• Äldre 28 Dec 16:58
  170286 visningar
  1283 svar
  1283
  170286

  Nu har jag gjort det igen..... del 7

  MrsO - japp det är mer fast än tidigare, först 6 mån provanställning och sen fast.

  Kläder till nyår - har jag för OVANLIGHETENS skull faktiskt... skönt.. Jag ska ha en lila blus och en svart kjol!

  Regn - var det här! Misär att cykla i! Har just landat hemma i värmen efter 5 km på cykel i trist regn... blärk!

 • Äldre 1 Jan 16:46

  Tjo på er alla!

  Nu är jag hemma i hålan igen. Hade en vråltrevlig nyårsafton med sagolikt god mat! Västerbottenostplättar är sanslöst gott kan jag meddela från säkra källor! Piggvar med parmaskinka och jordärtskockssallad med getost en njutning och den chokladmoussetårtan med mandelmassebotten som vi åt var den allra bästa sortens kalorier! hihi!

  Nu är jag bara trött och hungrig och väntar på att makens matlagning ska slutföras.

 • Äldre 1 Jan 22:28

  Muffins - skoj att du haft trevligt i sthlm och kul att du gillade Koh Pangang - detta fullständigt galna ställe!!! hihi!

  Sthlm kan man lätt snurra i - maken och jag gick bet på avfarter från Södra länken och slet ett extra varv på Essingeleden.... hm.. surt men sånt som händer!

 • Äldre 2 Jan 10:19

  Godmorgon!

  Här är semesterfiraren som är i farten. Maken har gått tillbaka till jobbet men jag ska slöa till 7/1. Tänkte ransonera internettiden för att inte slösa bort hela veckan framför datorn - ni lär märka hur det går med den saken.... ha ha ha ha!

 • Äldre 2 Jan 15:58

  Zozo - jag förstår dig! Och tycker synd om er som jobbar!

  Själv har jag just hittat receptet på förrätten vi blev bjudna på, på nyårsafton.... otroligt gott med Västerbottenostplättar!
  www.tasteline.com/default.ns&intChannelID=&lngRID=8698&tlfo=0

 • Äldre 2 Jan 18:50

  Muffins - lät himla najs!!!

 • Äldre 2 Jan 20:10

  Muffins - champagne är ju inte direkt billigt, men som jag brukar säga "hellre goda och dyra kalorier, än billiga och läbbiga"... hihi!

 • Äldre 2 Jan 20:29

  Telestubben har HELT rätt!!

  Jag har flera gången köpt viner på Systemet efter att ha avnjutit dem på krogen - inte ALLS samma grej även om det var samma vin. Värst i den vägen var nåt sydafrikanskt - African Sky tror jag det hette... inget att ha...

  ... men visst har motsatsen inträffat ibland också...

  Själv har jag just skrattat så tårarna sprutade åt en gammal bekantings blogg om livet som småbarnsmamma... tänk att man inte kan bli "mätt" på sånt.. fniss fniss

 • Äldre 2 Jan 22:12

  kära nåååååååån!

  Maken har just packat upp sin packning och då även julklapparna. Flera av pinalerna var svåra (läs: fula/onödiga) men så kom en sak som verkligen TOPPADE blärklistan: EN plastljusstake som ser ut som ett klot, ingjutet i plasten finns silversprejade kottar, snöflingor i plast och nån minijulkula i silver. SJUUUUUUKT ful och jag kunde inte hålla mig, jag sa exakt vad jag tyckte direkt! Har inte riktigt fattat vad maken själv tycker, själv är jag så grym att om mina päron ger mig något fult så förhandlar jag om att slippa det.... sånt gör inte han... hmmmmmmmmmm

 • Äldre 3 Jan 09:49

  Här är en länk till producentens webbplats, ljuslyktan som maken fått liknar den på andra bilden från vänster

  www.traumlicht.de/index.php&L=1

  Groteskt ful!!!

  Godmorgon förresten! Semesterfiraren glider in!

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7