• viktualia

  Jangbåge - fniss fniss.. maken och jag är så barnsliga att det faktiskt händer att vi frågar varandra om vi ska leka - fast då betyder det inte alltid pöka utan mer umgås i största allmänhet... ha ha ha.. Hänger kvar sedan man frågade kompisarna om man fick leka med dem när vi var små.

 • viktualia

  Anne - bra fråga... hm.. själv känner jag ett behov av att hänga här så jag inte missar något skoj.. vilket ju är sådär halvvilsamt.. ha ha ha... nyfiken som jag är.. = det kan vara ansträngande att vara nyfiken....

  Nu ska jag dock packa ihop och dra hemåt, denna första dag på sista veckan på jobbet...

 • viktualia

  Godmorgon i tråden!

  Har startat min dag på jobbet med att fascineras över ett rejält dripp dropp från taket... fascinationen handlar mindre om vattnet och mer om hur SJUUUUKT byråkratiskt det här bygget är när man ska felanmäla *suckar*

 • viktualia

  gaaa nu har jag rensat i mina pappershögar här... och effekten blev att jag börjat nysa hysteriskt, dammallergisk som jag är... blääää!

 • viktualia

  Muffins - sånt där cellprov är ingen fara. Du kommer dit, får lägga dig i en gyn stol, de för in en pinne och tar lite sekret som de sedan skickar till labb. Svaret kommer med posten någon vecka senare. Det gör inte speciellt ont, är bara lite obehagligt med gynstol och nån som "gräver" därnere. Hela grejen är över på 5 min.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7