• Nufsan

    ny tråd för budget runt 15-20 000:-

    Jag har pratat med henne nu och hon förstod mig, hon sa att det gjorde ingenting, så nu är det avklarat

  • Nufsan

    Ja verklingen.

    Jag förklarade att vi inte bjudit med barnen pga att det skulle bli för dyrt och det köpte hon. Vi blir 75 st om alla kommer och skulle vi bjuda med alla kompisarnas barn skulle vi ju hamna på 95 och det går tyvärr inte ekonomiskt.

  • Nufsan

    Ja det är ju så... Vi kommer ha barn med... Vi har ju sjävla 4 st och de ska givetvis vara med och fira våran dag och sen syskonbarn.. Det förklarade jag för henne och hon sa att hon förstod och att det inte gjorde ngt, så jag hoppas hon menar det!


    grabbarna skrev 2008-02-25 14:42:17 följande:
    nej antalet stiger fort, själv funderade jag på om det var ok att bjuda släktingars barn men inte kompisar för 4 pers blev helt plötsligt 10 om deras barn ska med..
  • Nufsan

    Nu har jag fått pris för min håruppsättning, 700 kr Känns jättebra, då jag budgeterat för 1000kr, äntligen nått som går åt rätt håll

  • Nufsan

    Det kommer bli tufft här också med bordsplacering, alla är inte så lättplacerade!

    Dock är jag SUR, nu vet jag iaf att åtminstone en person inte fått inbjudan vi skickade förra veckan. Min moster hade pratat med mormor och hon var så ledsen att hon inte var bjuden, men det är hon.... Nu är frågan, hur många fler har inte fått den..

  • Nufsan

    Min 13 åring kommer inte att sitta bland vuxna utan hon kommer att sitta med andra jämnåriga och de som är yngre... Min systers dotter är 3 år då och hon är yngst.

  • Nufsan

    Gud så svårt, de var ju alla jättefina, men det med hjärtat hade jag nog skippat. 3an var nog bäst tycker jag


    eveluscious skrev 2008-02-25 21:34:45 följande:
    Nu är jag klar Har gjort fyra olika varianter....kortet där jag kluddat dit våra namn; namnen ska isf givetvis printas i något fint teckensnitt, inte mina kråkfötter Vilket gillar ni mest? Och vad kan jag göra för att piffa upp dem ytterligare? Tips?www.brollopstorget.se/hem/eveluscious/galleri...
  • Nufsan

    Tror det är jättesvårt att beräkna, men man har ju vad man har så då får folk dricka det som serveras

    Blondie hur många gäster ska ni ha?

    Jag har räknat 1 flaska / 2 per och sen ska vi servera öl och cider till de som vill ha ist för vin.

  • Nufsan

    Astin är helt suveränt god

    Jag ska göra en korg till min älskling dagen till ära och där i ska jag bl a lägga en sån

  • Nufsan

    Jag tycker det är oerhört svårt att beräkna... I mars åker min m2b ner till Tyskland för att handla och då fungerar det inte med att de ska svara i o.s.a. Vi har tänkt som så att vi köper utifrån att alla dricker rött eller vitt vin och sen att hälften dricker öl till maten och lite så... Blir det ngt över så vet jag att min mamma, syster etc, gärna köper det som blir över och ölen lär aldrig bli problem att bli av med. Så vi köper nig hellre lite för mkt än för lite!

    Men det är en ångestladdad sak för man vill ju absolut inte att det ska bli för snålt så när festen börjar är allt slut, hihi.

Svar på tråden ny tråd för budget runt 15-20 000:-