Inlägg från: eveluscious |Visa alla inlägg
  • eveluscious

    ny tråd för budget runt 15-20 000:-

    vad fin! Du kommer bli en unik, vacker brud Vilka färger ska din klänning ha?


    Synthetic skrev 2008-01-06 18:29:17 följande:
    www.maggiesottero.com/dress.aspxDen ska vi sy upp fast i andra färger och lite längre släp.
  • eveluscious

    Vet faktiskt inte Planerar ju även barn och om vi har tur har vi en liten knodd med oss på bröllopet! Vet inte om man vill lämna en så liten över natten... Annars sover vi nog på hotell, ingen fancy svindyr svit men ett mysigt hotellrum. Bara det att få sova borta och äta hotellfrukost är lyx för två studenter
    Passa på att deala till er ett bra pris tycker jag!

    2008-08-09 skrev 2008-01-07 20:15:29 följande:


    Hur gör ni andra med bröllopsnatten? Kommer ni att "unna" er hotell eller sover ni hemma?Vi hade länge tänkt sova hemma, men en av våra kompisar är delägare i ett hotell här i stan, så vi ska nog bo där ändå, försöka få ett litet bättre pris!
  • eveluscious

    Ska jag vara ärlig så skulle jag nog "irritera" mig lite på det. Kommer er tårta ser mer "store bought" och fancy ut än gästernas? Isf kan man ju som gäst undra varför bara ni vid honnörsbordet får den "goda tårtan".

    2008-08-09 skrev 2008-01-12 17:44:14 följande:


    Hur gör ni allihop med bröllopstårtan??Vi hade inte tänkt oss en tårta i 5 våningar utan kommer att göra vanliga, enkla tårtor till gästerna. Sedan kommer vi att vid honörsbordet att ha en 2-våningstårta.Men nu idag frågade min svärmor mig om jag ville att hon skulle göra en tårta som är jättegod!! av maräng. Och ju mer vi funderade på det så insåg vi att om hon gjorde 3 sådana så skulle de räcka till alla gästerna, istället för att vi skulle göra minst 10 av de andra..MEN, gör vi så, så kommer inte gästernas tårta och vår tårta att se likadan ut, gör det något?? Alltså skulle ni som gäst "störa" er på det?
  • eveluscious

    Är du säker på att det håller? Jobbar på två ställen inom posten, hanterar brev på båda och det är väldigt sällan vykort/kuvert av denna typen klarar sig fram oskadade. I 80% av fallen blir den någonstans under vägen skadade, fula eller så ramlar det helt enkelt bort. Vår post hanteras med allt annat än silkesvantar...

    Lycka o Kärlek skrev 2008-01-14 12:36:03 följande:


    Håller med om det där med kuvert, att de är dyra! Jag tittade i en vanligbok/pappersbutik på kuvert som matchar de inbjudningskort jag gjort själv, de kostar 6 kr st!!! Så till 40 inbjudningar blir det 240 kr... jämfört med de "vanliga" vita kuverten som kostar 18,50 kr för 50st!! Jag köpte de billigaste och med rester av det färgade pappret som finns på inbjudningskorten, skrev jag adresserna och klistrade på. Det ser fint ut och räcker för något som kastas direkt efter öppnandet.
  • eveluscious

    orginella Har du gjort dem själv? Sambon tyckte dock dem såg lite "skräckfilmsaktiga" ut...han gluttar över axeln!
    Stämmer hårfärg, klänning osv överens med verkligheten?

    Mica o Krille skrev 2008-01-15 09:24:25 följande:


    Behöver utomståendes tycke, vad tycker ni om mina caketoppers i galleriet? www.brollopstorget.se/hem/mica_o_krille/galle...
  • eveluscious

    Beställde du på nätet? Behöver bra tips...Sverige är uruselt närdet gäller underkläder!! Liksom bara H&M, tantbutiker och porrbutiker som har sexiga underkläder...ingetdera är något ställe jag vill shoppa på. Vi behöver Victorias Secret och Frederick's!

    2008-08-09 skrev 2008-01-15 21:53:22 följande:


    Idag har jag föresten beställt mina underkläder till bröllopsnatten!! Följde väl inte precis budgeten, men man vill ju vara fin för sin make! Det där är en utgift jag sparar ihop till helt själv, så det drabbar ju bara mig Har dessutom precis beställt biljetter för att åka ner till stockholm i mars (m2b jobbar där). Ska bli kul, ni som känner till staden får gärna tipsa mig om butiker som säljer bra korsetter.
  • eveluscious

    Shippar dem till Sverige?? *blir tokglad*

    Lilla My skrev 2008-01-16 09:41:25 följande:


    Det finns ju Agent Provocateur, fast det är ju inte precis billigt....
  • eveluscious

    Får kika in där! Och på agent provocateur!

    2008-08-09 skrev 2008-01-16 17:46:31 följande:


    Japp jag beställde från korsetten.seBeställde en babydoll, en höfthållare och ett strumpeband! Bh+trosa+stay-ups vill jag se när jag köper så det får bli i någon affär i Stockholm i mars.
Svar på tråden ny tråd för budget runt 15-20 000:-