• viktualia

    Nu har jag gjort det igen..... del 7

    ... startat en tråd på samma tema!

    Tänk att det är dags för vår sjunde tråd! Fascinerande att det går att hitta så goa vänner som er här på BT!

    Här har vi nu en sjunde tråd där vi kan fortsätta diskutera allt mellan himmel och jord, ha fredagsfester och fundera över vad vi ska bli när vi blir stora. Slänga ut enkäter och diskutera snusk. Tipsa om presenter och kanske nojja över livets små och stora utmaningar! Diskutera IRL-träffar innan och efter de går av stapeln!

    Kram till er alla goa trådvänner och välkommen till tråd nummer 7.

  • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7
  • anne på grönkulla

    O det är ganska läckert att bo på samma innegård som mormor växte upp på - men det dröde lääääänge innan jag vågade berätta vad vi betalade för lägenheten!

  • Sister of the Night

    Tellis
    Vilken smurfgubbe!! Har du redan gett lite halvluddiga svar så ska han väl inte hålla på och pressa dig!
    Haha, säg att du redan är ohjälpligt förälskad i honom och att du inte tror på relationer på jobbet! Då kanske han ger sig (eller står utanför din och den mycket förvånade makens dörr med en enorm uppsättning halvvissna rosor och grådammig choklad) *garvar styggt*

  • Sister of the Night

    Anne, hahaha, förstår det! Den kostade förmodligen något mindre när hon var ung....

  • anne på grönkulla

    jo, då hyrde de väl, o det var ganska fattiga kvarter, på utkanten av det som kalla Sibirien... - nu är det ju lite yuppiefierat med såna som vi och mycket par i 30årsåldern med trendiga barnvagnar - fast det finns en hel del gamla original kvar också!

  • Sister of the Night

    Förresten Anne - det där är ju så jäkla schysst så det finns knappt! Är du ett dugg intresserad av såna där "Så-var-det-förr"-berättelser? Såna som många äldre är så bra på att leverera? I så fall är det ju ett guldläge. Jag hade inte gått att hejda, jag hade frågat om typ Extra Allt om det varit jag.

    Tellis - jo, det var riktigt, riktigt gulligt gjort. Hade aldrig trott att det var DET (och se där, det hette ju att jag inte skulle kunna lista ut det i förväg)!

  • Sister of the Night

    Åååh, gamla original, sånt gillar jag! Jag skulle vilja hitta det där stället som finns i min hjärna där husen är gamla och inte så hårt restaurerade. I föreställningsvärlden finns det även ett litet café i bottenplanet, och där handlar jag och fästmannen frukostbröd om söndagarna.
    Undrar om jag någonsin hittar dit?

  • anne på grönkulla

    Jo, på tu man hand med mormor får man en hel del titibits om hennes barndom, annars med mer folk i nörheten går hon upp i varv för mycket. Men det handlar mer om personer och om familjen o bara lite om kvarteret - men jag vet ju vilken port (3-4 dörrar från oss) där hon fick sin första kyss o så!

  • Telemarkgrrl

    Sister of the Night skrev 2008-02-16 11:09:57 följande:


    TellisVilken smurfgubbe!! Har du redan gett lite halvluddiga svar så ska han väl inte hålla på och pressa dig!Haha, säg att du redan är ohjälpligt förälskad i honom och att du inte tror på relationer på jobbet!
    Det vore ju kul även om det också vore ljug.
Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7