• Nufsan

    ny tråd för budget runt 15-20 000:-

    Ja den där buketten blev jag kär i


    malous skrev 2008-02-18 19:35:27 följande:
    Åh ja, nejlikor är ju så fint också! Glömde bort att de var med i tävlingen här också :).
  • Nufsan

    Tack, ja jag föll för den ist för pionen


    Caflisch skrev 2008-02-19 09:28:48 följande:
    Superläcker!Den ser nästan ut som en stor utslagen pion när den är sådär tät! Kanske ett alternativ till dom som var sugna på pioner?
  • Nufsan

    Kall kycklingpastasallad är suveränt gott. Jag blandade iordning kycklingfileerna som jag skar i små bitar m pastasalladen och hade i lite gräddfil m gräslök curry, salt å peppar och gurkmeja. Sen gjorde jag grönsallad bredvid m bla ruccola o körsbärstomater som man själv fick ta av, så den inte blev för blöt. Gjorde egen dressing sen med samma som ovan, såååå god och alla älskade det.

  • Nufsan

    Igår köpte jag massor av olika fröer som jag sa sätta och som sen ska bryda bordet. Bland annat luktärtor som doftar så ljuvligt! Tänkte spara in lite pengar där när allt annat verkar dra iväg!

    Filén lät verkligen jättegott. Den ska jag fixa till sambons födelsedag och bjuda på

  • Nufsan

    Det där med gardinerna var ett bra tips.

    Vi har tänkt att vi ska ha en bräda som ligger på borden och där ska vi ha Galej, värmeljushållare?! och sen sätter vi fast bordsplaceringskortet där på.

    Jag ska måla brädan vit och sen ska resten gå i guld och rosa har jag tänkt

    Blommorna jag har sått går alla i olika rosa nyanser!


    Bellanote skrev 2008-02-24 12:35:03 följande:
    just den handelsträdgården jag har hittat är billigare än vanliga blomster affärer men tror de brukar va billigare generellt faktiskt.. har kommit på ett annat lite budget tips som jag ska ha. ska ha silver fat och sen ställa blockljus och ett martini glas där det ska flyta en ros och sen på fatet ska det ligga en gerbera. men istället för att köpa silver fat så ska jag ha såna silver tårt brickor som man brukar ha.. billigt och snyggt hoppas jag. som löpare ska jag köpa rosa panel gardiner på ikea de kostar bara 19 kr /st..
  • Nufsan

    Ja, jag hoppas det blir det


    Bellanote skrev 2008-02-24 12:51:22 följande:
    nufsan det lät jätte fint..
  • Nufsan

    Tycker det låter super

    När gifter ni er?

    Vi gifter oss i augusti och jag tror tyvärr inte att det finns färska jordgubbar så vi får hitta på ngt annat...

    Snittar hade vi tänkt med tunnbröd och nå röror i till välkomstdrinken som vi sen skålar i!

    Vi har tänkt åka häst och vagn till festlokalen så det är bara hoppas det blir vackert väder


    eveluscious skrev 2008-02-24 17:45:22 följande:
    Vill ni vara smakråd? Vet inte vilken buffé vi ska välja...www.dittmatstalle.se/buffemeny.htmTexmexbuffén känns som ett säkert kort, men inte speciellt midsommar? Svårt! Har sen tänkt göra så att gästerna bjuds på parma/serrano, melon, oliver och diverse tilltugg när vi fotograferas och dem går en tipspromenad. När vi anläder till lokalen skålar vi i mousserande och till det vill jag servera chokladdoppade jordgubbar. Vad tror ni om det? Sen hugger vi in på buffén! Hade inte tänkt ha vickning utan nöjer oss med snacks, grönsaker och diverse dippar under kvällen. Vad tror ni?
  • Nufsan

    Nej det tycker jag inte, bjuder ni sen på ngt som t ex tunnbröddssnittar och / eller jordgubbar så blir det ju lite till.

    Däremot så är det väl aldrig fel att ha ngn paj till, då täcker man ju upp lite till.

    Vi ska "bara" bjuda på tunnbrödssnittar till välkomstdrinken sen blir det grillad spägris och potatissallad och grönsallad och sen ev kladdkaka till efterrätt och sen tårta alt. bara tårta.. och det tycker jag räcker.

    Sen tänkte jag bjuda på typ jordnötter, salta pinnar och lite sånt till dansen!


    eveluscious skrev 2008-02-24 18:41:05 följande:
    Ni tycker inte bufférna var lite tunna? Funderar på att ta den kallskurna med potatissalladen och lägga till lite saker som ex. en paj och en pastasallad! Vad tror ni?
  • Nufsan

    Idag fick jag första svaret på inbjudan... Vi kommer gärna, men jag hoppas att barnen är hos oss då... Jag som INTE bjudit barnen, skrev att vi inte hade tänkt att barnen skulle med utan bara de närmastes.... usch nu känner jag mig som en dålig person.

    Vi har bara helt enkelt inte råd att ta med kompisarnas barn, det blir lixom 20 till att mätta och vi har redan bjudit 75 st.

Svar på tråden ny tråd för budget runt 15-20 000:-