• Pumpkin

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 9!

    Tänk att tiden har gått så fort! Nu är vi inne på VÅRT ÅR brudar, om ett år är vi alla fruar Förvånad
    Välkommen till vår härliga tråd! Här har en del av oss huserat sedan januari 2006 medans en hel del har hittat hit längs vägen, och alla är lika välkomna. Det är bara att armbåga sig in i gänget Flört De som mest frekvent hänger här just nu är:

    Med bestämt datum:

    080524 Brud 080524
    080620 Alvaerevahome.gamman.se/inahjärtaradam / www.alvaereva.blogspot.com
    080628 Bellanotebridetobe.weddingannouncer.com
    080628 AnneiLund

    080705 Snitte - 5/7 2008rebeccaochmagnus.weddingannouncer.com
    080705 stjärngudinnan
    080705 Pumpkinlarsandangelicaswedding.blogspot.com / foreverandever.weddingannouncer.com
    080705 Mitziemoe
    080705 Pärlplattan
    080712 Flamora
    080719 Anja 19 juli 2008anjasbrollops.blogg.se / anjaochdaniel.weddingannouncer.com
    080726 Anettan73tobiasoanette.weddingannouncer.com

    080802 Englaliandreasjohanna.weddingannouncer.com
    080802 Steffis steffiochtommy.weddingannouncer.com
    080802 GME76
    080808 Hedebrishedebris.weddingannouncer.com
    080808 Vidalila
    080808 B & Sbojanochsamantha.weddingannouncer.com
    080816 Annimminnic.weddingannouncer.com
    080816 Du & Jag
    080823 jeeksa080823marcusochjenny.weddingannouncer.com
    080823 Schatzilein

    Med mage istället för datum, men lika välkommen ändå:
    sajber.pillanhome.gamman.se/pillanochkjelle

    Vi har även våra egna ”hustomtar” – dvs brudar som redan gift sig som hänger här med oss då och då Skrattande*Vi uppdaterar inte listan i tråden, det blir så himlans rörigt då*

    Vill också passa på och säga följande:
    Om jag har glömt någon är det inte för att ni inte är välkomna eller att ni på något sätt är mindre värda, det är bara svårt för mig att komma ihåg alla som kommer in i den här tråden och har ni då inte mailat mig så kan det hända att ni inte finns med på listan. Maila mig nästa gång så kommer ni med FlörtDåså, låt planerandet och snackandet fortsätta!

  • Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.
  • Anettan73

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-03-31 15:37:17 följande:


    Kvar att betalaMat: 410 x 96 = 40.000Hyra: 9.000Stereo: 1.500Bandet: 10.000Tårtan: 5.000Sprit: 8.000Blannevann: 1.000Oförutsedda avg 5.000Godisbuffé 1.000Summa 80.500 Saldo just nu 67.600USCH och jag räknar att jag MINST måste ta 10.000 till räkningar härifrån de kommande månaderna, om nu inte arb förmedlingen accepterar att jag ej kan ta något jobb just nu...Då ligger vi alltså back ca 22.500 kr!Hur ska vi nånsin kunna spara ihop de pengarna! Eeehhh där ryker ALLA skattepengarna! Både Daniels ohc mina...så bröllopsresa kan vi definitivt glömma... Jag som precis hade börjat kolla runt igen, för att hoppet tändes... Är värsta i-landsproblemet jag vet och jag hade inte ens sagt det högt till människor som INTE är blivande brudar. Men jag hoppas att NI förstår hur deppigt det känns.kram kram nu ska jag rusa...
    Och vi tyckte att vi hade gått över budgeten...

    Vi har ångest över att vårt e uppe i 65000
  • Nienna

    MIN KLÄNNING HAR KOMMIT!!! Den är helt underbar och passar suveränt, dock lite lång, men jag har inte provat med klackar än. Har inte fått till några bra kort, så jag funderar på att visa den för sambon ändå så han kan knyta korsettsnörningen riktigt och fota fina bilder. Åh, vad glad jag är! Har haft ont i magen de senaste dagarna då jag fått för mig att den ska vara för liten...

  • Anja 19 juli 2008

    Underbart Nienna...

    Jag är såååå nyfiken! vill se vill se vill se

    Jag fick precis min Vera Wang parfym, princess... såååå god!!!

    Men jag är inte 100% att den får bli min bröllopsparfym. Tycker att min vanliga Miss Dior Cherie är godare om jag ska vara ärlig men jag vill ju sååå gärna ha nåt nytt till bröllopet. en annan parfym som är god och som passar mig och min fruktiga smak är Escadas nya moon sparkle. Någon som luktat på den!? Den påminner lite om Bodyshops gamla "dewberry" (nån som minns *asg*)

  • Anja 19 juli 2008

    PANIK FÖRRESTEN

    någon som vet vad f..n som hänt med blogg.se????

    NÄr jag loggar in står det att blogg flyttat till publishme.se och när man går dit står det, att man snart kommer kunna logga in där och ta sin blogg med sig, men va f..n, sånt förstår jag mig inte på...

    shit om jag förlorar hela min bröllopsblogg så börjar jag STORTJUTA.. har f..n skrivit i den i snart 1,5 år!!!

    Lite ont i magen fick jag faktiskt...

    ÅÅååhhhh vad jag luktar gott nu alltså, fniss... (har såklart Vera Wang på mig nu... måste ju testa

  • Flamora

    Nienna: Härligt! Min tärnklänning har oxå kommit idag tillsammans med min underkjol som nog kan bli superbra till min klänning. Ska hem till min syster och ge henne klänningen nu. Wiiiii! Ser fram emot att få se bilder på din!

    Anja: Jag fick en ny parfym i lördags som jag tänkt ha på bröllopet. Calvin Kleins Euphoria. Den gillar jag! Har inte luktat på Moon sparkle, men d ska man kanske göra

  • AnneiLund

    Nienna:
    Stort grattis!!!!! Underbart att ha klänningen hemma, min hänger fortf i affären....hade jag haft den hemma hade jag svassat omkring i den hela dagarna!!!

    Anja: Bröllopsparfym.....det har jag nog inte ens tänkt på!

  • Anja 19 juli 2008

    Ojdå... hittade detta svar från en vett&ettikett guru tydligen... jag som tänkte att daniel skulle ha plastrong/kravatt till västen trots att han inte kommer ha frockcoat eller annat, utan en vanlig, stiligare kostym!

    Kopierat från DN:

    Fråga: Vi håller på att kolla ut klädsel till min blivande. Han har bestämt att han vill ha mörk kostym, men skulle gärna vilja ha en väst i annan färg, till exempel nougat. Fungerar det? Sedan undrar jag också om man verkligen kan ha frackskjorta till kostym, känns jättekonstigt tycker jag, men damen i butiken sade att detta höjde klädnivån, stämmer det?

    Om man har kostym, "vanlig" skjorta och väst, kan man ha plastrong, eller bör det vara slips?

    Svar: Ojojoj! Så bra att du frågar och att du tvivlade på den okunniga personen i klädbutiken! Det är du som har rätt! Man ska absolut inte ha frackskjorta till kostym. Försäljerskan hade totalt fel.Snygg vanlig skjorta, sidenslips i milda färger men inte plastrong som är fel till det mesta inklusive kostym.

    Gärna en elegant väst i en diskret färg - det blir alldeles utmärkt. Se till att den snygga sidenslipsen tar upp västens färg på något sätt.

    Magdalena Ribbing

  • Anja 19 juli 2008

    Åååhhh jag vill oxå ha min klänning... suckar och LÄNGTAR

  • Anettan73

    Jag har ju min hemma från affären men Jag o Tobbe valde att inte ha den hemma för han kommer att tjuvkika...

    På onsdag börjar jag Cambridge.... Ska bli skönt att rasa lite i vikt...

  • Anja 19 juli 2008

    flamora

    hur luktar calvin kleins euphoria? Jag är sååå kräsen m parfymer... där finns en jättevanlig komponent i parfymer osm jag mår illa av, fixar den inte... parfymen i sig kan vara hur fräsch som helst och det är inte alltid jag känner det från början men sen blir jag HELT illamående av lukten och totalt anti och kan inte se åt flaskan igen!

    ck one har denna komponent och är en av de parfymer jag AVSKYR mest (min mamma o min syrra har den så jag kommer aldrig undan den). I min näsa luktar den så vidrigt att det knappt är sant!

    Jag gillar lättsamma, friska, fräscha FRUKTIGA parfymer, som luktar melon, jordgubb osv... inte de som är för mkt åt citrushållet heller, som tex dolce gabbana light blue...

    Är skitsvårt verkligen... har inte hittat många parfymer i mitt liv.

    I min näsa är diors miss cherie den PERFEKTA doften. Den är så jä..la underbar och blir godare och godare ju längre man har den på. När jag provade den i butiken första gången tänkte jag, mmmm den var väl god, men sen gick jag därifrån, luktade på den efter en stund och tänkte, mmm den var godare än jag mindes och sen efter en stund igen och då blev jag som galen, rusade tillbaka t affären o köpte den. Sen har det lixom aldrig varit nån annan parfym... känns som otrohet nästan att ens prova andra

    jag ÄLSKAR den, fniss... Den luktar ju mkt jordgubb och sommar och är sååååå jä..la fräsch och god att man vill dricka den typ Den är söt men frisk, inte kvalmig som en del söta parfymer har en tendens att bli.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.