Inlägg från: eveluscious |Visa alla inlägg
  • eveluscious

    ny tråd för budget runt 15-20 000:-

    Hej hej Får man vara med här? Vår budget kommer nog landa på ca. 20 000:-...och till och med det är myyyyycket för oss. Båda är studenter!

    Klänningen kommer ta det mesta av budgeten. Hår ska jag be en släkting som är frisör fixa, kusinen som är konditor fixar tårtan, maten lagar vi och min familj. Ringen är billig. Jag är florist och kommer fixa alla blommor själv. Lokalen blir någon föreingslokal

  • eveluscious

    Min ring (tror det blir den) kostar 3820:- från Vigselbutiken.se . www.smartstep.se/shopimages/142654.jpg
    Vill ha en enkel tidlös ring - och sen har den exakt samma mått som förlovningsringen, 4mm bred och 1.4mm hög.

    2008-08-09 skrev 2008-01-06 10:38:03 följande:


    Får man fråga vad alla ni andra "budget-brudar" lägger ut på ringen?Min kommer att gå på ca 6000 kr, men min blivande ville inte räkna in den i vår budget utan kommer att spara ihop till den själv.
  • eveluscious

    Såg att någon frågade efter fotograf...kolla på fotosidan.se. En sida där både professionella och amatörfotografer "hänger"

    Hur ska ni dekorera lokalen? Har inte bokat lokal ännu men det lär bli någon fin lada eller en vanlig föreningslokal/bygdegård. Ofta ganska fula, hur gör man gör att få dem fina för en billig peng?

    Skor - i somras hade DinSko väldigt fina skor för ca. 350:- som passar perfekt som brudskor.

  • eveluscious

    Låter så som jag tänkt mig Vanliga färdigsydda lakan då eller? Har kikat på IKEA's gardin Wilma att piffa upp med. Björkar har vi också funderat på...men vet att några är pollenallergiker så det blir inte bra för oss. T.o.m. jag är lite pollenallergiker-light så vi får se...

    Vad ska ni ha på borden? Era trycksaker - vart har du hittat fint papper? Sett att många använder tapet.

    2008-08-09 skrev 2008-01-06 15:18:41 följande:


    Vi kommer förmodligen hänga upp vita lakan och ha MYCKET ballonger! Vi kommer dessutom att ta in björkar och ställa i hörnen på lokalen.
  • eveluscious

    Vi ska ju gifta oss 19/6-2oo9...ca. 1.5år kvar. När kan man börja planera på allvar? Kyrkan är ju redan bokad men vill inte boka lokalen än...ska ev. byta datum, visar sig att midsommarafton är en svår dag att fåtag på lokal till.
    Men inbjudningar, dekorationer osv - när kan man börja med det?

  • eveluscious

    Just det - ska alla här ha billigare klänningar? Har hittat min drömklänning som är en NIXA nr. 8107 och den går loss på ca. 5800:-.

  • eveluscious

    Vad roligt med en till 09:a Vad abitiöst av dig att sy servetterna!! Jag funderar på att KÖPA min servetter nu *ler* www.ikea.com/se/sv/catalog/products/70113555 riktigt billiga! Och passar vårt färgtema; rosa, brunt (och ev. grönt)
    Är ju studenter så jag tänkte om man sprider ut kostnaderna så slipper man ta hela bröllopssumman på en och samma gång!


    malous skrev 2008-01-06 18:02:19 följande:
    Jadu, det undrar jag med. Jag håller på och syr linneservetter nu i alla fall. Det är ju så tråkigt och tidskonsumerande att det är lika bra att ta tag i det i god tid. Lokal ska vi boka i sommar (vi gifter oss troligen i augusti -09).
  • eveluscious

    ooh..bild? På orginalet alltså


    Synthetic skrev 2008-01-06 18:02:28 följande:
    eveluscious.. min är eg inte billig.. orginalet är ju 16 000 kr men syr upp en kopia för 4000
  • eveluscious

    Men servetter kan man ju shoppa. Ljuslyktor/ljusstakar... Vi vet ju vilken "typ" av lokal vi kommer vara i.
    Sen ska jah köpa papper och gör en "prototyp" till vår inbjudan.
    Vad fin klänningen var förresten


    malous skrev 2008-01-06 18:17:03 följande:
    Haha, ja, lite väl ambitiöst kanske... Fast fästmannen får brodera monogrammet på dem. Ja, det är smart att sprida ut, vet bara inte vad jag kan börja shoppa när vi inte vet vilken lokal det ska vara än...
  • eveluscious

    Ja när jag var och provade klänningar hade jag en ganska bestämd bild av hur den skulle se ut. Sen föll jag för en taftskapelse Och sen provade jag flera olika axelbandslösa med släp...och inte en enda satt likadant. Så jag har gett upp att köpa från Kina. Köper i butik istället!

Svar på tråden ny tråd för budget runt 15-20 000:-