Inlägg från: eveluscious |Visa alla inlägg
  • eveluscious

    ny tråd för budget runt 15-20 000:-

    Nej 115:-/pers tycker jag är ganska rimligt! Vet att alla som kommer har råd. Får fundera på det och rådfråga mamma...!

    Vad tusan sparar ni andra in på? Min m2b vill såååå gärna ha en vigselring och där drar budgetn iväg Men det e klart han ska ha en ring!

  • eveluscious

    OJ! Vad är det som kostar så mycket hos er då?


    Synthetic skrev 2008-03-02 10:28:57 följande:
    Är själv uppe i 40 000! Blir tokig för vill få ner det till under 30 åtminstone vi har inte råd.. och vi lagar redan mat själva, billig lokal och allt!
  • eveluscious

    Har stora problem att hitta en vigselring som inte ser tjejig ut! Till mannen alltså...
    Vi kommer vara ca. 40pers och det gånger 115:-/kuvert landar på 4600:- så med en kuvertavgift sparar vi in fotografen och kan anlita den fotograf vi vill


    helene306 skrev 2008-03-02 11:10:02 följande:
    Klart han ska ha en ring om han vill ha det! Vill att min sambo ska ha 2 ringar, men det vill inte an.... Läste i senaste Amelia brud o bröllop att en variant av budget är att önska sig festen i present, nu när ni ändå inte vill ha presenter och vill få ner bröllopskostnaden.
  • eveluscious

    Ja....han vill också ha blingbling men inte för pråligt

    En av mina vänner ska sjunga Michael Bublés "Everything" förr oss i kyrkan! Lagomt smörigt. Sen vill jag inte ha en traditionell brudvals...vill rocka på lite istället! Vet inte vad man kan ha då?


    Sokkerkakan skrev 2008-03-02 11:22:18 följande:
    hehe oj jag kan tänka mig att det är svårt att hitta en till mannen.. vi var lite inne på att ha likadan som vår förlovningsring, fast i min skulle det vara stenar i då också..Jag har precis suttit och tittat på bröllopssånger som man skulle kunna ha i kyrkan, lugn musik är inte riktigt hans smak så det e lite svårt.. men en given låt för oss båda är bryan adams - everything i do.. på piano!! Sååå fin.. skulle önska att min bror sjöng den för oss i kyrkan/vigselplatsen.. undrar om han skulle göra det för sin kära syster? Inte hans musiksmak egentligen nämligen..
  • eveluscious

    Haha...passande är ett så diffust begrepp Jag gillar Norah Jones "Turn me on"....kanske inte heller så passande! *fniss* Sen klurar jag på utgångsmusik! Vill ha något pampigt, glatt som bara skriker "Nu är det dags för fest!"


    Sokkerkakan skrev 2008-03-02 11:40:09 följande:
    hmm, ne det vill inte vi heller, men har ingen aning om vad man kan ha istället.. tycker bed of roses på piano e fin, men texten kanske inte e så passande?
  • eveluscious

    Vad ska ni tjejer ha för ringar? Vad kostar dem? Min kommer kosta strax över 4000:-!

    Vaddåligt! Hade hon någon ursäkt??!


    Bellanote skrev 2008-03-02 13:42:08 följande:
    Min solist har backat ur!! dålig stil tycker jag! men hade nog väntat mig det.
  • eveluscious

    Ja jo...det kan man ju förstå iofs men det är ju flera månader kvar! Borde vara tillräckligt mycket tid för att hinna öva in låt/låtar och träna upp rösten igen? Låter mest som att hon är nervös...

    Bild på ringen?


    Bellanote skrev 2008-03-02 18:23:09 följande:
    Hon tyckte det var för länge sedan hon sjöng så hon var orolig för sin röst. hon sjöng i kör för flera år sedan men nu har honn inte sjungt på länge så var därför hon inte vill. Min ring ligger i galleriet och kostar 3299 med 7 diamanter på o,o7 CT-..
  • eveluscious

    Vad fin!!


    Bellanote skrev 2008-03-02 18:33:36 följande:
    Bilden är i mitt galleri..
  • eveluscious

    Ang. inbjudningskort. Jag såg att ex. Gallerix hade fina 10-pack om man inte vill lägga ner sig. Jag ska göra våra själv, de kommer kosta ca. 10:-/st. Har bilder i galleriet

  • eveluscious

    Kan man inte printa ut texten till brudvalsen och så kan gästerna sjunga med? Skulle känna mig obekväm med att valsa runt med allas blickar på mig...om alla gäster sjunger med så skulle det kännas med avslappnat!

Svar på tråden ny tråd för budget runt 15-20 000:-