• lillaj

    Örebro-bröllop 2008

    Igår satt vi och knåpade med inbjudningarna, ska beställa kort i veckan och på lördag ska jag handla lite småsaker som dubbelhäftande tejp, silverhjärtan och sen startar tillverkningen för att vara färdiga till alla hjärtans dag. Även fixat lite med fest- och menyhäftet.

    Hur gör ni med trycksaker? Tillverkar ni också egna? Inte haft en tanke på att köpa för det är ju roligt att fixa lite egna, mer personligt tycker jag och sen har jag haft lite tid nu när jag är hemma med Hugo.

  • lillaj

    E hjärta A skrev 2008-01-16 11:15:38 följande:


    Lillaj: Tack så mycket!!Vi har kommit en bit på vägen. Kyrka, lokal, frisör, smink, fotograf är klart. Så det känns skönt att de "stora" sakerna är fixade. Nästa vecka tänkte vi få iväg inbjudningarna. Det är ju så vårt att hålla det hemligt!!
    Jag skulle aldrig lyckas hålla det hemligt så det har vi inte ens försökt med
  • lillaj

    Jag köper ju minklkänning på Brudspecialisten och dem syr upp min eftersom den är för lång för mig.

  • lillaj

    Ilbäcksan: Vilka fina inbjudningskort ni gjort! Lägger in dig i listan

  • lillaj

    Ilbäcksan: Fina inbjudningskort!!

    Jag lägger till dig i listan

  • lillaj

    Åh, jag blir snart GALEN på BT.. Det krånglar ju konstant och det var därför samma inlägg publ två ggr..

    Nåja, i lördags var jag och provade ett tiotal klänningar på Brudspecialisten men vet ej om jag blev klokare av det Ska dit igen med smakråd den här gången! Har alla fall några alternativ som känns bra, dels den jag från början blev kär i när vi tittade in i butiken prcis i början av bröllopsplaneringen! Dem jag tycker bäst om är inte så jättedyra heller vilket känns skönt (det är ren tur eftersom jag inte tittade på priserna när jag skulle prova) för jag vill gärna köpa klänningen.

    I tisdags besökte vi herrgården där vi ska ha festen! Dem ska skicka offert med förslag på olika menyer, allt från bordsservering till buffe. Vi är båda supernöjda efter besöket där, kändes helt rätt!

    Vad tycker ni om buffe vs borsservering? Det finns ju så mycket åsikter om att buffe inte passar och att det blir stökigt, jag är kluven eftersom bordsservering är en viss känsla men de rätter som ingick i deras buffe lät oerhört smaskiga och då finns det ju garanterat alltid nått som alla tycker om. Med en bra toastmaster borde det ju funka, eller?! Men, vi har inte bestämt något än så tid finns att tänka ut hur vi vill ha det.

  • lillaj

    Clarion hotell har vi funderat på men inget är bokat än eftersom vi inte bestämt om vi ska stanna kvar på herrgården direkt efter börllopet och där finns inget bubbelbad eller sånt så vi vill gärna ha en "riktig" bröllopsnatt antingen sö-må eller när vi veckan efter åker till Sthlm för en ballongtur.
    Berätta om Clarion? Vad har ni bokat? Pris?


    Ilbäcksan skrev 2008-01-24 14:26:47 följande:
    Låter verkligen underbart och precis vad man vill ha, men lite i dyraste laget för oss. Vi ska bo på Clarion hotel i en av deras rum med jacuzzi, vi tar med oss en dyr champagne som vi fått vid ett annat tillfälle, och choklad och gottar oss i badet :) Sen vill min sambo inte ha frukost på rummet, han vill ha buffé(äter som en häst) så det blev det inget med ;) Vart ligger det där stället som har selmapaketet?
  • lillaj

    Vi ska nog också ta med egen champagne så jag får min Pol Roger och egna praliner! Bubbelbadet är det viktigaste, vi behöver varken frukost på sängen eller bubbel eftersom vi har massor med champagne hemma!! Vi är också frukostbufféälskare och det är ju lite grejjen med att bo på hotell. Ska nog undersöka Clarion. Har dem någon hemsida med bilder eller?


    Ilbäcksan skrev 2008-01-24 15:15:26 följande:
    De hade dels sviter som var jättefina med balkar och gammaldags inrett, men de rummen hade ingen jacuzzi och det var vi ute efter. Sen hade de andra rum med jacuzzi i som också var fina, inte lika stora och tjusiga, men ändå fina och hade ju det vi ville ha :) Det kostar 1450:- tror jag fast då har vi inget bröllopspaket(kände mig bestulen när han pratade om 2500:- för lite frukt och frukost på sängen...)Vi tänkte smuggla ner en champagne flaska, choklad och lite sånt i väskan när vi checkar in på morgonen :)
  • lillaj

    Ska ni rimma eller skriva några ord om varje gäst i festhäftet? Har börjat rimma men nu vet jag inte om vi kanske bara ska skriva några ord om varje för rimmandet kändes plötsligt inte som vi på nått sätt, det känns så klämkäckt på nått skumt sätt . Hur gör ni?

  • lillaj

    Vi håller på och pysslar med våra inbjudningar, igår kväll klippte vi hjärtan och klistrade in dem och i kväll kommer steg 2 med att klistra in själva texten!! Sen har vi stämpel på framsidan kvar samt att skriva ut adresserna på kuverten, skriva klart informationsbladet och vika.

    Vi siktar på att skicka våra till alla hjärtans dag och hoppas på att hinna. Är bortresta to-sön vilket ger lite panikkänsla men det kommer funka!

    Hur långt innan bröllopet har ni satt OSA?

Svar på tråden Örebro-bröllop 2008