• lillaj

    Örebro-bröllop 2008

    Ska ni skriva äktenskapsförord? Det är något vi ska eftersom vi har enskilda egendomar och företag. Vart gör ni det, via banken eller går ni till någon jusrístbyrå direkt?

  • lillaj

    Vi gifter oss i Kopparberg och Ljusnarsbergs kyrka så vi fick välja tid men vi ringde ju jättelångt innan.


    lillan31 skrev 2008-02-24 20:42:18 följande:
    Ni kanske redan har nämnt detta någonstans i tråden men...; Vilken kyrka ska ni gifta er i, o har ni fått välja tid?
  • lillaj

    Enkelt åtgärdat


    Barnaengeln skrev 2008-02-25 14:37:12 följande:
    är det bara jag som tycker det här forumet går sakta hihi
    Det är väl lätt åtgärdat

    En fråga: Ska ni ha brudskål eller välkomstskål? Vad ska ni skåla i då och när? Vi ska ha Cordorniu eller allra helst Cremant de bourgogne (Geiswieler). Den sista är vårt egna önskemål till herrgården där vi ska ha festen. Supergott!!!
  • lillaj

    78 kr tror jag Geisweiler kostar sen finns det tydligen en cremant till som är något dyrare.

  • lillaj

    Men så kul!!

    Ja, det spännande de där första dagarna efter att man skickat inbjudningarna. I vårt fall tackade våra närmaste kompisar ja direkt! Hoppas folk hör av sig för ringa runt känns ju lagom skoj..


    Waersta skrev 2008-02-27 12:44:48 följande:
    Våra inbjudningar är ju nu skickade och vi väntar på att folk ska börja osa. Vi har bett gästerna att önska en låt till festen så jag tror att det dröjer några dagar innan de ringer, de vill klura lite först.
  • lillaj

    Jag börjar tröttna nu, väntar fortfarande på kostnadsförslagen från den herrgård där vi ska ha vår fest.. Vill ju veta vilka alternativ vi har, hur mycket vi ska spara osv.. Det är inte hela världen eftersom det är över 5 mån kvar men ändå vi var ju där 27 jan och hur lång tid kan det ta att göra ett par förslag och skicka iväg? Sambon tycker jag är otålig för vi har ju bestämt ändå att vi ska vara där!

    Nåja, vad det nu än kostar så lutar det åt buffe. Längtar oerhört efter 9 aug nu men än är det mycket som ska ordnas. Klänning, underkläder, mannens kläder börjar det bli dags att ta tag i liksom festhäftet. Hur långt har ni kommit med era festhäften? Vad har ni med? Dela gärna med er av alla tips!!

  • lillaj

    Visst är den fin!!! Jag ska nog ha den klänningen jag också Det står mellan den och en annan. Måste kännas skönt att ha det klart.


    neeke1972 skrev 2008-03-04 15:59:03 följande:
    nu har jag hittat min klänning... en forever yours 37110... såååå fin... provade den i fredags...!!www.foreverbridals.com/gownpix.aspville veta innan alla ska på semester och så... tyckte det kändes som ett bra datum..=)
  • lillaj

    Jag ska köpa min klänning oavsett vilken det blir men den här finns väl inte att hyra eller eftersom den är rätt "billig" ändå?


    neeke1972 skrev 2008-03-04 16:34:21 följande:
    ska du köpa eller hyra???
  • lillaj

    Okej, jag har ju iofs inte kollat upp allt så noga än men tänkte ta tag i klänningsvalet i veckan eller nästa men eftersom jag tänkt köpa min oavsett så.. Vilken butik har du köper/hyr du?


    neeke1972 skrev 2008-03-04 16:42:36 följande:
    dom frågade mig om jag ville köpa eller hyra...!
  • lillaj
    neeke1972 skrev 2008-03-04 16:53:58 följande:
    köper på brudspecialisten... tycker dom e toppen och har en underbar personal...=)
    Jag håller med om att dem är underbara på Brudspecialisten! Iofs har jag inte varit inne på det andra stället men min blivande ska nog hyra sina kläder där så vi måste dit också framöver.
Svar på tråden Örebro-bröllop 2008