• lillaj

    Örebro-bröllop 2008

    I lördags när vi var och provade så lyssnade jag med ett halvt höra på en tjej som frågade (men det var iofs underkjol men det är kanske det du menar?!) och jag fattade som att det kostar 400 att köpa och 200 att hyra men ring och kolla!


    lillan31 skrev 2008-03-12 16:22:05 följande:
    är det någon av er som har köpt eller ska hyra en underklänning? I sådana fall; vad betalade ni för det?
  • lillaj

    Jag tycker att 12 bilder är lagom så jag ska ta det lilla paketet! Det ska verkligen bli superkul. När ska du ta bilderna?


    Waersta skrev 2008-03-13 11:59:02 följande:
    Nu har jag bokat med Sofia, ska bli kul och se hur det blir! Tar ni paket lilla eller stora?
  • lillaj

    Hihi, ja du det där funderade jag också på och antagligen skulle det kännas mer avslappnat efter ett glas vin Jag ska dit 14 maj! Har du några bra ideer kring vad du ska ta med förutom vita och/svarta underkläder? Det jag hört är ju slöja för den som ska ha, ros, strumpeband, smycken men vad annat skulle passa tro?


    Waersta skrev 2008-03-13 20:22:31 följande:
    Vi har bokat 27 maj, eller blev det den 26, jaja, däromkring iaf. Hon var verkligen supergullig! Ska bli kul! Även om jag föreslog att jag kanske ska vara full..
  • lillaj

    Okej då får vi kolla upp det!


    HannaMagnus skrev 2008-03-14 18:41:31 följande:
    lillaj: Bröllopspalatset i Degerfors har barnkostymer tror jag...
  • lillaj

    Jag har hittat mina brudskor till superpris!! Varit och hälsat på min syster i helgen och tog då en tur på stan och kikade in i en brudbutik som hade 50% på "nästan allt", bla ett av dem jag tänkt beställa på nätet men när jag nu fick chansen att prova dem så kunde jag kostatera att dem hade lite för hög klack för mig så det blev istället ett par Ivory Belinda istället för Asta. Dem är aningens lite för stora men hellre det än för små så jag ska prova med partyfeet eller liknande och lägga i. Jag är så nöjd med skorna till det priset!! Tur att jag inte beställde från nätet förra veckan! Hittar ingen bild på dem för tillfället.

  • lillaj

    Dressed for success i Skara!


    Waersta skrev 2008-03-16 19:01:59 följande:
    Vilken affär? Härligt med klipp!
  • lillaj

    Kul att ni kommit i gång!

    Det vore jättekul med en BT-träff! Kul att se vilka ni är och få prata av sig lite så att kompisarna slipper terroriseras av allt mitt bröllopssnack

    Jag bor ju iofs inte i Örebro utan i Lindesberg men är inne rätt ofta.. Nu t.ex. ska jag åka och prova klänning


    2aug08 skrev 2008-03-20 12:11:38 följande:
    Hallå alla närkingar. Jag har hållit mig lite i bakgrunden då jag tyckt att jag inte haft så mycket att säga. Vi hade knappt planerat nånting, men för en månad sen lossnade allt. Nu har jag köpt skor, beställt klänning, fått hem inbjudningskorten och en hel del annat. Ingen som är intresserad av en BT-träff?
  • lillaj

    Det blev en tvärvändning i går. Jag och en väninna var och provade klänningar. Vi började på Brudspecialisten och provade en hel hög klänningar, båda favoriterna jag haft sen tidigare och flera nya modeller. Kan nu konstatera att jag inte längre vill ha den med de vinröda detaljer (finns i mitt galleri). Tyget känns och ser billigt ut tycker jag nu efter att ha kännt på fler. Sen finns det ju fortfarande den vita FY som jag också har i galleriet och den tycker jag fortfarande är fin och prisvärd och den sitter bra. MEN sen gick vi och provade klänningar på White Night och det var en otrolig känsla att komma dit. Jag hade hört så mycket negativt om det stället men inget stämde (så här långt alla fall). Där provade vi ännu flera och jag blev kär i en Lilly och det är den med detaljerna ovan bysten (det finns två bilder på denna i galleriet). Nu skulle man kunna säga att jag har problem.. Ska åka och prova en gång till nästa vecka och då tar jag faktiskt med min blivande. Hade tänkt att han inte skulle få se mig men jag bara måste få hans åsikt.

    Sen har vi beställt ring! Känns mer och mer på riktigt!!

    Hur går det för er? Det närmar sig ju för vissa

  • lillaj

    Det finns många bra ställen men jag gick på första bästa tips jag fick. Jag ska göra både hår och make på Hair and Beuty center. Klippt mig där nu sen jag bokade tiden till bröllopet och så här långt är jag väldigt nöjd med allt! Tror att dem sminkar med id, ring och kolla för säkerhets skull!

    DJ kan jag inte svara på. Solist kan du söka på www.artistbanken.se om du inte får någon rekomedation härinne!

    Lycka till Jag lägger till dig på listan!


    LT080906 skrev 2008-03-23 18:31:55 följande:
    Hej!Jag ska gifta mig i Örebro (Mosjö kyrka) den 6 september men bor i Sthlm vilket gör att jag inte har strålande koll på utbudet i stan. Måste väl ta tag i att hitta frisör för hår och smink snart, några tips? Jag vill gärna ha någon som sminkar med ID men det verkar svårt att hitta?Tips på DJ till fest och solist till kyrka tas också gladeligen emot! Snart "bara" 5 månader kvar så det känns som att vi måste ta tag i planeringen nu..
Svar på tråden Örebro-bröllop 2008