• Svar på tråden Vi som ska gifta oss kring skövde (Skaraborg) del 2
  • Ceasara

    Birella: Visst är det svårt med färgtema och jag har faktiskt funderat på detta med buketten. Men jag kan liksom inte besluta kring det heller. Jag har alltid beslutsångest. Lutar faktiskt till syrenlila, silver och vitt.

    Mickes tös: Det låter spännande att ha kommit så långt. Förstår att syrran inte kan bytas ut. Vilka låtar funderar ni på? Jag ska höra med en kompis som sjunger i kör om hon vill eller vet nån som vill sjunga för en mindre penning. Sen blir det att välja låt. Mer beslut, mer beslut...

  • Mickes tös

    Vi vill ha För kärlekens skull och Nu vaknar livet.
    Sedan gick det jättebra hos frissan, kan få frisyren precis så som jag vill med både tiara och slöja, kanon.

  • Birella

    ååå klänningen blev så bra!! Hämtade hem den nu. Kan verkligen rekommendera fingerborgen i Lidköping om någon behöver korta/sy in sin klänning. Tack Thailand 08 för tipset!

  • Mickes tös

    åh så roligt att det blev bra, alltid lite nervöst det där med att ändra...

  • Thailand 08

    Birella: varsågod.Jag blev nöjd med mina båda klänningar

  • Ceasara

    Mickes tös skrev 2008-01-24 12:19:16 följande:


    Vi vill ha För kärlekens skull och Nu vaknar livet.Sedan gick det jättebra hos frissan, kan få frisyren precis så som jag vill med både tiara och slöja, kanon.
    Vad fina låtar. Skönt att det passar med frisyren. Var ska du gå?
  • Ceasara

    Gällande frisörer är det lite svårt. Man vill ju ha nån som är bra på håruppsättningar och smink gärna på samma ställe men vill ju komma ner i kostnad. Jag klipper mig på manamana barbershop i Skövde. Vet inte vad de tar för håruppsättning. Funderar på att ringa anonymt då det blir pinsamt att fråga sin egen frisör och sen inte boka tid där. Jag tror att de är lite dyrare. Man vill ju komma ner i kostnad men fortfarande se bra ut. Nån som har nåt bra tips i Skövde?

  • Mickes tös

    ja jag gillar dem, men syrran tycker inte att hon finner känslan i Nu vaknar livet så vi får se hur det blir med den.

    Jag kommer att göra min frisyr på hårmetropolen i skara

  • CaCC

    Hej hopp på er. Jag har inte lämnat er, jag har bara haft lite annat för mig på sistone och inte suttit vid datorn så mycket.

    Jag var i Göteborg i lördags och provade klänningar. Oh vad det var kul. Jag trodde att jag skulle känna mig blek och pluffsig i de där fina klänningarna, men ack så fel jag hade. Jag kunde ha storlek 36 och de satt som en smäck. Provade lite olika modeller, axelbandslös, halterneck och sån där som har axelbanden nedanför axlarna om ni förstår. A-linjeformat och en som var smal ner över höfterna och vid med släp längst ner. Jag kände mig som en drottning, det var sååå coolt.

    Håruppsättning är klart, min svägerska är frisör och ska fixa det.

Svar på tråden Vi som ska gifta oss kring skövde (Skaraborg) del 2