• AnnaochHenrik

    Jämtlandsbrudar 2008!

    Visst borde vi brudar 2008 från Jämtland/Härjedalen ha en egen tråd där vi kan utbyta tips, idéer och bara prata strunt? Det tycker i alla fall jag, så jag startar upp en tråd och hoppas att ni hänger på!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-04-22 17:52
    Här är nästa tråd: www.brollopstorget.se/Forum-5-66/m2868077.html

  • Svar på tråden Jämtlandsbrudar 2008!
  • aprilstar

    Jag köpte några rullartapet på Rusta som löpare. Det var tapetrea så 10m gick på 39 spänn. Tänkte dessutom dela varje våd i två...

  • 2008-08-09
    aprilstar skrev 2008-03-03 20:02:58 följande:
    Jag köpte några rullartapet på Rusta som löpare. Det var tapetrea så 10m gick på 39 spänn. Tänkte dessutom dela varje våd i två...
    Tapet var smart!
  • Nienna
    aprilstar skrev 2008-03-03 20:02:58 följande:
    Jag köpte några rullartapet på Rusta som löpare. Det var tapetrea så 10m gick på 39 spänn. Tänkte dessutom dela varje våd i två...
    Ja, det har jag också tänkt på, det är ju kraftigare än presentpapper, men jag har inte hittat nån som passat. Men när jag såg detta på ÖB var det klockrent eftersom vårt färgtema är rosa, silver och ivory.
  • aprilstar

    Ang. brudbuketter så frågade jag på Kärnan, de sa 1000-2500kr. Gick någon vecka senare in på InterFlora och beställde det jag ville ha, mest för att de alltid är proffsiga och trevliga. Kändes som att priset kvittade. Summan för bukett och blomma till maken och min pappa skulle bli runt 700kr. Perfekt!
    Jag ska visserligen bara ha en enkel bukett med 10 stora vita rosor, men känns ju som överkomligt eftersom det ändå är en brudbukett! Rekommenderas

  • aprilstar

    Vad har ni förresten för musikunderhållning på festen?
    Vi har bokat en polare (som även är gäst) som är duktig, men börjar nu bli oroliga för att det blir för lite hålligång med en ensam kille eftersom det kommer bli uppåt 100 gäster och vi funderar på att kanske borde komplettera med ett band..
    Vilka har ni bokat och vad har det kostat ungefär??

  • Nienna

    Vi ska bara ha en dator fullproppad med massa bra musik, men jag har för mig att de andra tjejerna i tråden skulle ha "levande musik", kika bakåt i tråden.

    Var in på ÖB idag och "mitt" presentpapper var såklart slut... Får väl kika in där fler gånger, annars får jag hoppas att det jag har räcker.

  • AnnaochHenrik
    aprilstar skrev 2008-03-04 07:57:19 följande:
    Vad har ni förresten för musikunderhållning på festen?
    Vi ska ha liveband, treokomp. Dyyyyyrt, men det får det vara värt. Vi kör på någorlunda budgetalternativ när det gäller det mesta andra, men när det gälle runerhållningen på festen får det kosta... Vi vill ha ordetnligt drag på festen, och båda våra släkter gillar att dansa, så det får bli liveband...
  • Mys84

    Hej..
    Här är också en blivande brud som gifter sig i Offerdals kyrka den 26 Juli.

    Ninnea: Jag hade missat denna tråd, tack för tipset. Bor ju i Stockholm så jag har mest hängt i de trådarna

    Vilket datum gifter ni er och hur långt har ni kommit.?
    Vi har precis skickat inbjudningarna så nu förväntar jag mig att telefonen kommer gå varm av alla som vill komma

  • Nienna
    Mys84 skrev 2008-03-06 11:12:31 följande:
    Hej.. Här är också en blivande brud som gifter sig i Offerdals kyrka den 26 Juli. Ninnea: Jag hade missat denna tråd, tack för tipset. Bor ju i Stockholm så jag har mest hängt i de trådarna Vilket datum gifter ni er och hur långt har ni kommit.? Vi har precis skickat inbjudningarna så nu förväntar jag mig att telefonen kommer gå varm av alla som vill komma
    Välkommen hit! Jag tror att det bara är 2008-08-09 som är en "äkta" Jämtlandsbrud, dvs både är härifrån och ska gifta sig här, själv är jag ju Ångermanländska boende här och ni andra verkar bo på annat håll...

    Vi gifter oss den 19 juli och skickade inbjudningarna redan i januari eftersom det varit helt hemligt att vi ska gifta oss. Vi ville inte riskera att nån planerade in nån semester eller så. Annars är det mesta klart, det är mest sånt som bara ska fixas dagarna innan som är kvar. Mat, tårta, blommor osv.

    Ska ni ha festen i lokalen du hade bild på? Var ligger den? Såg ut att vara jättefint i alla fall, kyrkan också. Vi gifter oss borgerligt utomhus, här i Laxviken, och har festen i vår bygdegård.
  • Mys84
    Nienna skrev 2008-03-06 11:21:15 följande:
    Välkommen hit! Jag tror att det bara är 2008-08-09 som är en "äkta" Jämtlandsbrud, dvs både är härifrån och ska gifta sig här, själv är jag ju Ångermanländska boende här och ni andra verkar bo på annat håll...Vi gifter oss den 19 juli och skickade inbjudningarna redan i januari eftersom det varit helt hemligt att vi ska gifta oss. Vi ville inte riskera att nån planerade in nån semester eller så. Annars är det mesta klart, det är mest sånt som bara ska fixas dagarna innan som är kvar. Mat, tårta, blommor osv.Ska ni ha festen i lokalen du hade bild på? Var ligger den? Såg ut att vara jättefint i alla fall, kyrkan också. Vi gifter oss borgerligt utomhus, här i Laxviken, och har festen i vår bygdegård.
    Ja, det är vår festlokal, den ligger ganska nära kyrkan ( i Ede ) Inne är den kanske inte så fin för bröllop, men det tänkte vi fixa med lite tyg å så.

    Jag tror också att allt vårt är klart förutom det som ska fixas sen närmare bröllopet. känns lite tråkigt..! Jag stressade ihjäl mig i början för att hinna med allt, de hade jag inte behövt göra. Så nu köper jag lite saker då och då om jag hittar nått som känns bra..
Svar på tråden Jämtlandsbrudar 2008!