    377 svar
    377
    65064

    Jämtlandsbrudar 2008!

    Visst borde vi brudar 2008 från Jämtland/Härjedalen ha en egen tråd där vi kan utbyta tips, idéer och bara prata strunt? Det tycker i alla fall jag, så jag startar upp en tråd och hoppas att ni hänger på!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-04-22 17:52
    Här är nästa tråd: www.brollopstorget.se/Forum-5-66/m2868077.html

  • Svar på tråden Jämtlandsbrudar 2008!
  • Annaoc­hHenri­k
    Äldre 24 Jan 18:18
    #5

    Se där ja, vi är i alla fall 3 stycken! Vet om några till som förhoppningsvis hittar hit så småningom.
    Nienna: Det låter jättehärligt! Vi hade också planerat borgerligt utomhus, men vi fegade ur med tanke på vädret... Nu blir det i Östersunds Rådhus istället, tror det blir hur bra som helst!

  • Annaoc­hHenri­k
    Äldre 25 Jan 07:23
    #10

    Väkommen hit, ellinorw! Kul att vi börjar bli några stycken!
    2008-08-09: Vi ska ha festen i Aspåsgården... Blir ju lite lång transport från vigsel till fest och sen hem på natten, men det blir nog bra ändå!
    För vår del är det jättemycket som lossnat på sistone, bokat själva vigseln, frisör, fotograf och band till festen. Nästa steg är nog att sätta sig ner och pyssla med inbjudningskorten. Kan inte riktígt bestämma mig för när vi ska skicka ut dem, svårt...
    Blev det fest i Tulleråsen för er, eller hur blev det?

  • Annaoc­hHenri­k
    Äldre 25 Jan 09:07
    #12

    LinaM: Absolut, välkommen hit!
    Jag är också utflyttad (tills vidare, övertalning av blivande maken pågår, hehe), men blir aldrig annat än jämte i själen!

  • Annaoc­hHenri­k
    Äldre 26 Jan 06:13
    #15

    Det blir treokomp som ska spela på vår fest... Dyrt (i jämförelse med att bara ha musik på stereo), men vi fick ett "litet" oväntat bidrag från sambons föräldrar till bröllopsbudgeten, så vi tyckte att vi hade råd. Tror det blir hur bra som helst, de verkar både bra på att spela och trevliga att ha att göra med!

  • Annaoc­hHenri­k
    Äldre 27 Jan 09:19
    #18

    2008-08-09 skrev 2008-01-27 09:13:31 följande:


    Sånna här dagar ångrar man sig nästan att man inte har ett vinterbröllop istället! Tokmycket snö och finväder, kan det bli bättre?!
    Hehe... När man hör sånt önskar man att man redan var klar med att övertala sambon om att flytta upp. Regn och blåst, kan det bli värre?!
    Vinterbröllop hade varit mysigt faktiskt, men det gäller ju som sagt att man har tur med vädret (gäller i och för sig alla årstider)
  • Annaoc­hHenri­k
    Äldre 27 Jan 09:29
    #20

    Jag har tre terminer kvar, så till nästa sommar blir vi kvar i alla fall. Men sen får vi se... Jag vill hemskt gärna flytta upp, och om Henrik hittar vettigt jobb så flyttar vi. Problemet är ju att han får byta yrke helt i såna fall, han är yrkesofficer och det finns ju inga såna jobb i Östersund längre... Men jag har 3 terminer på mig att övertala honom!
    Somrarna här är ljuvliga (eller ja, inte förra sommaren då, men den var ju extrem). Men jag tror hellre på att bo i Jämtland och besöka Halland på sommaren än tvärtom!

  • Annaoc­hHenri­k
    Äldre 27 Jan 15:27
    #25

    brud080816: Välkommen hit!
    2008-08-09: Jo, det stämmer, det är lärare jag ska bli när jag blir stor. Högstadiet och gymnasiet är det tänkt...
    Nienna: Ja, om man kunde "beställa" perfekt våvinterväder hade det inte varit något att tveka på, det är ju så himla fint när solen skiner och värmer, och snön gnistrar...
    Å andra sidan har man förhoppningsvis hunnit skaffa sig åtminstone lite solbränna när man gifter sig i augusti, så att man inte behöver ligga och pressa i solarium för att inte vara likblek på bröllopsdagen!

  • Annaoc­hHenri­k
    Äldre 28 Jan 15:26
    #29

    Välkommen hit, crazydazy!
    Jag har varit i kontakt med Linnéan angående brudbukett, och de var dyra... Har dock hört att de är VÄLDIGT duktiga.
    Sen har jag pratat med en jättetrevlig dam på Östersunds Blomster, hon verkade kunnig och serviceminded och gav bättre prisförslag än vad Linnéan gjorde. Sen har jag hört bra om blomsterbutiken på kärnan också...

  • Annaoc­hHenri­k
    Äldre 28 Jan 18:59
    #34

    aprilstar: Det finns en snygg vit limosin i Östersund, jag vet var den brukar stå parkerad och vem som troligen kör den
    Skicka ett meddelande till min inbox, så kan jag hjälpa dig med det!

Svar på tråden Jämtlandsbrudar 2008!