• viktualia

    Nu har jag gjort det igen..... del 7

    ... startat en tråd på samma tema!

    Tänk att det är dags för vår sjunde tråd! Fascinerande att det går att hitta så goa vänner som er här på BT!

    Här har vi nu en sjunde tråd där vi kan fortsätta diskutera allt mellan himmel och jord, ha fredagsfester och fundera över vad vi ska bli när vi blir stora. Slänga ut enkäter och diskutera snusk. Tipsa om presenter och kanske nojja över livets små och stora utmaningar! Diskutera IRL-träffar innan och efter de går av stapeln!

    Kram till er alla goa trådvänner och välkommen till tråd nummer 7.

  • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7
  • Oms

    ok! nu e jag ätligen klar m läsandet!

    Tubbies - bra att du sa ngt till personalchefen, tycker alltid att man ska var ärlig med sånt där, det behöver ju inte vara en psykopatchef utan bara en väldigt plump o osmidig chef som inte har getts en chans att bättra sig.

    Zozo - illamåendet eskalerar för många veckorna innan det slutar, har ju m hormonnivåer o göra. V.13 brukar de flesta vakna upp en dag och vara fria från det iaf - hoppas det gäller dig med!

    Vickan - grattis igen till husköpet!! kul att ni äntligen landat o gjort slag i saken. sen att huset e långt ifrån ett hus jag ens skulle titta på (gillar inte sockerbitshus o hus utan uteplats tycker att det eopraktiskt när man har barn) ja det spelar ju itne dig ngn roll, vet att vi tycker oliak om hus . Ser att du har mkt på jobbet - låter ju jättekul ju!!

    Jag skulle oxå vilja jobba mkt med ngt kul men inte på bekostnad av min familj så det får vänta i ytterligare 20 år iaf till dess ska jag försöka hålla ställningarn gentemot min chef - men det blir inte lätt - nu är det nya direktiv på jobbet har jag fått höra via mail, många är såå stressade över de ökade kraven, får se hur det e när jag börjar i augusti igen...

    Anne - när du kommer hit så hojta till - jag e gärna med o tråddejtar!! fast inget trångt matställe denna gång, jag kommer m bebis som inte vill vara i barnvagn alltför länge.

    Muffins - känns det bättre m pluggandet nu? ar sett att det varit lite jobbigt o motigt ett tag, har du bra kontakt m din handledare?

    Msk - kul att allt e bra m dig o att sambon e tillbaka! håller tummarna för ett höstbröllop då är ni boendes på ön nu eller? såg nåt om att du ska ner till Lund och han ska jobba i Malmö, temporärt eller permanent?

    Sis! long time! jag har läst ditt senaste mail men inte svarat kom jag på nu, jag skriver tillbaka snart!

  • Oms

    nu verkar lillskiten vakna igen så då tog det slut för denna gång då...

    men tjejer, jag tråddejtar gärna ngn dag om vi alla är friska - bara så att ni vet kan även tänka mig spontanmöten, ngn promenad här o där osv

    tjingeling!

  • MuffinsTönt

    Heeej Oms! Gissar att du är utloggad men för andra som är nyfikna... Det går bättre med *hrm* rapporten. Jag har lyckats få ordning på olika delarna o fått dem hänga ihop. har börjat med diskussion/resultatdelen idag samt hoppat fram och tillbaka på dem övriga delarna. Förvirrande, men det är så jag jobbar. Vissa skriver klart en del för att sen gå till nästa. Efter ett tag läser dem igeonm det o korrigerar. Så gör inte jag. Näpp, allt och ingeting på en och samma gång. Effektiv? Vette tusan!

    Har nyss läst igenom det jag har skrivit. Det är vissa ord man använder mer än andra. Så sen lyckas jag skriva hop två meningar så jag förstår inte själv vad jag försökte säga. Hahaha! För att inte tala om grammatiska små fel. *skäms*

    Min handledare är snäll/hjälpsam och väldigt kunning inom detta område. Vi pratar inte så mycket egentligen. Mest för att jag aldrig är där. Hur "nära" ska man va egentligen?

  • anne på grönkulla

    Hej OMS - kul att höra av dig!

    Heja muffin, det kommer gå bra! Nu är jag inte naturvetare, så den arbetsmetod du beskriver kanske är vanligare inom mitt område än ditt - men precis sådär funkar jag. Hur nära man jobbar isn handledare är nog helt individuellt...

  • viktualia

    Omsan - hus utan uteplats - tjaaa det är ju nuläget det... när maken och jag renoverat stället blir läget ett annat... *blinkar*

    Anne - absolut! här ska pompomas!!!!

    Telestubben - Starkt jobbat!! heja heja!

    Omsan igen - japp jag har mycket på jobbet = inget BT-ande alls dagtid och japp, jag gör karriär så det visslar om det. Underbart att få vara i sitt rätta element och jobba med det som intresserar mig mest av allt. Stället jag hamnat på går att kombinera med barn - det är pendlingen som hotar. Men som du skrev i granntråden i det ämnet - det får lösa sig på något vis.

  • MuffinsTönt

    Anne
    Självklart ska det pompomas. Länge sen det var ngt PomPom. *sätter moblen på alarm*

  • Telemarkgrrl

    Anne, but of course! Runt 10-tiden brukar jag ändå vilja sträcka på mig och hämta en kopp te så då ska jag tänka på din man och pompomma lite medan tevattnet kokar!

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7